Güçlü bir kız çocuğu için

Konu mesaja kapanabilir mi?çğnkü farklı cevaplar geliyor sorum başka

Oğlumun şahit olduğu 2 / 3 tane olaydır .yanımda değil ananesindeydi çoğunlukla .ama ben bunları biliyorum oğlum konusunda öneri istemedim .ne yaşadığını ne olduğunu gayet iyi biliyorum .kaldı ki babası döven söven içkisiz bir günü geçmeyen uykusundan uyandırılan birinin şu an pedagoga gitmeden çok iyi bir aile babası olduğunu karısına çok iyi davrandığını biliyorımm.benim oğlum anane yanında gayet mutlu huzurlu büyüdü .o konuda rahat olun
Ben var ya tam anlamıyla prenses gib büyüdüm anneanne dede yanında. Her tatilde ailemle birlikteydim onlar yokken Bodrum'da bir günüm bile sıkılarak geçmezdi. Üstelik ailemde sizin gibi değildi tamamen hastalıktan dolayı orda kaldım.

Uyarıyorum bunu aklınızda tutun.

Bir gün sağlıklı düşününce ki inşallah geç olmaz o zaman anlarsınız ne demek istediğimi.

2015'te mi atandınız? O dönemde Diyarbakır gerçekten feci durumdaydı =( Çocuğunuzu annenize bırakmak zorunda kalmanızı anlıyorum ama öğretmenler bir süre memleketlerine gidebiliyordu diye hatırlıyorum. Kızınıza gelince, güçlü bir kadın olması için ona rol model olmalısınız. Yani, güçlü anne : güçlü çocuk. Önce kendinizin sonra çocuklarınızın sağlığı için terapi almalısınız kesinlikle. Çünkü kadın-erkek algınız, ilişki algınız, evlilik algınız çok çok sağlıksız. Yorum yapan arkadaşlara kızıyorsunuz ama gerçekleri söylüyorlar. Elbette yaşadıklarınız ve düşünme biçiminiz kimseye hakaret etme hakkı vermez, ama bence eski konunuzdaki yorumları seçip tekrar tekrar okuyabilir, gerçeklik algınızı düzeltmeye çalışabilirsiniz.

Siz güclü olun sizi örnek alsin.

Eski konudan vurmak istemiyorum ama annesini pacavra gibi goren cocuk kendini de öyle siniflandiriyor. Ilerde aynilarini yasasa muhtemelen normal karsilayacak. Kucuk bir ihtimal kirar bu kabugu.

Ben kendimle ilgili bir soru sormadım be güçlü hatasız onurlu kadın! Bu olay belli ki buradaki kadınları sarmış
yok aslında azıcık düşünseniz ne demek istediğimi anlardınız.

kendiniz daha güçlü bir kadın değilken güçlü bir kız çocuğu yetiştirmeniz imkansız.

insan kendinde olmayan bir şeyi bir başkasına veremez ya hani,ondan öyle demiştim :63:

yok aslında azıcık düşünseniz ne demek istediğimi anlardınız.

kendiniz daha güçlü bir kadın değilken güçlü bir kız çocuğu yetiştirmeniz imkansız.

insan kendinde olmayan bir şeyi bir başkasına veremez ya hani,ondan öyle demiştim :63:
Bu güçsüz halim ömür boyu sürmeyecek ya hani ilk defa başıma geldiği için ben öyleydim hani o yüzden benim şimdiki halim geçici onu boşverin

Siz güclü olun sizi örnek alsin.

Eski konudan vurmak istemiyorum ama annesini pacavra gibi goren cocuk kendini de öyle siniflandiriyor. Ilerde aynilarini yasasa muhtemelen normal karsilayacak. Kucuk bir ihtimal kirar bu kabugu.
Bu paçavra!halim ömür boyu sürmeyecek elbet.ilk zamanlara has bir durum bu paçavra olmayan !kadın 🤪siz küçük bir ihtimal veriyorsanız öyledir muhakkak 👏👏👏

2015'te mi atandınız? O dönemde Diyarbakır gerçekten feci durumdaydı =( Çocuğunuzu annenize bırakmak zorunda kalmanızı anlıyorum ama öğretmenler bir süre memleketlerine gidebiliyordu diye hatırlıyorum. Kızınıza gelince, güçlü bir kadın olması için ona rol model olmalısınız. Yani, güçlü anne : güçlü çocuk. Önce kendinizin sonra çocuklarınızın sağlığı için terapi almalısınız kesinlikle. Çünkü kadın-erkek algınız, ilişki algınız, evlilik algınız çok çok sağlıksız. Yorum yapan arkadaşlara kızıyorsunuz ama gerçekleri söylüyorlar. Elbette yaşadıklarınız ve düşünme biçiminiz kimseye hakaret etme hakkı vermez, ama bence eski konunuzdaki yorumları seçip tekrar tekrar okuyabilir, gerçeklik algınızı düzeltmeye çalışabilirsiniz.
Bu tarz yorumlara teşekkür ederim tabi ki ama çok bel altı vuran, acıtan yorumlar vardı .tanımam etmem ama insan etkileniyor daha beter dibe vuruyor.diyarbakır feci durumdaydı yanıma almadım çocuğumu ama her fırsatta gidip gördüm tabi

Bu güçsüz halim ömür boyu sürmeyecek ya hani ilk defa başıma geldiği için ben öyleydim hani o yüzden benim şimdiki halim geçici onu boşverin
gerçekten mi? ciddi ciddi soruyorum vallahi.

yani yaptıklarınızın doğru olmadığını fark edip değişmeye karar verdiniz öyle mi?

eğer öyleyse gerçekten sevindim sizin adınıza :)

Bana özelden mesaj atmanıza gerek yok komik gozukuyorsunuz o yüzden güldüm.
Ayrıca C Calcifer Otrera Otrera gibi arkadaşlar çok saygılı ve usturuplu yorum yaparlar bence biraz kulak kabartin. Saygılar 👍
İşte gülücük atmayın ok lütfen bir de sizinle uğraşamam .yeterşnce sorunla uğraşıyorum. Lütfen

gerçekten mi? ciddi ciddi soruyorum vallahi.

yani yaptıklarınızın doğru olmadığını fark edip değişmeye karar verdiniz öyle mi?

eğer öyleyse gerçekten sevindim sizin adınıza :)
Tabi ki öyle olacak.insan kendini tanır.hiç karşılaşmadığım bir olayda ne yapacağımı , düşüneceğimi şaşırdım o kadar.kaldı ki eski eşle görüşmemin sebebi tamamen kendisi o kesip atmıyor ondan.ondan bu kadar uzuyor bu iş.

Tabi ki öyle olacak.insan kendini tanır.hiç karşılaşmadığım bir olayda ne yapacağımı , düşüneceğimi şaşırdım o kadar.kaldı ki eski eşle görüşmemin sebebi tamamen kendisi o kesip atmıyor ondan.ondan bu kadar uzuyor bu iş.
bence sizin önce bir arkanıza yaslanıp,zihninizi boşaltıp sakince düşünmeniz lazım.

kafanız bir hayli karışık, o yüzden fikir uçuşmaları yaşıyorsunuz ve doğru kararlar veremiyorsunuz.. :)

bence sizin önce bir arkanıza yaslanıp,zihninizi boşaltıp sakince düşünmeniz lazım.

kafanız bir hayli karışık, o yüzden fikir uçuşmaları yaşıyorsunuz ve doğru kararlar veremiyorsunuz.. :)
İnanın ona vaktim yok.1. Sınıfa gidiyor oğlum.onun dersleri , 1/5 yaşındaki kızımın bakımı anne baba yanında düzenimiz yok zaten.düzen üstünde düzen olmuyor.benim kendi işim.haftada 2 gün okul diğer günler canlı ders okul işleri vs...benim düşünecek zamanım bile yok😔çok zor bir durumdayım

İnanın ona vaktim yok.1. Sınıfa gidiyor oğlum.onun dersleri , 1/5 yaşındaki kızımın bakımı anne baba yanında düzenimiz yok zaten.düzen üstünde düzen olmuyor.benim kendi işim.haftada 2 gün okul diğer günler canlı ders okul işleri vs...benim düşünecek zamanım bile yok😔çok zor bir durumdayım
ama düşünmeden aldığınız kararlar ve sonuçları pek doğru olmuyor farkındasınız değil mi?

düşünün derken size günlerce düşünün demiyorum.

çocuklarınız uyuduktan sonra geçin balkona,alın bir çay-kahve, kapatın gözlerinizi , ''ben neredeyim,ne yapıyorum,ben kimim,ne yapmalıyım?'' diye bir düşünün,mantık süzgecinden geçirin.

göreceksiniz ki eski eşinizle ilgili yanlış yaptığınız çok şey var, nolursa olsun o leş adamı affetmeyin sakın

Back