• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar şükür oğlusu gördüm geldim 🥰 nst ye girdik sancı felan çıkmadı kilosu 2308 çıktı oğluşum birde herşey güzelde olsa saglamci doktorum ciğer geliştirici vurdu iki tane yarında aynı saatte vurulcak bakalım iyi ce heycanlandim tasiniorum diyince aman dedi sakin yorma az kaldı ☺️☺️
Maşallah canım ne güzel büyümüş🧿 Kendini yormamaya çalış.🌸

Saol kuzum benim evet bide ayağım davul oldu inmio terlikleri bile parmağım zor girio🤭🤭 bide yataktan sağdan sola hiç dönemiom artık ben ya ultronson da yattım kalkamadım😂😂
Ödem için bol bol su iç canım. Ben inan aylardır yatakta dönemiyorum artık sizi de zorlamaya başlar. Bebisin kilosu maşallah iyi olduğu için erken gelme durumu için ciğer geliştirici yapılması çok mantıklı. Az kaldı ama biz de yorulduk yani. Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavusalim💞💞

Ödem için bol bol su iç canım. Ben inan aylardır yatakta dönemiyorum artık sizi de zorlamaya başlar. Bebisin kilosu maşallah iyi olduğu için erken gelme durumu için ciğer geliştirici yapılması çok mantıklı. Az kaldı ama biz de yorulduk yani. Hepimiz inşallah sağlıkla bebeklerimize kavusalim💞💞
Ah kuzum sizin daha da zor sağlıkla alalım kucağımıza bebeklerimizi inşallah 🥰🥰 suyu bol iciorum ayağımı sürekli kaldırıyorum ama ayaklarımı taniyamiorum🤭🤭 ben ben deilim hiç evet ama genelde erken gelme şüphesi yada ikizde vuruluo bizimki vuralım dedi bakalım az kaldı ☺️☺️

Kızlar şükür oğlusu gördüm geldim 🥰 nst ye girdik sancı felan çıkmadı kilosu 2308 çıktı oğluşum birde herşey güzelde olsa saglamci doktorum ciğer geliştirici vurdu iki tane yarında aynı saatte vurulcak bakalım iyi ce heycanlandim tasiniorum diyince aman dedi sakin yorma az kaldı ☺️☺️
Ohh Ohh maşallah 🥰 🥰 sağlıkla büyüsün kuzum. İnşallah gelişimini tamamlasın vaktinde saatinde sağlıkla gelsin 🥰

Aynen canım hele evine yerleş sağ salim 🥰 dikkat et kendine artık iyice ağırlaştık en ufak bir iş bile zor geliyor
Sorma kuzum ben artık gerçekten sağdan sola dönemiom 🤭🤭 bacaklarım hiç kapanmio ayaklar sis bide diorum hani erkek bebek güzelleştirirdi ben ne zaman güzelleşcem😊😊

Sorma kuzum ben artık gerçekten sağdan sola dönemiom 🤭🤭 bacaklarım hiç kapanmio ayaklar sis bide diorum hani erkek bebek güzelleştirirdi ben ne zaman güzelleşcem😊😊
Sen şu ara çok ayakta kalıyorsan ondan da olur canım tuzu da iyice azalt
Hahah bilmiyorum ki ya bi bakıyorum zombi gibiyim bi bakıyorum yüzüme nur doğmuş hahaha😅😅 o yüzden bilemedim bu olayı

Sen şu ara çok ayakta kalıyorsan ondan da olur canım tuzu da iyice azalt
Hahah bilmiyorum ki ya bi bakıyorum zombi gibiyim bi bakıyorum yüzüme nur doğmuş hahaha😅😅 o yüzden bilemedim bu olayı
Evet doktorda dedi sürekli ayağını uzat bu aylar olur rahat terlik felan giy yada eşinin giyebilirsin dedim ki eşim 45 giyio ben minnakim zaten 😆😆😆 kimi eşler arası oluo ya ayakkabılar bı iki numara farkedio bizim baya fark var😂😂

Evet doktorda dedi sürekli ayağını uzat bu aylar olur rahat terlik felan giy yada eşinin giyebilirsin dedim ki eşim 45 giyio ben minnakim zaten 😆😆😆 kimi eşler arası oluo ya ayakkabılar bı iki numara farkedio bizim baya fark var😂😂
Oo baya fark varmış olmaz o 😅 Ben sandalete geçtim o biraz rahat etti 😅

Canım bende babynest vardı ıkısıne de almıstım salonda gunduzlerı ona yatırıyordum yatak odasında da park besık kurdum ben onların ıcıne de reflu yatagı aldım ondan memnunum tek sıkıntım bızım kızlar kendını asagıya cok kaydırıyor o da meyilli oldugundan cok kayıyorlar uykudan uyandıktan sonra ben ama memnunum salonda yatırıken falan ıyı oluyor. Ama oyle pahalı bısey alma cunku bebisler cabuk buyuyor yada bazen kullanmıyorsun bebıslerın o an kestıremıyorsun neden hoslandıgını. Bol bol ağız mendılı al canım en cok kirlenen seyler onlar bide kucuk corap epey bı kucuk olanlarından bak canım ayakları kucuk oluyor kızlarda kucuk oluyor ayaklarından usumesın dıye corabın tutması ıcın epey bı kucuk olması lazım. Bez konusunda ben babyturco dan memnun kalmadım tabu en iyisi prima falan ılk etapta kullandım ama cok gıdıyor bez o yuzden hesaplı olsun diye dusunuyor insan ben ebebegınkını begendım 1ayda 10 paket yedik dusun yanı 60 adetten hesapla epey bı gıdıyor ıkızlerde. Onun dısında mama zaten dedıgım gıbı son dakika alabilirsin. Aklıma geldikce yazıyorum size yardımcı olmak amaclı sende sorabilirsin canım
Çok teşekkür ederim gerçekten.
Ağız mendili 10 tane falan var çorap da 15 çift falan. Alırım onlardan daha.
Offf çok gitmiş bez ya ayda 600 adet çok fazla. Bende sleepy aldım ana ebebek iyi diyorsan denetim onu da.
Mama da çok maliyetli değil mi?
Reflü yatağı Trendyol da 200 TL idi çok geldi fiyatı.

Canım bende babynest vardı ıkısıne de almıstım salonda gunduzlerı ona yatırıyordum yatak odasında da park besık kurdum ben onların ıcıne de reflu yatagı aldım ondan memnunum tek sıkıntım bızım kızlar kendını asagıya cok kaydırıyor o da meyilli oldugundan cok kayıyorlar uykudan uyandıktan sonra ben ama memnunum salonda yatırıken falan ıyı oluyor. Ama oyle pahalı bısey alma cunku bebisler cabuk buyuyor yada bazen kullanmıyorsun bebıslerın o an kestıremıyorsun neden hoslandıgını. Bol bol ağız mendılı al canım en cok kirlenen seyler onlar bide kucuk corap epey bı kucuk olanlarından bak canım ayakları kucuk oluyor kızlarda kucuk oluyor ayaklarından usumesın dıye corabın tutması ıcın epey bı kucuk olması lazım. Bez konusunda ben babyturco dan memnun kalmadım tabu en iyisi prima falan ılk etapta kullandım ama cok gıdıyor bez o yuzden hesaplı olsun diye dusunuyor insan ben ebebegınkını begendım 1ayda 10 paket yedik dusun yanı 60 adetten hesapla epey bı gıdıyor ıkızlerde. Onun dısında mama zaten dedıgım gıbı son dakika alabilirsin. Aklıma geldikce yazıyorum size yardımcı olmak amaclı sende sorabilirsin canım
Birde babynesti nereden aldın?

Çok teşekkür ederim gerçekten.
Ağız mendili 10 tane falan var çorap da 15 çift falan. Alırım onlardan daha.
Offf çok gitmiş bez ya ayda 600 adet çok fazla. Bende sleepy aldım ana ebebek iyi diyorsan denetim onu da.
Mama da çok maliyetli değil mi?
Reflü yatağı Trendyol da 200 TL idi çok geldi fiyatı.
Aynen canım ben 3 saatte 1 besliyorum her beslenmeden once altını degıstırıyorum ben o yuzden ebebek bezini begendım mama da maliyetli bu tanesine 3 gun anca yetiyor premerarüreler hem gr mi az hemde dıgerlerınden pahalı corap kucuk boy al reflu yatagını en ucuza al canım cok kullanılacağını dusunmuyorum hatta dolap uygulamasından bile bakabilirsin bence ben suan kullanıyorum ama kızlar kendini kaydırıyor cok kullanabileceğimı dusunmuyorum Vala bazı seylerı hevesle alıyoruz ben de oyle aldım biberondu emzıktı en pahalısını aldım suan hıc bırı kullanılmıyor en ucuz biberonla mama yiyorlar dusun 🤣

S Simayy67 o zaman alıyorum ben 2 tane bu setten. Tek yok minicity de. Reflü de almam beşiğe nçbunu koyarım. 250 tl 1 adet set iyi mi?
Screenshot_20220518_202022_com.android.chrome.webp

Çok şükür canım. Ohh kilosu da iyi. Evet dikkat et gerçekten sakın kendini.
Ay ben ne zaman doğuracağım acaba ya iyice merak ve heyecan sardı

Saol kuzum benim evet bide ayağım davul oldu inmio terlikleri bile parmağım zor girio🤭🤭 bide yataktan sağdan sola hiç dönemiom artık ben ya ultronson da yattım kalkamadım😂😂
Yaa benim bu hafta ayaklarım öyle oldu. Aynı durumdayım. Dışarı çıkmıyorum zaten. Ama terlik bile girmiyor ayağıma. Ayak parmaklarım falan balon oldu. Birde sızlıyor üstleri. O dönememe işi çok çok fena. Öyle ağırki karnım. Anam anam diye diye dönüyorum. Ama benim bu son 1 aydır var. Sona yaklaştıkça daha da zorluyor.

Back
X