Bence bizim sarsıcı yorumlarımız kendine getirmeli sarsdıktan sonra. Ama ısrarla bu insanlar neden beni sarsıyor acaba diye düşünmek yerine bunu saldırı diye nitelendiriyor.bence sizin önce bir arkanıza yaslanıp,zihninizi boşaltıp sakince düşünmeniz lazım.
kafanız bir hayli karışık, o yüzden fikir uçuşmaları yaşıyorsunuz ve doğru kararlar veremiyorsunuz.. :)
katılıyorum!Bence bizim sarsıcı yorumlarımız kendine getirmeli sarsdıktan sonra. Ama ısrarla bu insanlar neden beni sarsıyor acaba diye düşünmek yerine bunu saldırı diye nitelendiriyor.
E bacım madem kusursuzsun madem biz haksızız sormayacaksın bize.
Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim benim de niyetim o.yavaş yavaş bu duruma alışıyorum.ondan soğuyorum gün geçtikçe .bir bakıma bu olay iyi oldu.kurtulmama vesile olduama düşünmeden aldığınız kararlar ve sonuçları pek doğru olmuyor farkındasınız değil mi?
düşünün derken size günlerce düşünün demiyorum.
çocuklarınız uyuduktan sonra geçin balkona,alın bir çay-kahve, kapatın gözlerinizi , ''ben neredeyim,ne yapıyorum,ben kimim,ne yapmalıyım?'' diye bir düşünün,mantık süzgecinden geçirin.
göreceksiniz ki eski eşinizle ilgili yanlış yaptığınız çok şey var, nolursa olsun o leş adamı affetmeyin sakın
İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum.bir de önceki konumla alakalı bir yorum istemedim .gidin Başka yerlerden çıkarın hırsınızı
Sorumluluğunu alamadığımı nerden çıkardınız onu anlamadım ben ?kızıma doğdu doğalı bizzat ben bakıyorum pandemiden dolayı okul yok çünkü.oğlumu anneme güvenilir ellere bıraktım çünkü Diyarbakır ın en olaylı zamanında atandım .ölümü göze alarak gittim .kaldı ki ofiste işim varken ortalık savaş alanına dönmüştü bir anda .o olayda 3 kişi ölmüştü hatta.böyle bir kaosa çocuğumu dahil etmedim ben kendim gittim görmeyeneden sorumluluğunu alamayacağınız çocukları dünyaya getiriyorsunuz. Herkes eski konunuza yüklenmiş ben bilmiyorum hatırlamıyorum ama kızınıza yapacağınız en büyük iyilik onu birilerine bırakmamak olacaktır.
Atandığınız yerde bakıcı tutsanız çocuğunuz için çok daha sağlıklı olacaktı.
Ben sürekli gelip gördüm ve oğlumla sürekli ben ilgileniyorum sevecen mutlu bir çocuk şükürbenim eski sevgilimin anasi koy okulunda ogretmen iken bunu goturmemis hep teyzesi bakmis anasina karsi dusman gibiydi agza alinmayacak laflar ediyodu baya sikintili ofkeli oluyolar umarim sizinki oyle olmaz. cunku buyuyince o hirsi ofkeyi hayatindaki kadindan cikariyolar
Diğer konunuzu bilmiyorum ama ne olursa olsun (ciddi sağlık problemleri hariç) hiç bir bebek anneanneye bırakılıp gidilmez. Yeri anne yanıdır.İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum.bir de önceki konumla alakalı bir yorum istemedim .gidin Başka yerlerden çıkarın hırsınızı
Bu olmadı ( oğlum )kızımı güçlü yetiştirmeliyim diyen siz değil misiniz?Ben sürekli gelip gördüm ve oğlumla sürekli ben ilgileniyorum sevecen mutlu bir çocuk şükür
Yok çocuğumu hiç mi hiç özlemedim .keyfimden gezmeye gittim Diyarbakır’a korka korka.siz çocuğunuzu özlemişsiniz siz annesinin ama ben değilim çocuğumu hiç özlemedim.Allahım nasıl bir yorum bu böyleBir anne olarak yazmak istedim
Erkek ve ya kız çocuğu hiç farketmez el bebek Gül bebek bakılması taraftarıyım annenize kızmaya hakkınız yok siz oğlunuza annelik etmemişsiniz büyüten anneniz doğurmakla anne olunmuyor ona bakmak dişleri çıkarken o huzursuzluğu gülmesi bunları oğlunuzda tatmamışsınız çokta yanlış yapmışsınız bir şekilde eğer isteseydiniz yanınızda götürürdünüz ayak bağı diye düşündünüz belki bi kere bunları geçin savunmaya hakkınız yok çünkü
Kızınızı da el bebek Gül bebek büyütün ve onuda ayak bağı olmasın diye lütfen anneanne babanne gibi insanlara bırakmayın
O çocuklarında hisleri var küçükte olsalar anne baba sevgisi isterler yanlarında isterler bakacaksanız kendiniz bakın ya da işte olduğunuz zamanlar kreşe ve ya dadı tutun baksın
Birşey sormak istiyorum çocuğunuzu hiç özlemediniz mi?ben kızımı uyuttuktan sonra bile özlüyorum da o yüzden soruyorum
Buarada lütfen bana cevap yazacaksanız seviyenizi bozmadan yazarsanız sevinirim sonuçta yetişkin insanlarız
Tamam da siz başka bir şey söylemişsinizBu olmadı ( oğlum )kızımı güçlü yetiştirmeliyim diyen siz değil misiniz?
Güvenlik sorunu ne olacak?diyarbakır 2015 diyorum başka bir şey demeye gerek yok benceDiğer konunuzu bilmiyorum ama ne olursa olsun (ciddi sağlık problemleri hariç) hiç bir bebek anneanneye bırakılıp gidilmez. Yeri anne yanıdır.
Benimde babam öğretmen teeee Hakkari’de öğretmenlik yaptı 22 yıl önce bakın Hakkari diyorum babam Türk bayrağı açtı diye ölüm tehditleri aldı o zamanlar sonra yazın da biz gittik oraya görmek içinYok çocuğumu hiç mi hiç özlemedim .keyfimden gezmeye gittim Diyarbakır’a korka korka.siz çocuğunuzu özlemişsiniz siz annesinin ama ben değilim çocuğumu hiç özlemedim.Allahım nasıl bir yorum bu böyleanneme kızdığım nokta çocuğa kendi işini kendisi yapması gerektiği öğretilmemiş.hasaas duygusal hep aman yavrum aman kuzum denilmiş.şimdi kızımı tek başıma ben büyütüyorum .ama tekrar doğuya yine o şartlarda gitmem gerekirse onu da bırakırım.çünkü ben öncelikle onları düşünüyorum ve anneliğimden gayet memnunum
Görmek için gitmişsiniz yaşamak için değil ben neden bahane üreteyim ki özeleştiri de gerektiğinde yaparım ama çocuğum hakkında en ufak bir tehdit söz konusu varsa neden yanıma alıp rezil edeyim 1 sene için.kaldı ki annem ben oraya gelmem diyordu ee kime bırakacaktım Dicle gibi bir yerde?ailem gezip görmeye bile gelmedi oraları kaldı ki yaşamak?gitmeme gibi bir lüksüm yoktu .kocada zaten para kısıtlı ailemden de nereye kadar para isticektim evlenmişim gitmişim .yorum yapması kolay da yaşamadı çok başka size de iyi günlerBenimde babam öğretmen teeee Hakkari’de öğretmenlik yaptı 22 yıl önce bakın Hakkari diyorum babam Türk bayrağı açtı diye ölüm tehditleri aldı o zamanlar sonra yazın da biz gittik oraya görmek için
Bahaneler üretmeyin lütfen o zaman çocuğunuz büyüyene kadar 2-3 sene gitmeyecektiniz fedakarlık yapıcaktınız ya da çocuğunuzu da alıcaktınız yorumum kesinlikle kötü değildi siz öyle dediniz çünkü duymak istediğinizi yazmadım
Ayrıca erkek çocuklarda duygusal olurlar ağlarlar erkek diye ağlayamaz diye bir kanun yoktur iyi günler
Emin olun hakkari diyarbakırdan daha beter biyerGörmek için gitmişsiniz yaşamak için değil ben neden bahane üreteyim ki özeleştiri de gerektiğinde yaparım ama çocuğum hakkında en ufak bir tehdit söz konusu varsa neden yanıma alıp rezil edeyim 1 sene için.kaldı ki annem ben oraya gelmem diyordu ee kime bırakacaktım Dicle gibi bir yerde?ailem gezip görmeye bile gelmedi oraları kaldı ki yaşamak?gitmeme gibi bir lüksüm yoktu .kocada zaten para kısıtlı ailemden de nereye kadar para isticektim evlenmişim gitmişim .yorum yapması kolay da yaşamadı çok başka size de iyi günler
Yapmayın Allah aşkına. Söylenecek çok şey var ama bakın bu mesajı yazdığınızın bir altına arkadaş yazmış. Çok ta güzel yazmış.Güvenlik sorunu ne olacak?diyarbakır 2015 diyorum başka bir şey demeye gerek yok bence
Yani gerçekler var, bahaneler var, birde yaşamak istediğimiz hayata kavuşmak için yaptığımız hatalar var.Benimde babam öğretmen teeee Hakkari’de öğretmenlik yaptı 22 yıl önce bakın Hakkari diyorum babam Türk bayrağı açtı diye ölüm tehditleri aldı o zamanlar sonra yazın da biz gittik oraya görmek için
Bahaneler üretmeyin lütfen o zaman çocuğunuz büyüyene kadar 2-3 sene gitmeyecektiniz fedakarlık yapıcaktınız ya da çocuğunuzu da alıcaktınız
Yani gerçekler var, bahaneler var, birde yaşamak istediğimiz hayata kavuşmak için yaptığımız hatalar var.
Evet silahlar ölme ihtimalleri karışıklık bunların bahanesi olmamalıydı keşke annemi sürükleye sürükleye götürüp burda bakacaksın çocuğuma deseydimYapmayın Allah aşkına. Söylenecek çok şey var ama bakın bu mesajı yazdığınızın bir altına arkadaş yazmış. Çok ta güzel yazmış.
Yani gerçekler var, bahaneler var, birde yaşamak istediğimiz hayata kavuşmak için yaptığımız hatalar var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?