• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü biri değilim..

Hayatım boyunca böyle üzülecegimi,birinin beni böyle acıtacagını düşünmemiştim.Şimdi inan bana yüregimi söküp çıkarmaktan başka birşey istemiyorum.Binlerce yıl önce çok uzak uygarlıkta yaptıkları gibi..Onlarda aşk acısına çare olarak mı bulmuşlardı bunu acaba?
O eski tasvirlerde ki aşk tanrısına ne çok benziyorsun..Sevimli,inanılmaz güzellikte bir çocuk.. İnsan elinde ki oku oyuncak sanıyor önce,çocugun güzelliği okun tehlikesini unutturuyor.Oysa doğru sen o oku hiç gizlemedin,kalbimden vurulacagımı bile bile geldim sana. Ama şimdi yemin ederim hiçbirşey o oku çıkarıp atmama yardım edemiyor..Gittigim yerlerde ki insanlara bakıyorum da artık nefret ediyorum herkesten..
Birinden, çok sevdigin birinden ayrılmak zorunda olmak ama ayrılırken onu içinde götürmek,ondan uzaklaştıgın her adımda onun içinde büyüdüğünü,içine sıgmadığını hissetmek,kurtarmaya çalışmak,içinde tutmaya çalışmak,bogulmak.. Bütün bir dünyanın,bütün görüntülerin,anıların,çocukluk günlerinin,gelecek düşlerinin,bugünün renklerinin silinivereceği bir anda yine ayrılmak zorunda kalmak,bunun ne demek oldugunu biliyor musun sen? Elbette biliyorsundur. Çünkü zamanında sana çok acı çektirmişlerdi dimi? Peki benim ne suçum vardı. Sen hep kaybetmeye alışmışsın.. Oysa ben alışık değilim. En son bana ''Her zaman güçlü olmalısın. Sen neler atlattın, bunu da atlatırsın.''dedin. Şimdi bunu daha iyi anlıyorum.. Sensiz ben güçlü değilim..
Ama bak artık ağlamıyorum. İlk ayrılık anında içime sığdırmaya çalışıp başaramadığım şey şimdi sakince duruyor..
Sen bu dünyada güvenebileceğim tek kişiydin.Bir çocuk,bir dost,bir kardeş gibi yanında huzur içinde uyuyabildiğim tek insandın sen. O gün, ayrıldığımız o gün,yatağına yatıp -saatlerçe seviştiğimiz o yatak- gerçekten senden gidip gidemeyeceğimi düşündüm. Seni hiç bırakmadan yanında kalmak istedim biliyor musun? Hala kalmak istiyorum.. Birini sevmek böyle birşeymiş demek ki..
Seni deli gibi özlediğim ve görmek için çılgınca istek duyduğum doğru.. Kapıdan çıktığım o anda özlediğim, saatlerce karşında oturduktan sonra aynı akşam yine görmek istediğim doğru.. Ama artık hayatında benim var olabilecegim bir zaman ve mekan yok..
Tek tesellim son görüşmemizde benim sana karşı duyduğum hislerin karşılıksın olmadığını görmekti.
Ama hala bir anlam veremiyorum bütün olanlara..
İnsan kendisini deli gibi seven birine, tüm yaşamını ona bağlamış,mutluluğu ancak onun yanında hisseden birine ondan ayrılacağını nasıl söyler? Artık olmayacağını,onun hayatından silinip gideceğini,bütün alışkanlıkların,bütün ayrıntıların,birlikte yaşanmış anıların,birlikte kurulan hayallerin,birlikte çekilmiş fotoğrafların,birlikte alınmış eşyaların,her yana işlemiş kokunun artık olmayacağını nasıl söyler?
Ne tuhaf bunları yazarken bile gözümün önündesin.Dayanılmaz gülümseyişini, sevgiyle dolu gözlerini görünce sana kızmaktan vazgeçiyorum..
Hayatımda yapmak istediğim hiçbirşeyi yapamadım.Senin istediğin gibi biri olmak istedim.Değişmeye çalıştım. Oysa ben senin istediğin gibi biri değilim. Zaten hiçbir zaman birinin istediği gibi olamazsın. Değişemezsin. Senin istediğin gibi olabilmek için ne kadar çabalarsam daha çok battım. Çekilmez biri oldum. Oyüzden kızamıyorum sana, haklısın her zaman ki gibi, doğru olanı yaptın.. Ama sonucu ayrılık olmasaydı, gene yanında olsaydım.. Belki bunları hiç konuşmaz gene gülerdik herşeye.. Düşünüyorum da böyle kavgalar her evde, her ilişkide olmaz mı? Belki bizim ki biraz daha fazla olsada sen çok erken yoruldun..
Günlerdir telefonun başında belki belki diyerek bir umutla bekledim.Birkez olsun yeniden denemek için hayatımı bile göze alırdım. Senden haber alabilmek için çocukça oyunlarla bütün arkadaşlarına ulaşmaya çalıştım.. Herşeyi denedim ama yine olmadı.Gözünde bittim. -gözünde bitmişim- Seni sonsuza kadar kaybettiğim bu günleri yaşamadan ölmek isterdim..
Çaresizim, çok çaresiz..
Seni hala deli gibi seviyor ve kıskanıyorum. Benim kulağıma fısıldadığın sözcükleri bir başkasına söyleyecegini,bir başkasıyla da öyle sevişeceğini düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum.. Şimdi karşımda olsan sana Ezgi Canbaz olayını sorup bana yalan söyledin diye bağırabilirdim.. Hiç değişmemişim dimi.. :)
Artık bütün umutlarım tükendi.. İçimde ki boşluğa katlanamıyorum..
Ölürken bile bişeyler anlatmaya çalışmak.. Oysa sözcükler geriye dönüşler için gerekir.. Geriye dönülmeyecekse yazdıklarımın ne anlamı olabilir ki? Bunları da neden yazdım bilmiyorum.
Keşke biraz güçlü olabilseydim. Ama bak artık ağlamıyorum da, sadece özlemine dayanamayan göz yaşlarım koşuyor sana. Hasretin hiç sönmeyen bir ateş gibi..
Bir çocuk gibi, sonsuza dek senin çocuğun gibi yanında kalabilirdim.Seninle sevişirken çocukken bile görmediğim denli güzel,renkli,karmakarışık bir düşteyim. Bir başkasının böyle hissedeceğini, bir başkasıyla bunu yaşayabileceğimi sanmıyorum.
Sanki sende ne zamandır ait olduğum bir dünya, bir başka gerçekçilik vardı ve onu buldum seninle.
Birden bir çocuğa dönüşüp komiklikler yaptığın o anlar geliyor aklıma. Yalnız bunlar için bile bir ömür verlebiilirdi. Öyle özledim ki o hallerimizi.. Orada gündüzleri içine gömüldüğümüz yatağında ki o hallerimizi.. Orada güzdüzleri içine gömüldüğümüz yatağında yatarken sana sarıldığımda, seni beklediğimde hissettiğim şey tek bir sözle anlatılabilir.. : Huzur.
Şimdi sensiz huzursuzum.
Seni deli gibi severken, bir kere olsun yüzünü görmek, dokunmak hatta sevişmek için saatleri sayarken, hep yanımda ol diye seni küçültüp cebime sokmayı bile ölesiye isterken, başka bir kadına bakışını düşünmeye, görmeye dayanabilir miyim sanıyorsun?
Bak artık ağlamıyorum, kendimi öldürmeyi o kadar çok düşümdüm ki .. Ne yapayım sevdim seni... Sensin artık ne varsa.. Ama sana zarar veremem..
Zaten kendini öldürmek başka nasıl olabilir ki, içimde ki coşkuyu, içimde ki çocukluğu, içimde ki mutluluğu, içimde ki herşeye rağmen kendini verişi öldürmekten başka nasıl olabilir ki?
Bütün bunların olmadığı bir dünyaya geri döndüm..
Belki tek istediğim birlikte basit sıradan, sevimli bi hayatı yaşamaktı ama sen yaşamadın.

Canım valla kızma ama sevgilinde bır acayıpmış at yarışı içki falan filan sen çalışmıssın beyimiz bir tarafını devirmiş yatıyor hiç olacak şey mı yav bu adam resmen faydalanıyor senden ipler zaten onun eline verilmiş bence bu ilişkiyi bitirmen ve unutman en hayırlısı adamın niyetı belli senı sevmıyorum falan filan demiş sonra bırden aşık olmuş bana pek inandırıcı gelmedi bu adam valla bu adamın arkasından dökülen her gözyaşı haram

Canım valla kızma ama sevgilinde bır acayıpmış at yarışı içki falan filan sen çalışmıssın beyimiz bir tarafını devirmiş yatıyor hiç olacak şey mı yav bu adam resmen faydalanıyor senden ipler zaten onun eline verilmiş bence bu ilişkiyi bitirmen ve unutman en hayırlısı adamın niyetı belli senı sevmıyorum falan filan demiş sonra bırden aşık olmuş bana pek inandırıcı gelmedi bu adam valla bu adamın arkasından dökülen her gözyaşı haram

Sanırım doğru söylüyorsun canım insan o zamanlar yanlış yaptığını anlayamıyor aşık olunca saçma sapan biri oluyorum sanırım.. Hayatıma giren 2 erkektende darbe yedim çok safmışım gerçekten :14:

sanırım doğru söylüyorsun canım insan o zamanlar yanlış yaptığını anlayamıyor aşık olunca saçma sapan biri oluyorum sanırım.. Hayatıma giren 2 erkektende darbe yedim çok safmışım gerçekten :14:

ah canım karşı tarafta senle aynı duyguları hissetse insan deli divane olur ama numara yapıorsa elden birşey gelmez sana darbe atanı sen harbe sok :34::34:

öyle valla boşveer, kimler kimle neler yaşıyor, sen de boşanma atlatmışsın bunu mu atlatamayacaksın :71:

öyle valla boşveer, kimler kimle neler yaşıyor, sen de boşanma atlatmışsın bunu mu atlatamayacaksın :71:

umarım biran önce tüm yaşanılanları,tüm hayal kırıklıklarını atlatabilirim..
Onunda dediği gibi insanlar neleri unutmuyor sende unutursun..
''Çocuğunu kaybedenler nasıl yaşıyor, şehit annelerini düşün onlar bile bi zaman sonra acıyı kalbine gömüp gülebiliyorlar. Sende yapacaksın. Bigün karşılacağız ve ben seni gülerken göreceğime inanıyorum.. Acıyla yaşamayı öğreneceksin'' dedi. :96:
Umarım herşey geçer bian önce.

Sanırım doğru söylüyorsun canım insan o zamanlar yanlış yaptığını anlayamıyor aşık olunca saçma sapan biri oluyorum sanırım.. Hayatıma giren 2 erkektende darbe yedim çok safmışım gerçekten :14:

Hayır!
Sen erkeklerden darbe falan yemiyorsun!
Adamların ne karakterde olduğunu gördüğün,seni üzdüklerini/kullandıklarını/aldattıklarını bildiğin halde "seviyorum ben ama" diye yapışıyorsun!
Gerçekten amacın ne çok merak ediyorum...
Boşanma döneminde de çok akıl verdik dinlemedin,sanki geçmişte hiç kötü bir anın yokmuş gibi gidip yine terbiyesiz bir adama takılmışsın...
Çocuk değilsin,ergen değilsin!
Adamların seni sevmediğini görüyorsun,biliyorsun ama "ben güçlü değilim" diyerek salıyorsun kendini!
Ayten hiç birimiz güçlü değiliz! Hayat bizi güçlü kılıyor!
Sen bu yaşına kadar geçmişinden bir tek ders çıkarmadıysan sana ekranın başından ne desek boş!
Bir an önce psikoloğa git ve tedavi ol!
Kendine bile bile acı çektirmek isteyen insanların da bir hastalığı vardır elbet!!!
İlaç mı içersin,şurup içersin bilemem..
Hee yok psikolog istemiyorum dersen de kendin bilirsin...

insanın aşık olduğu zamanlar gözü görmüyor bazı şeyleri kulağı duymuyor bence.senin saflığından değil kendin gibi olduklarını düşünmekten oluyor.ne kadar acı çeksende üzülsende önce kendini düşünmelisin

Hayır!
Sen erkeklerden darbe falan yemiyorsun!
Adamların ne karakterde olduğunu gördüğün,seni üzdüklerini/kullandıklarını/aldattıklarını bildiğin halde "seviyorum ben ama" diye yapışıyorsun!
Gerçekten amacın ne çok merak ediyorum...
Boşanma döneminde de çok akıl verdik dinlemedin,sanki geçmişte hiç kötü bir anın yokmuş gibi gidip yine terbiyesiz bir adama takılmışsın...
Çocuk değilsin,ergen değilsin!
Adamların seni sevmediğini görüyorsun,biliyorsun ama "ben güçlü değilim" diyerek salıyorsun kendini!
Ayten hiç birimiz güçlü değiliz! Hayat bizi güçlü kılıyor!
Sen bu yaşına kadar geçmişinden bir tek ders çıkarmadıysan sana ekranın başından ne desek boş!
Bir an önce psikoloğa git ve tedavi ol!
Kendine bile bile acı çektirmek isteyen insanların da bir hastalığı vardır elbet!!!
İlaç mı içersin,şurup içersin bilemem..
Hee yok psikolog istemiyorum dersen de kendin bilirsin...

Bi amacım felan yok benim mutlu olmak istiyorum ama hep yanlış seçim yapıyorum.
Çok fazla güvenip, sevgimi aşırı yaşıyorum..
Bunu tek yaşayanın da ben olduğumu sanmıyorum.
Hangi insan yanında deli gibi mutlu olduğu bi insanı bırakmak ister..
Hiçbir zaman beni sevmediklerini düşünmedim Hep inandım sevgilerine o yüzden bittiğinde çok fazla acı çekiyorum.
Hala beynim algılayamıyor bunu Yaptığı, yaşadığımız bazı şeyler beni gerçekten sevdiğine inandırmıştı.
Evet geçmişten kalma psikolojik sorunlarım var yardımda aldım.
Ama hiçbirşey onun kadar dindirmedi acımı.
Onunla atlattım herşeyi ama oda güvenimi sarsınca bütün acılarım iki kat oldu:14:

insanın aşık olduğu zamanlar gözü görmüyor bazı şeyleri kulağı duymuyor bence.senin saflığından değil kendin gibi olduklarını düşünmekten oluyor.ne kadar acı çeksende üzülsende önce kendini düşünmelisin

Derdimi paylaşınca biraz rahatladım sanki..
Burda anlatabileceğim kimsem yok aileme de derdimi anlatamıyorum.
Beni anlayabilecek kimse yok artık.
Sanırım yalnızlıktan korktuğum için kaybedince bu kadar acı çekiyorum :44:

ayten inan ağlayarak okudum okadar güzel yazmışsınki yada bende yaralı olduğum için kendimi buldum bilemiyorum ama çok kötü oldum okurken keşke okumasaydım :59:

ayten inan ağlayarak okudum okadar güzel yazmışsınki yada bende yaralı olduğum için kendimi buldum bilemiyorum ama çok kötü oldum okurken keşke okumasaydım :59:

Canım benim kıyamam..
Bende çok zor bir durumdayken yazdım ama keşke ona göndermeseydim yazdıklarımı daha çok acınacak duruma düştüm :14:

Canım benim kıyamam..
Bende çok zor bir durumdayken yazdım ama keşke ona göndermeseydim yazdıklarımı daha çok acınacak duruma düştüm :14:

mektubu çok güzel yazmışsın hiçte acıncak duruma düşmetin madem bununla okadar zaman geçirdin hepsini söylemeye hakkın var sevgiliyken öyle olmuyo da ayrılıncamı acınılıyo

mektubu çok güzel yazmışsın hiçte acıncak duruma düşmetin madem bununla okadar zaman geçirdin hepsini söylemeye hakkın var sevgiliyken öyle olmuyo da ayrılıncamı acınılıyo

Doğru söylüyorsun canım ama ayrıldıktan sonra bi kere bile konuşmadı benimle yüzlerce mesaj attım cevap yok yalvardım yakardım tepki yok, bide mektup yazdım evine bıraktım, üstüne çok düştüm, adam daha çok bunaldı benden sanırım :14:

hepsi aynı bunların ayrılmak için bahane çoook kalmak için çabalayan lazım.gitmek isteyeni hiç bir zaman tutmam.kalıcı olan tek şey gururum her şeyden önemli!!!

Bi amacım felan yok benim mutlu olmak istiyorum ama hep yanlış seçim yapıyorum.
Çok fazla güvenip, sevgimi aşırı yaşıyorum..
Bunu tek yaşayanın da ben olduğumu sanmıyorum.
Hangi insan yanında deli gibi mutlu olduğu bi insanı bırakmak ister..
Hiçbir zaman beni sevmediklerini düşünmedim Hep inandım sevgilerine o yüzden bittiğinde çok fazla acı çekiyorum.
Hala beynim algılayamıyor bunu Yaptığı, yaşadığımız bazı şeyler beni gerçekten sevdiğine inandırmıştı.
Evet geçmişten kalma psikolojik sorunlarım var yardımda aldım.
Ama hiçbirşey onun kadar dindirmedi acımı.
Onunla atlattım herşeyi ama oda güvenimi sarsınca bütün acılarım iki kat oldu:14:

Bak Aytencim;
belki bana kızıyorsun şu anda ama bir düşün nolur...
Eski eşinle yaşadıklarını hatırlatmak istemiyorum o adamın sevgisini sorgulamıyorum bile...
Bu adama gelince; senin yalvarmanı ve seni umursamamasını geçtim de ilişkiniz sırasında senden aldığı harçlıklarla evde yayarak at yarışı oynayan adamın seni sevdiğini nasıl düşünürsün? İnan bir gram aklım vardı konunu okuyunca o da gitti!!!
Topla kendini Ayten!
Sevgi,aşk bu değil!
Tedavi ol derken bunu demek istedim!
Sana zamanında aile,arkadaş,çevre bilemem hangisi ama sana bazı duyguları yanlış öğretmişler!
Sevgi kıyamamaktır,sevgi değer vermektir,sevgi kendinden çok yanındakini düşünmektir! Hee sen yaparsın karşılığını göremezsin o zaman da gömersin kalbine kaldığın yerden devam etmek için çabalarsın!
Bir adam kumar oynasın diye ona harçlık vermek fedakarlık değil kendini kullandırmaktır bile bile isteye isteye!
Sen de onu sevmiyorsun ama amacın ne anlamıyorum derken bunu söylemek istedim. Sevseydin adamı kumardan kurtarmanın yollarını arar,yeni bir hayat için çabalardın! Ama sen batakta olan bir adamın yanına koşmuşsun adamın seni kullandığını gördüğün/bildiğin halde umursamışsın!
Bunları biraz düşün ve şimdi "hiç bir zaman sevilmediğimi düşünmedim" cümlesini tekrar kur bakalım!
Umarım cidden canı gönülden umarım ki bu satırlarımı okuyunca birazcık aklın başına gelir.. Çünkü cidden kıyamıyorum bir insanın kendine bu kadar kötülüğü ardarda yapmasına!!!

yalnız kalma korkusuyla karşısındakinin gitmemesi için haddinden fazla çaba harcamakta psikolojide bir çeşit rahatsızlıktır..sağlıklı düşünen insanlar birlikteliklerini aşklarını sevgilerini normal bir şekilde yaşar ve bittiğindede gereği kadar,normal sınırlar içerisinde acılarını yaşar ve maziye gömüp yollarına devam ederler..ayrıca bir kaç ay önce bitirilmiş bitişi sorulanmamış,sindirilmemiş ve acısı bile yaşanmamış,atlatılmamış bir evliliğin ardından hemen başlamış bir ilişki söz konusu ve bu tamamiyle sığınılacak bir liman niteliğinde..savunmasız anlarda,kolayca pes edebilecek bir durumda iken..ve belkide söz konusu bayan arkadaşımız bu ilişkide normal bir zamanda aklından bile geçirmeyeceği biri ile bir birliktelik yaşadı onun bile farkında değil..yanlış yanlışı doğurmuş..ve ben güçsüzüm diyerek yalnızca hatalarına bir kılıf bulmuş olacak.ve bu kılıf ne yazıkki kendisini ileri boyutlarda yanlışlara sürükleyeceği gibi yarasınada merhem olmayacak..
yanlış zaman yanlış insan...kış güneşi...

laleye cümle cümle katılıyorum.. bana kızma ama sorun sende.. acıyı seviyorsun sanki böyle kendine eziyeti mi seviyorsun desem ya da.. eski eşinden sonra da mı dank etmedi anlamadım ki, yani bende 88liyim hani küçüksün ondan da diyemiyorum.. yani annen baban ne yapsın şimdi, gerçekten zor durum.. kendine yaşatmıyorsun ki sadece.. iyi niyetinden de diyemeyeceğim, ne bileyim.. lütfen aklını başına al, daha fazla üzüldüğün başka konularını görmek istemiyoruz artık...

canım benım sen güçlü bır kızsın ve bır okadarda zorluklardan gecmıs bırısın lutfen 2. bır hatayı yapma sorumsuzz bır ınsanla helede ıçkıcı ve kumar oynayan bırıyle asla hayatını surduremezsınn..Sen bır bosluktayken o ınsan karsına cıktı ve senınle ılgılenmesı hosuna gıttı...Eger herseyı unutmus ayaklar ustunden duran guclu bır kadın olsaydı o anda bu ınsana evet dermıydın?Once bunu dusun...Guzelsın alımlısınnn neden hayatını bır sorumsuz ıcın zehır edıyorsun kı ben olsam okulumu bıtırır karıyerımı yaparımmm sonrada karsıma kendım gıbı karıyer sahıbı bırıyle hayatımı bırlestırırımmm....

Back