• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kız ben eskiden gece emzirirken kk ya falan bakardım ayıkayum diye. Son zamanlarda ayıkınca geri uyuyamıyorum 😅😅😅 o yüzden yarı uykulu emzirip hemen yatıyorum sen uyuyabilyor musun
Uyuyim valla eşimde ona çok sinir olur hemen uyuyabilion dio ben gece kalkınca uykum kacio dio🙈😆😆

Aha bu ben işte 😅😅 tam dalıyorum ınga ınga pöfff😅😅
Bizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırda 🤣🤣🤣 ama çok komik oluyor göz kapalı ağız açık aranarak bana doğru geliyor :KK70: :KK70:

Bizimle yatıyor paşam gece gözü kapalı benim tarafa dönüp ağzını açıyor sanki meme hazırda 🤣🤣🤣 ama çok komik oluyor göz kapalı ağız açık aranarak bana doğru geliyor :KK70: :KK70:
Kokusunu alıyordur 😂

Valla ya bebem beni hamielyken uyutmuodu şimdi anasına kiyamio gece uyutuo ama gündüz Allah'ım neler yapio 😆 herkes dio bu ayaklansin emeklesin ozmaan yandın dio 🙈😆😆
Aynen seninki çok hareketli gibi bakalım neler yaşayacağız o zaman 😅 artık kk ya falan vakit kalmaz bebelerin peşine koşmaktan

Bnce telefon bile elimize alamicaz sanırım biz atak lardayiz kızlar bitmeyen atak yapmışlar :halay: :halay: :halay:
Alamayız çünkü o zaman iyice akıllanacaklar onlar da bizimle beraber telefona bakmak isteyecek 😅😅
Şimdiden yapıyorlar 😅
Bitmez o ataklar bacımsu 😅

Back