O kocayla olacağım diye el kadar bebeyi de annenize mi bıraktınız. Pesİyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum
Bi zahmet kendin büyüt,İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum
Bence en başta çocuklarınızı yanınızdan ayırmamakla başlayabilirsiniz.. Atandınız diye niye bıraktınız ki çocuğu? Bir yolunu bulurdunuz.. Bilmiyorum ya da ben yanlış düşünüyorum.. Diğer mevzudakş fikrim de bence en başta kadın olarak kızınızın annesi olarak siz güçlü olmalısınız ki o da sizi örnek alsın.. Eşinizle olan iletişiminizden tutun, oturup kalkmanıza kadar sizi örmek alacak çünkü..İyi geceler hanımlar.sizlerden sorum için öneri bekliyorum.oğlumu 2015 te atandığımda annemlerde bırakmak zorunda kaldım.1 yaşındaydı.maalesef ki çok el bebek Gül bebek büyütmüşler ben yokum diye.kendi işini kendi yapmaz , hassastır.en ufak şeye ağlar.çok narin yani erkek olmasına rağmen.şimdi 1.5 yaşında bir kızım var.onu güçlü bir birey olarak yetiştirmek için ne yapmam gerekiyor?önerilernizi bekliyorum
Çoktan boşandılar ki. Ama hala kocam kocam diye geziyorEşim beni aldatıyor
Öncelikle lütfen yadırgamayın,kınamayın arkadaşlar.o kadar kötüyüm bitiğim ki bunun bir tarifi yok.öncelikle ben memurum.eşime kızgınlıkla çıkmayacağını düşünerek onu korkutmak amaçlı tayin almıştım.sonrasında barıştık.o benim tayin aldığım yer olan ailemin yanına geldi.burayı sevmediği için iş...www.kadinlarkulubu.com
böyle bir evde mi güçlü çocuk yetiştirmeyi düşünüyorsunuz?
eşinizden boşandınız mı? yanlış hatırlamıyorsam berbat bir insandı çünkü kendisi.
o leş adamdan boşanarak güçlü bir kız çocuğu yetiştirmeye başlayabilirsiniz mesela.
ay bu daha beter,ne kadar da güçlü bir kadın duruşu sergiliyor öyle!Çoktan boşandılar ki. Ama hala kocam kocam diye geziyor
Hanfendi konu başka ben size kocamın bana ne dediğini ne olduğunu an be an yazamam.başka soru sordum ve sana sormadım git başka konuya yeter beÇoktan boşandılar ki. Ama hala kocam kocam diye geziyor
Allah aşkına gidin bana yorum yapmayın ok işiniz mi yok her an cevap yetiştiriyorsunuzkendin gibi yetiştirmezsen güçlü olur.
Yılardır değil 1 sene ya ne oluyor size ?başka bir soru sordum ve size sormadım yorum yapmayın benim gönderime .önceki konuyu kapattrdım sırf bu tarz yorumlardan sıkıldığım için konu başka gidin siz başka aile ilişkilerine yorum yapın.Yuhh ya çocuğu annenize mi bıraktınız yıllardır ? O çocuğun psikolojisini düşünerek başlayın. Bakamayacağınız çocukları yapmayın. Kötü bir evlilik pardon sizi döven aldatan boşandığınız eski eş için ölüp bitmeyerek güçlü bir kız yetiştirebilirsiniz. Koca merakınızdan vazgeçerek hem çocuklara hemde evrene yararınız olur.
Ben kendimle ilgili bir soru sormadım be güçlü hatasız onurlu kadın! Bu olay belli ki buradaki kadınları sarmışay bu daha beter,ne kadar da güçlü bir kadın duruşu sergiliyor öyle!
Kızım 1.5 yaşında .o anlayacak yaşa gelene kadar zaten benim hayatımda her şey belli olmuş olacak.atandığım yer Diyarbakır Dicle idi.oraya çocuğumu getiremezdim zaten 2. Dönem terör olayları artmıştı.silahlar patlıyordu her gece.yoksa tabi ki ben de çocuğumu yanımda isterdim ama şartlar öyle gerektirdi öyle oldu.Bence en başta çocuklarınızı yanınızdan ayırmamakla başlayabilirsiniz.. Atandınız diye niye bıraktınız ki çocuğu? Bir yolunu bulurdunuz.. Bilmiyorum ya da ben yanlış düşünüyorum.. Diğer mevzudakş fikrim de bence en başta kadın olarak kızınızın annesi olarak siz güçlü olmalısınız ki o da sizi örnek alsın.. Eşinizle olan iletişiminizden tutun, oturup kalkmanıza kadar sizi örmek alacak çünkü..
Oğlumun şahit olduğu 2 / 3 tane olaydır .yanımda değil ananesindeydi çoğunlukla .ama ben bunları biliyorum oğlum konusunda öneri istemedim .ne yaşadığını ne olduğunu gayet iyi biliyorum .kaldı ki babası döven söven içkisiz bir günü geçmeyen uykusundan uyandırılan birinin şu an pedagoga gitmeden çok iyi bir aile babası olduğunu karısına çok iyi davrandığını biliyorımm.benim oğlum anane yanında gayet mutlu huzurlu büyüdü .o konuda rahat olunBi zahmet kendin büyüt,
büyük çocuğunu da pedagoga götür.
Umarım tamir edebilirsin.
Not: oğlunun 35. Yaşından bildiriyorum.
Ha ha haaaaaa.vay be cevaba bak .fikrim yok demedim ki çok bilmiş.öneri istedim .sen herhalde kimseden öneri almadınE çocuk yetiştirmeye dair fikriniz yoksa neden yapıyorsunuz?
E onu da alıp dahil mi etseydim olaylara ne çok biliyorsunuz siz ya. Vallahi bakO kocayla olacağım diye el kadar bebeyi de annenize mi bıraktınız. Pes
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?