• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Bak şimdiden adını koyalım ilerisini düşünelim 🤣🤣🤣
Rabbim sağlık versin bütün kuzularımıza onlar bizim mucizelerimiz ❣️❣️ Allahım şanslarını bahtlarını açık etsin hepsinin hepsi ailesine vatanına başarılı hayırlı evlatlar olsun inşallah gelecekleri parlak olsun yavrularımızın 🤲🤲
Amin kuzum amin 🤲🥰😍

İstanbul çok sıcak biz duramıyoruz yavrular ne yapsin yatamiyorlar sıcaktan
Gercekden öyle yaa ben yenidogdu diye korkup zibinla bırakamıyordum ama az önce çıkardım üstünü zibinla birakdim çocuğum nasıl rahatladı evim zaten sıcak yazık valla kuzulara 😐

Aynen şuan başım çatlıyor resmen uykusuzluktan gecelerimiz güzeldi bizim niye bozuldu anlamıyorum.5 gündür günlük en fazla 2 saat uyudum vücut dayanamıyor artik.Gunduz zaten pek durmaz onu kabul ettik ama gece daha iyi uyurdu şimdi ikisi de yok 😏
Bende öyleyim canım bizimde gecelerimiz güzeldi çok sevinmiştim düzene giriyoruz diye yine basa döndük gece de parça parça uyuyor 1 saat 1,5 saat uyanıyor yine ağlaması yok huzursuzluğu yok ama uykuda yok anlamadım gitti 🤣

Aynen şuan başım çatlıyor resmen uykusuzluktan gecelerimiz güzeldi bizim niye bozuldu anlamıyorum.5 gündür günlük en fazla 2 saat uyudum vücut dayanamıyor artik.Gunduz zaten pek durmaz onu kabul ettik ama gece daha iyi uyurdu şimdi ikisi de yok 😏
Atak haftasında olmasın canım benimkide o günlerde biraz huysuzdu durmuyordu

Gercekden öyle yaa ben yenidogdu diye korkup zibinla bırakamıyordum ama az önce çıkardım üstünü zibinla birakdim çocuğum nasıl rahatladı evim zaten sıcak yazık valla kuzulara 😐
Rüzgara dikkat et sıkıntı olmaz canım cereyan da kalmasın bu son günler cidden fena öncesinde bende kısa giydirmiyordum çorapsız bırakmazdım şimdi artık çorap giydirmiyorum kısa giyiyor bazen zıbınla sadece gece pijamaları ince uzun oda üstünü kapatmıyor

Aynen uzun sürdü canım valla bende sayamıyorum artık 🤣🤣

Cookk sıcak hemde çok
Ben banyo yaptırdım uyutuyorum şimdi rahatladı çocuğum en serin yatak odam orda uyutuyorum bakim kaç dakika uyuyacak yavrum uyusun bende hemen şekerleme yapıcam 🤭😁😁

Bende öyleyim canım bizimde gecelerimiz güzeldi çok sevinmiştim düzene giriyoruz diye yine basa döndük gece de parça parça uyuyor 1 saat 1,5 saat uyanıyor yine ağlaması yok huzursuzluğu yok ama uykuda yok anlamadım gitti 🤣
Ataktır o atak bizimde öyleydi o günlerde 3aya adım atsın düzeliyor 🤭🤭 atakları var birde ya bu tontiklerin atarlı bebeler 🤣🤣🤣

Ben şu an ağlıyorum geçmiş yazıları okuyum dedim doğum anıma gittim o haftanın telaşı sizin beni merak etmeniz ne zorlu zamanlardı şimdi mucizem yanımda çok şükür 🤲🤲❤️❤️ hepimiz gün geldi zorlu zamanlardan geçtik simdi evlatlarımız yanımızda ama bu seferde gazları uykuları beslenmeleri bunların tedirginliği yaşıyoruz gün gelecek geçmiş yazıları tekrar okuduğumuz da neler yaşamışız diyeceğiz belki o zaman evlatlarımız konuşmaya emeklemeye ek gıdaya geçmiş olacak o zamanda bunu yemiyor şunu yemiyor diyeceğiz ah biz anneler Rabbim evlatlarımızla uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin hepsini korusun ben oğlumu çok seviyorum çok aşığım ona iyiki Rabbim bize nasip etti isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın ben niye böyle duygusallaştım ya göz yaşım durmuyor❣️❣️
Canım benim bende düşünüyorum aynı senin gibi içim ürperiyor öyle hüzünleniyorum ki. Ne zamanlardı diyorum. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Ama onlara birşey olacak korkusu var ya işte o inanılmaz korkutuyor beni. Allaha emanet tüm yavrularımız. 🙏

Rüzgara dikkat et sıkıntı olmaz canım cereyan da kalmasın bu son günler cidden fena öncesinde bende kısa giydirmiyordum çorapsız bırakmazdım şimdi artık çorap giydirmiyorum kısa giyiyor bazen zıbınla sadece gece pijamaları ince uzun oda üstünü kapatmıyor
Rüzgarı kim kaybetmiş ben bulayım bizim evde canim 🤭 benim evde kedide var 1.kattayim kaçar korkusuna camlarda açılmıyor üst açılım sadece ondan evim aşırı sıcak güneşte her 2 cepheden evin içinde.bu yaz nasıl geçecek bakalım 🤭vantilatör kullaniyordum simdi onuda kullanmıyorum bebise iyi değil diye.

Tek bakiyorum.ben bebislere 😂 dogum yaptığım günden beri esimin yüzünü bile göremiyorum o kadar diyim 😁 herkeste hersey yolunda mi
Yaa sen demş tek bakıyorsun.
Nasıl yapıyorsun peki?
İkisi aynı anda acıkınca vs. Çok zor oluyor. Eşim geldikten sonra sorun yok ama gündüz falan tek ben 3 saat falan kalıyorum inanılmaz bir durum yaşanıyor 😌

Canım benim bende düşünüyorum aynı senin gibi içim ürperiyor öyle hüzünleniyorum ki. Ne zamanlardı diyorum. Allahım isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın.
Ama onlara birşey olacak korkusu var ya işte o inanılmaz korkutuyor beni. Allaha emanet tüm yavrularımız. 🙏
Amin canım gerçekten hepimiz de aynı düşünceler annelik böyleymiş

Rüzgarı kim kaybetmiş ben bulayım bizim evde canim 🤭 benim evde kedide var 1.kattayim kaçar korkusuna camlarda açılmıyor üst açılım sadece ondan evim aşırı sıcak güneşte her 2 cepheden evin içinde.bu yaz nasıl geçecek bakalım 🤭vantilatör kullaniyordum simdi onuda kullanmıyorum bebise iyi değil diye.
Allah o zaman prensesime kolaylık versin ona zor siz yine idare edersiniz 😊

Tek bakiyorum.ben bebislere 😂 dogum yaptığım günden beri esimin yüzünü bile göremiyorum o kadar diyim 😁 herkeste hersey yolunda mi
Yaa sen demş tek bakıyorsun.
Nasıl yapıyorsun peki?
İkisi aynı anda acıkınca vs. Çok zor oluyor. Eşim geldikten sonra sorun yok ama gündüz falan tek ben 3 saat falan kalıyorum inanılmaz bir durum yaşanıyor 😌

Saol nefesim çok çaresiz hissettim kendimi o hiç susmayinca ama akşam normale döndü dün de aynısı olmuştu evet kendimize korumam lazım ben hiç kendime bakmiorum😔 öğrenince solerisin kuzum onuda deneyim
Galiba bu 20 ile 40 li günler daha da bir sıkıntılı. Bizim de durumlar aynı. Sanki kendimi gördüm sen de .O böyle ikinip kalınca öyle üzülüyorum ki .Her yediğime dikkat ediyorum .yine de oluyor .Asla mideden gazi çıkmıyor o yüzden de alttan çıkması gerekiyor ama bebeğim onu bile yaparken zorlanıyor

Bu dönemler.normal mı acaba ama benim ki agliyir ikiniyor mız mızlaniyor.uyanip ağlamadan dursa neyse

Back
X