• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü biri değilim..

aytenim35

değmezmişş :(
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2009
272
1
96
36
İzmir
merhaba arkadaşlar :2:
Nisan ayında eşimden ayrıldım. Şimdi ailemle yaşıyorum. Aynı zamanda öğrenciyim.
Eşimden kötü şekilde ayrıldım. Psikolojik açıdan çok zor durumdaydım.
Okuldan bi arkadaşımın sevgilisi beni biriyle tanıştırmak istedi eşimden ayrıldıktan 2 ay sonra.
Bigün bir ortamda tanıştık.Hoş,yakışıklı biriydi.. Ben istesem o istemez belki dedim üstüne düşmedim olayın.Arkadaşımdan numaramı almış mesaj attı bana bir kaç gün mesajlaştık. Görüşmeye başladık. O bi dershanede öğretmenlik yapıyordu benimde ünv. son senemdi. Çok iyi anlaştık. Ama bi sorun vardı maddi açıdan durumu çok kötüydü. Stajer öğretmen olduğu için 200 tl maaş alıyordu. Evleride kira.
Zor bi hayatı vardı ama ben bunları hiç önemsemedim. Bazen bir yere gittiğimizde hesabı felan ben veriyordum. bazen cebinde parası olsun diye harçlık veriyordum ona. Annesi gibi olmuştum neredeyse.
Bigün buluşmamıza 1 saat var mesaj geldi bana..
''Sen çok iyi birisin. seni kandıramam. Yanında herşey çok güzel ama eve gidince hiçbir şey hissetmiyorum. Ayrılalım. Hoşcakal.''
O kadar sinirlendim ki ne mesaj attım nede arkadaş ortamında onun konusunu yaptım.
Eski eşim gene ortaya çıktı zor günler geçirdim. Dayak bile yedim.
Eşimden dayak yediğim onun kulağına gitmiş. Bana mesaj attı. Konuşacak birine ihtiyacım vardı. Herşeyi anlatmadım ona ama onunla konuşmak iyi gelmişti bana. Tekrar mesajlaşmaya başladık.
2 ocak günü tamamen sevgili olmaya karar verdik. O günlerde de o dershaneyi bıraktı. Evdeydi. Bende okulu boşlayıp her gün onun yanına gittim. O kadar güzel günler yaşadım ki. İlk defa böyle mükemmel şeyler yaşadım. Sanki dünyada sadece ikimiz vardık. Bir gün görmesek birbirimizi deli gibi özlüyorduk. Ama hep maddi sorunları çok takıyordu. Bankayada borcu vardı. Beraber para biriktirip bankaya borcunu kapatmaya çalışıyorduk. Yemeyip içmeyip paramı onunla paylaşıyordum. Kuruşları bile hesaplıyorduk. Oysa benim ailemin durumu çok iyi. Hiçbir şekilde ailemden parada almıyordum. Hafta sonları parttime çalışıp kazandığımı ona veriyordum. O ise bütün gün evde oturuyordu. At yarışı oynayıp kazandığında kazandığı parayı içkiye veriyordu. Ama seviyordum evet bunun adı sevgiydi o yüzden karışmıyordum ona zoruma gitsede susuyordum. Çalışması gerktiğini söyleyince annem gibi başlama diyordu. Zaten hep bunun yüzünden tartışma çıkıyor sende yapma bari diyordu.
Her yerde çalışamayacağını o kadar sene boşuna okumadığını söylüyordu. Ne kadar kızsamda bişey diyemiyordum. Çocuğum gibiydi. Öyle çok bağlandık ki birbirimize. Her dakikamızı beraber geçiriyorduk. Arkadaşlarıyla buluştuğunda. At yarışı izlemeye hipotroma gittiğinde hep beraberdik. Ben yanında olmadığım zaman sürekli aklı bende oluyordu ona mesaj atmadığımda meraklanıyordu. Hafta sonu çalıştığım bigün iş yerinde bile sürekli onunla mesajlaşıyordum. yaptıklarımı ayrıntısına kadar bilmek istiyordu. Patronum bu mesajlaşma durumundan şikayetçiydi. En sonunda telefonları topladı bizden çıkışta vermek üzere ama ben ona haber veremedim bu durumu. Aradan 2 saat geçti iş yerinin kapısında onu ağlarken gördüm. Kaç defa aramış o aradıkça patronum mesgule alıyormuş. Sonra telefon kapanmış bana ulaşamayınca bişey oldu sanıp ağlaya ağlaya beni görmeye geldi. Onu o halde görünce elim ayağım kitlendi patrona onun yüzünden olduğunu söyleyip işi bıraktım. Artık ikimizde işsizdik. Okulada gitmiyordum hiç. Sırf onu biraz daha fazla görmek için. Beraber yemek yapıyorduk. evde temizlik yapıyorduk. Beni hiç kaybetmek istemediğini söylüyordu. Öyle mutluyduk ki.. Çok büyük kavgalarımız olmadı. Tek sorunumuz benim en yakın arkadaşımdı.
En yakın arkadaşım doğulu ve ailecek pkkyı destekliyorlar. Ama bizim onunla hiç siyasi konuşmamız olmamıştır. Bu kişi benim bebeklik arkadaşım. ailecek ailesiyle samimi olduğumuz biri.
Bigün ailem onlarla tatil planı yapmışlar. bende bu durumdan ona bahsettim. Eğer benim mutsuz huzursuz olmamı istemiyorsan o gün bana mesaj atma dedi. Bende sinirlenip bağırdım ona ''eğer sırf bu yüzden mutsuz huzursuz olacaksan yapacak bişey yok nasıl istiyorsan öyle ol'' dedim
O da sinirlenip kalkıp mutfağa gitti saatlerce oturup sigara içti. Yanıma bile gelmedi en sonunda bende sinirlendim. Eve gidiyorum artık dedim. Hiç konuşmadan beni arabaya bindirdi. Eve geldim 2-3 gün mesajlaşmadık. Bana cezalı olduğumu söyledi. Ben o mesaj atmadıkça bir sürü mesaj attım en sonunda ''beni rahat bırak kafamı toplayayım'' dedi. Bense dinlemeyip bir sürü affetmesi için mesaj attım. Ama hiçbirine cevap yok. Ertesi sabah gene aramayınca sinirlenip. Ben böyle bir cezayı haketmedim hoşcakal. yazdım ama sinir anımda. O da bunu nasıl dersin yazık bende kimi sevmişim dedi. Herşey bitti. O günden sonra öyle bi adam oldu ki onu hiç böyle tanımamıştım. Aradım açmadı. mesaj attım cevap yok. En son kalkıp evine gittim. Olmayacağını benim değişmeyecegimi hep bağırıp çağırdığımı bana inancının kalmadığını söyledi. Yalvardım. Bırakma dedim. Ben ağladım. Oda ağladı hemde çok kötü zor olacagını, çok acı çekeceğini söyledi ama bittiğini söyledi. Gözyaşlarımı sildi. Sarıldık birbirimize gene doya doya. Son kez öptük birbirimizi. Bana yeni hat almıştı onu istedi yada kendi hattını kıracağını söyledi bende hattımı verdim yoksa dedim sürekli sana ulaşmaya çalışacagım. Şimdi üstünden 3 gün geçti.. Deli gibi acı çekiyorum. Ona bi mektup yazdım bugün gittim posta kutusuna bıraktım. Çok kötü acı çekiyorum. Neden bu hale geldik, saçma sapan bi nedenden neden ayrıldık, madem o kadar acı çekecek neden ayrıldı benden? Anlayamıyorum hemde hiç hep zor şeyler yaşıyorum. Çok yoruldum artık çook. Bana yardım edin kızlar nasıl atlatacağım bu durumu :(

Son düzenleme:
bence çok sorumsuz biri, çalışmayıp senin part time çalışıp onunla ortak para biriktirmene razı olması falan.. bana garip geldi. zaten zor şeyler yaşamışsın, boşanmışsın, şimdi böyle biriyle tekrar hata yapıyorsun gibime geldi canım...

Neden bu kadar sert davrandı bi anda silebildi bizi çok bağlanmıştım oda öyleydi şimdi nasıl yapabiliyor bensiz :85:

unutmaya çalış bence, bizden daha mantıklı düşünebilirsin sen yaşadıklarından sonra. bu insanla ciddi düşünüp evlenmeyi falan düşünüyor muydun? evlenince de çalışmayıp ailenin maddi durumunda faydalanmak isteyemez mi... yani maddi durumunuz iyiymiş, adam da çok rahat neden çalışmıyor ki, zor biliyorum ama unutmak en iyisi... :50:

unutmaya çalış bence, bizden daha mantıklı düşünebilirsin sen yaşadıklarından sonra. bu insanla ciddi düşünüp evlenmeyi falan düşünüyor muydun? evlenince de çalışmayıp ailenin maddi durumunda faydalanmak isteyemez mi... yani maddi durumunuz iyiymiş, adam da çok rahat neden çalışmıyor ki, zor biliyorum ama unutmak en iyisi... :50:

Ciddi düşünüyorduk, evlenme konusunu çok konuştuk ama bu konu onu hep düşündürüyordu. Nasıl olacak. Daha bankaya borcumu ödeyemiyorum nasıl evleneceğiz diyordu :14:
Günlerce bu konuyu düşündüğünü biliyorum. Ama bunun için hiçbir şey yapmıyordu. :14:

senin onun üstüne düşeceğinden eminse şımarıklık yapıyordur, nasılsa o beni arar vs diye ....

çok aradım, çok mesaj attım canım hatta yüzsüzlük derecesinde :85:
o gün evde son konuşmamızda da çok yalvardım. Bu kadar düşme lütfen seni böyle görünce kahroluyorum dedi. :85:

Ciddi düşünüyorduk, evlenme konusunu çok konuştuk ama bu konu onu hep düşündürüyordu. Nasıl olacak. Daha bankaya borcumu ödeyemiyorum nasıl evleneceğiz diyordu :14:
Günlerce bu konuyu düşündüğünü biliyorum. Ama bunun için hiçbir şey yapmıyordu. :14:

kaç kaç kaç böylesiyle uğraşılmaz canım, daha oturaklı mantıklı bir insan çıkar karşına, neden böyle üzülesin, zaten üzülmüşsün daha önce, kendine yapma bunu.. ama zor işte aşıkken insan vazgeçemiyor..

sırf laf yapıp, icraata gelince pısıp oturan bir tip :50:

kaç kaç kaç böylesiyle uğraşılmaz canım, daha oturaklı mantıklı bir insan çıkar karşına, neden böyle üzülesin, zaten üzülmüşsün daha önce, kendine yapma bunu.. ama zor işte aşıkken insan vazgeçemiyor..

sırf laf yapıp, icraata gelince pısıp oturan bir tip :50:

bazen bütün olumsuz davranışlarını düşünüp ondan vazgeçmeye çalıştım.
Ama vazgeçmeye çalıştıkça daha çok onda buldum kendimi..
Herşeyi unutuyordum yanında.
Geçmişte yaşadıklarım hiç bitmeyecek sanıyordum ama onunla geçmişimi tamamen unuttum oda o konuları hiç açmadı. Bu durum benim ona daha çok bağlanmamı sağladı..
Vazgeçemedim :43:

canım bu adamı çok sevmişsin kolay bişey değil gerçekten çok bağlanmışsın.ama unutmaya çalış.hayatında 2.hatayı yapma bence.sorumsuz bi adam belli.sorumsuz adamla uğraşmak çok zor.çalışası yok.evlenince sen mi çekceksin o evin yükünü sadece.herşeyde bi hayır vardır.unutmaya çalış.

canım bu adamı çok sevmişsin kolay bişey değil gerçekten çok bağlanmışsın.ama unutmaya çalış.hayatında 2.hatayı yapma bence.sorumsuz bi adam belli.sorumsuz adamla uğraşmak çok zor.çalışası yok.evlenince sen mi çekceksin o evin yükünü sadece.herşeyde bi hayır vardır.unutmaya çalış.

Evet herşeyde bi hayır vardır. Arkadaşımla konuşmuşlar en hayırlısı buydu demiş.
Kendide yaptıklarının farkında :85:
umarım çabuk geçer bu acı :58:

Sanırım gene aldatıldım :2:
Bir gün arkadaşlarıyla bi cafede otururken buna öğrencisinden bi mesaj gelmişti..
Öğrencim mesaj attı dedi. Gelen mesajı görmedim ama cevabını gözümün önünde yazdı hiç şüphelenmedim. Aytenle beraber dışarıdayız ezgicim yazdı. sonra konu kapandı.
Bi süre sonra facebookunda o kızı arkadaşlık listesinde çıkardığını gördüm. Nedenini sorduğumda sen yanlış anlama gereksiz biri diye sildim dedi. Daha sonra bu kızın hiç konuşması geçmedi aramızda.. Telefonuna da hiç mesaj gelmedi. Ayrıldığımız gün kendisine yeni bi face açmış ve ilk olarak o kızı eklemişti. Bende o kızı ekledim facede. Kız güzel biri ama daha çok küçük 93 doğumlu..!
O kızla konuştuktan sonra arkadaşıma mesaj atmış bana iletsin diye daha yeni öğrendim..
''Bu kadar çocuklaşma.. Benle konuşsunlar diye herkese ağlayıp durma. Bide ben onun sevgilisiyim sen kimsin diye şeyler yapma. Gözümde iyice bittin. bu son mesaj hoşcakal.'' demiş.
kızda beni faceden sildi..
Daha cuma günü yanımdaydı.. Telefonunu hergün kurcalardım mesajlarını silerdi hep ama alışkanlık derdi.. ben yanındaykende kimse mesaj atmazdı. Nasıl olduda o benim kızla konuştuğumu öğrendi. Kız beni neden faceden sildi.. Bu kadar terslemesinin nedeni ney?
Kime anlatsam bi erkek başka biyerde yerini garantiye almadan sevgilisinden ayrılmaz diyor. Bu yüzden ayrıldıysak eğer hiç toplayamam kendimi :59:

sanırım aldatıldınız ve o kız yüzünden ayrıldınız ama o 93 lü cok küçük demişssin.sizn yaşlarınız kaç cok mu fark var o kızla aranızda :26:

biraz gururlu ol bence ve sana yakışanı yap,eli iş tutabilen ama beş para etmeyen bi adam(!)sana gurur yapıyorda sen nasıl kendini hiçe sayıyorsun?bu kusura benim düşünceme göre aşk sevgi değil budalalık ya da saflık çünkü sen yarım gün çalışıp paranı o adamın(!)eline veriyorsun o da at yarışı oynuyor,içki içiyor nasıl bir ilişki bu ya :63:

biraz gururlu ol bence ve sana yakışanı yap,eli iş tutabilen ama beş para etmeyen bi adam(!)sana gurur yapıyorda sen nasıl kendini hiçe sayıyorsun?bu kusura benim düşünceme göre aşk sevgi değil budalalık ya da saflık çünkü sen yarım gün çalışıp paranı o adamın(!)eline veriyorsun o da at yarışı oynuyor,içki içiyor nasıl bir ilişki bu ya :63:

Sanırım çok safım herkesi kendim gibi sanıyorum :14:

ona son mektup yazmıştım şimdi ki aklım olsa hiç yazmazdım iyice küçük düşürdüm kendimi :14:

Back