• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü bir insan olmak istiyorum,bunun yolları nedir ?

Bilmiyomki42

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
En ufak bi sıkıntıda kendimi kapatıyorum olumsuz düşünüyorum.Çevreme güzel öneriler verdiğim halde kendimle savasamıyorum. Beni üzen insana hayatımdan git diyemiyorum ve kendimi yıpratıyorum. Yaşanmışlıkla belki biliyorum 21 yaşındayım henüz ama simdiden en ufak bi şeyde kahkahalarımı kaybetmek istemiyorum :( yardımcıolun bana:63::KK43:

Bunun yolu öncelikle duygularının farkında olmak.Gün içinde hangi duyguları hissediyorsun,farketmeye çalış. Her gün bunları gözden geçir.Ne hissettin,ne tepki verdin ya da veremedin?Ne yapsan daha iyi olurdu?
Etrafındakilere karşı söyleyemediklerin neler?Bunları onlara doğrudan söyleyemesen bile yaz bir yere gönderilmemş mektup gibi.inan hislerini yazarak gözden geçirmek bile bir çok adımı peşinden getirecektir.
Seni üzen insana neden git diyemediğinin sebebini araştır.O kişide ne var seni bağlayan,bu duyguyu başka kimde karşılayabilirsin,ya da kendi başına üstesinden gelemeyeceğin bir şey mi?
Başkalarına verdiğin güzel öneriler gib kendine de önerilerde bulun,bunları yaz.Bu forumlarda bizler yazarken şunu yapacağım diye,sadece kendimize söz vermekle kalmıyor,bunu insanlara bir anlamda duyurup,sözümüzü tutma yükümlülüğü altına giriyoruz.Sen de bu konunda çok detaylı olmasa da böyle yükümlülük altına girip gelişme sağlayabilirsin.Değişimi sadece sen kendin yapabilirsin.

Bence bir derdi gözümüzde ufaltmanın en kestirme yolu daha büyüğüne sahip olmak. O zaman önceki sıkıntın için o neymiş ki diyorsun ve böyle böyle olgunlaşıyorsun. Bir süre sonra etrafındaki insanların dertleri sana komik gelmeye başlıyor, ne anlamı var diyorsun. İstediğimiz şeylere dikkat etmemiz lazım, güçlü olmanın bedeli genelde ağır oluyor.

En ufak bi sıkıntıda kendimi kapatıyorum olumsuz düşünüyorum.Çevreme güzel öneriler verdiğim halde kendimle savasamıyorum. Beni üzen insana hayatımdan git diyemiyorum ve kendimi yıpratıyorum. Yaşanmışlıkla belki biliyorum 21 yaşındayım henüz ama simdiden en ufak bi şeyde kahkahalarımı kaybetmek istemiyorum :KK43: yardımcıolun bana:63::KK43:
kendinize yatırım yapın. çok okuyun, çok gezin. kendinize hediye alın, hiç ilgi alanınız olmayan saçma sapan kurslara yazılın ve aradada olsa o kuru kalabalıklardan sıyrılıp yalnız kalın.

Back
X