Güçlü bir kız çocuğu için

Emremir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
935
-254
96
39
İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum.bir de önceki konumla alakalı bir yorum istemedim .gidin Başka yerlerden çıkarın hırsınızı

Son düzenleme:
O kocayla olacağım diye el kadar bebeyi de annenize mi bıraktınız. Pes

Son düzenleme:

böyle bir evde mi güçlü çocuk yetiştirmeyi düşünüyorsunuz?

eşinizden boşandınız mı? yanlış hatırlamıyorsam berbat bir insandı çünkü kendisi.

o leş adamdan boşanarak güçlü bir kız çocuğu yetiştirmeye başlayabilirsiniz mesela.

***düzeltme: boşanmışsınız zaten ama hala evinize başka kadın getirip, sizi döven adamın peşinden koşuyormuşsunuz. pes! önce kendiniz güçlenin sonra kızınıza güç verirsiniz!

Bi zahmet kendin büyüt,
büyük çocuğunu da pedagoga götür.
Umarım tamir edebilirsin.

Not: oğlunun 35. Yaşından bildiriyorum.

Bence en başta çocuklarınızı yanınızdan ayırmamakla başlayabilirsiniz.. Atandınız diye niye bıraktınız ki çocuğu? Bir yolunu bulurdunuz.. Bilmiyorum ya da ben yanlış düşünüyorum.. Diğer mevzudakş fikrim de bence en başta kadın olarak kızınızın annesi olarak siz güçlü olmalısınız ki o da sizi örnek alsın.. Eşinizle olan iletişiminizden tutun, oturup kalkmanıza kadar sizi örmek alacak çünkü..

Çoktan boşandılar ki. Ama hala kocam kocam diye geziyor

Yuhh ya çocuğu annenize mi bıraktınız yıllardır ? O çocuğun psikolojisini düşünerek başlayın. Bakamayacağınız çocukları yapmayın. Kötü bir evlilik pardon sizi döven aldatan boşandığınız eski eş için ölüp bitmeyerek güçlü bir kız yetiştirebilirsiniz. Koca merakınızdan vazgeçerek hem çocuklara hemde evrene yararınız olur.

Ayy yine mi siz ya ben farklı üyelerden farklı bir konuda öneri istedim gidin artık benim açtığım konulara bir şey yazmayın işiniz mi yok öf

Yılardır değil 1 sene ya ne oluyor size ?başka bir soru sordum ve size sormadım yorum yapmayın benim gönderime .önceki konuyu kapattrdım sırf bu tarz yorumlardan sıkıldığım için konu başka gidin siz başka aile ilişkilerine yorum yapın.

Kızım 1.5 yaşında .o anlayacak yaşa gelene kadar zaten benim hayatımda her şey belli olmuş olacak.atandığım yer Diyarbakır Dicle idi.oraya çocuğumu getiremezdim zaten 2. Dönem terör olayları artmıştı.silahlar patlıyordu her gece.yoksa tabi ki ben de çocuğumu yanımda isterdim ama şartlar öyle gerektirdi öyle oldu.

Bi zahmet kendin büyüt,
büyük çocuğunu da pedagoga götür.
Umarım tamir edebilirsin.

Not: oğlunun 35. Yaşından bildiriyorum.
Oğlumun şahit olduğu 2 / 3 tane olaydır .yanımda değil ananesindeydi çoğunlukla .ama ben bunları biliyorum oğlum konusunda öneri istemedim .ne yaşadığını ne olduğunu gayet iyi biliyorum .kaldı ki babası döven söven içkisiz bir günü geçmeyen uykusundan uyandırılan birinin şu an pedagoga gitmeden çok iyi bir aile babası olduğunu karısına çok iyi davrandığını biliyorımm.benim oğlum anane yanında gayet mutlu huzurlu büyüdü .o konuda rahat olun

E çocuk yetiştirmeye dair fikriniz yoksa neden yapıyorsunuz?
Ha ha haaaaaa.vay be cevaba bak .fikrim yok demedim ki çok bilmiş.öneri istedim .sen herhalde kimseden öneri almadın .kimseye danışmadın bir kitap okumadın .çünkü o zaman şöyle düşünmen lazım fikrim yoksa neden çocuk yapıyorum.komiksin

konuyu kapatabilir miyiz.ne sorsam yine aynı üyelerden önceki konuyu devam ettirici cevaplar geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…