• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar selamlar bebekleri oyalamak için şu an da kullandığım tek şey ana kucağı 2 aylık oldular böyle dikkatlerini çekebilecek oyuncaklar almayı düşünüyorum ama tavsiyeniz var mıdır
beşiklerine Dönence almayı düşünüyorum şu eğitici kartlardan var. Onları gösteriyorum. Oyun halısı falan için erken mi?
Birde süt sağımı yapıyorum. Sağımda çok az süt geliyor. Oysa ki emerlerken dışarı bile taşıyor sütüm. Yani tek sağımda 2 memeden 30 cc anca geliyor.

Galiba bu 20 ile 40 li günler daha da bir sıkıntılı. Bizim de durumlar aynı. Sanki kendimi gördüm sen de .O böyle ikinip kalınca öyle üzülüyorum ki .Her yediğime dikkat ediyorum .yine de oluyor .Asla mideden gazi çıkmıyor o yüzden de alttan çıkması gerekiyor ama bebeğim onu bile yaparken zorlanıyor
Evet canım maalesef bu günlerde basliomus şükür bugünlerde öyle ağlama krizi şeklide olmuo ama ikinmada yine aglio masaj yapiorum dediğin gibi ondada zorlanio bazen bı günü bı günü nu tutmuo asla 🥺 bizim şuanda en büyük skintimiz çok kusmamiz var napcam bilmiorum

Kızlar selamlar bebekleri oyalamak için şu an da kullandığım tek şey ana kucağı 2 aylık oldular böyle dikkatlerini çekebilecek oyuncaklar almayı düşünüyorum ama tavsiyeniz var mıdır
beşiklerine Dönence almayı düşünüyorum şu eğitici kartlardan var. Onları gösteriyorum. Oyun halısı falan için erken mi?
Birde süt sağımı yapıyorum. Sağımda çok az süt geliyor. Oysa ki emerlerken dışarı bile taşıyor sütüm. Yani tek sağımda 2 memeden 30 cc anca geliyor.
Selam canım seninkilerin ana kucağında durması büyük nimet maşallah 🧿 dönence de ilgilerini çekebilir bizde de kartlar var onlara güzel bakıyor hışırtılı kitap ve gülen çıngıraklı eşeği var onu bu ara çok seviyor oyun halısı aldık daha gelmedi bence oyun halisini da severler kullanan arkadaşlar sevdiklerini söylediler.
Emzirdikten sonramı sağıyorsun emmek bence daha çok süt getiriyor

Evet canım maalesef bu günlerde basliomus şükür bugünlerde öyle ağlama krizi şeklide olmuo ama ikinmada yine aglio masaj yapiorum dediğin gibi ondada zorlanio bazen bı günü bı günü nu tutmuo asla 🥺 bizim şuanda en büyük skintimiz çok kusmamiz var napcam bilmiorum
Doktora ne zaman gidicektin kuzum

Ben ağlayınca emzik veriyorum yoksa durmuyor .bizimki sürekli tepiniyor senin de mi öyle

Dönence iyi fikir canım benimki seviyor onu. Oyun halısı da bugün kargoya verildi bakalım ona tepkisi ne olcak
Bende bebek küvozde iken sağdığımda geliyordu ama emmeye başlayınca artık makineye çıkmıyor. Elde sağmanı tavsiye ederim vaktin olursa önce masaj yap elde sağ bakalım belki o zaman iner sütün

Dönence iyi fikir canım benimki seviyor onu. Oyun halısı da bugün kargoya verildi bakalım ona tepkisi ne olcak
Bende bebek küvozde iken sağdığımda geliyordu ama emmeye başlayınca artık makineye çıkmıyor. Elde sağmanı tavsiye ederim vaktin olursa önce masaj yap elde sağ bakalım belki o zaman iner sütün
Bizim oyun halımız geldi tam uyku saatine denk geldi kargo geç getirdi yinede 10 dk tuttuk bayağı inceledi ayakları ile piyanoya falan vurdu sevecek sanırım 🤭🤭🤭 yarın gün içinde belli olur

Bizim de aşırı derecede arttı kusma günde 4 defa üst değiştiriyorum o derece.Korkarim reflü oldu.Baslar da azdı çok önemsemedim ama şimdi çok fazla.Herci bu ara hiç durmuyor sürekli emiyor mama yiyor ondan da olabilir ama bazen su bilr kusuyor mide gazı çok fazla sanırım
kontrolü bekliyorum ben de

Dönence al onu severlerse oyun halisini da severler alırsın erken değil bir ay ldan itibaren kullanılmaya başlanır

Back
X