• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Teyzelerimiz bugün rop muayenesi vardı oğluşumun çok şükür bir sıkıntı yok gözlerinde ama muayenede çok ağladı paşam canı yandı sanırım kısa bir işlemdi Allahdan
Ohhh bu da bitti. Bebekler biraz zorlaniyormus ama önemli bir muayene, çok şükür canım💙
Teyzeler bizde bepanthol kullanıyoruz simdilik sorunumuz yok çok şükür bez de baby turco kullanıyoruz
Ben de tam olarak aynılarını kullanmayı planlıyorum 🌸

Allaaaah ne tarafa bayılıyoruz 🤦Ben sadece 120'li 0 numara Molfix bir de 240'li sanırım 1 numara baby turco aldim. Pişik falan yapmazsa baby turco dan devam ederim. En uygun o oluyor.

Bizde baby turco düşünüyoruz inşallah hem sızdırmaz hem pişik yapmaz
Kızlar bende yorum yapayım defım kullanan biri olarak 1 ay oldu bebisler dogalı kullanmadığım bez kalmadı dıyebılırım🤣🙈 biz ilk prima premıum almıstım sonra sleppy kullandım onlar pahalı diye baby turco almıstım hani ilk etapta ıyı bısey olsun sonra ucuz olsun diye onu aldım bez olarak guzel ama ben begenmedım babyturco kokusu kotu çişi cok belli ediyor kakayı da cok belli ediyor dısardan yaptığını acmadan anlıyorsun bne o yuzden begenmedım sımdı ebebegın kini kullanıyorum babyme nın ondan memnunum bı arkadasım demıstı bana hem fiyat olarak cok daha uygun hemde guzel aklınızda olsun sureklı indirimde oluyor deneyebilirsiniz ben hıc bı bezde pişikte yazamadım sızdırmada buyuk olmadığı surece sızdırmıyor

Pişik yapmaya fırsat kalmadan alınıyor zaten canım😬😬 Vala doğru demıs 🤣 bende stok yapmadım ben bıde suan her bezi deniyorum artık hangisi hem uygun hemde ıyı onu deniyorum canım
Ben 1 numara molfix aldim 220 tane var içinde. Sonrasi baby turcoya geçmeyi düşünüyorum sanirim en uygunu o . Kullananlara sordum yorumlarda genel olarak iyi . 😊😊

Olur canım ben prima aldım 1 numara gobek bagı var diye on kısmını kıvırdık. Bıde arkadasım bana yarım paket sleppy vermıstı denersin diye elinde kalmıs sleepy daha kucuk o yuzden rahat olur canım ben onu da kullandım ıkısıde olur sleepy daha rahat olur. Bez stoklamaya basla canım ıkızlere cok gıdıyor😬🤣🤣
Valla 2 ay once falan Trendyoldan 210 lu 1 beden 210 lu da 2 beden aldım. Başka da almadım bir daha. Götürür herhalde bir süre diye düşündüm. Sonrasına bakarım dedim ama acaba ne kadar götürür.
O zaman iyi hadi dedim prametüre bez gerekir mi diye düşündüm.
Başka ne diyorsun ikizler ile ilgili canım. Ne alayım ne almayayım?
Reflü yatağı lazım olur mu ki? Yada gün içerisinde nerede yatıyorlar.?
Ana kucağı falan almıştın sen sanırım?

Valla 2 ay once falan Trendyoldan 210 lu 1 beden 210 lu da 2 beden aldım. Başka da almadım bir daha. Götürür herhalde bir süre diye düşündüm. Sonrasına bakarım dedim ama acaba ne kadar götürür.
Genelde reflü yatağını öneriyorlar canım öyle eğimli yatması daha iyiymiş ben almadım ama yatağına kendim battaniye ile eğim vermeyi düşünüyorum bakalım

Kızlar bende yorum yapayım defım kullanan biri olarak 1 ay oldu bebisler dogalı kullanmadığım bez kalmadı dıyebılırım🤣🙈 biz ilk prima premıum almıstım sonra sleppy kullandım onlar pahalı diye baby turco almıstım hani ilk etapta ıyı bısey olsun sonra ucuz olsun diye onu aldım bez olarak guzel ama ben begenmedım babyturco kokusu kotu çişi cok belli ediyor kakayı da cok belli ediyor dısardan yaptığını acmadan anlıyorsun bne o yuzden begenmedım sımdı ebebegın kini kullanıyorum babyme nın ondan memnunum bı arkadasım demıstı bana hem fiyat olarak cok daha uygun hemde guzel aklınızda olsun sureklı indirimde oluyor deneyebilirsiniz ben hıc bı bezde pişikte yazamadım sızdırmada buyuk olmadığı surece sızdırmıyor
Hadi ya 😳
Baby me arkadaşım da almıştı oda memnun kaldı. Evet sürekli indirime giriyor bakalım gelsin bebiş deneyimleyip göreceğiz 😍

Canım bende babynest vardı ıkısıne de almıstım salonda gunduzlerı ona yatırıyordum yatak odasında da park besık kurdum ben onların ıcıne de reflu yatagı aldım ondan memnunum tek sıkıntım bızım kızlar kendını asagıya cok kaydırıyor o da meyilli oldugundan cok kayıyorlar uykudan uyandıktan sonra ben ama memnunum salonda yatırıken falan ıyı oluyor. Ama oyle pahalı bısey alma cunku bebisler cabuk buyuyor yada bazen kullanmıyorsun bebıslerın o an kestıremıyorsun neden hoslandıgını. Bol bol ağız mendılı al canım en cok kirlenen seyler onlar bide kucuk corap epey bı kucuk olanlarından bak canım ayakları kucuk oluyor kızlarda kucuk oluyor ayaklarından usumesın dıye corabın tutması ıcın epey bı kucuk olması lazım. Bez konusunda ben babyturco dan memnun kalmadım tabu en iyisi prima falan ılk etapta kullandım ama cok gıdıyor bez o yuzden hesaplı olsun diye dusunuyor insan ben ebebegınkını begendım 1ayda 10 paket yedik dusun yanı 60 adetten hesapla epey bı gıdıyor ıkızlerde. Onun dısında mama zaten dedıgım gıbı son dakika alabilirsin. Aklıma geldikce yazıyorum size yardımcı olmak amaclı sende sorabilirsin canım

Himmm bu da aklımızda olsun canim, teşekkürler. Artık süreç bizi yönlendirecek🌸
Bende sadece 220 li 1 numara aldim molfix 😊 sonrasını baby turco ile düşünüyorum pişik falan yapmazsa eger
Ben her ihtimale karşı Molfix 0 numara da aldım ama sonrasında aynen dediğin gibi devam edeceğim💐

Kızlar şükür oğlusu gördüm geldim 🥰 nst ye girdik sancı felan çıkmadı kilosu 2308 çıktı oğluşum birde herşey güzelde olsa saglamci doktorum ciğer geliştirici vurdu iki tane yarında aynı saatte vurulcak bakalım iyi ce heycanlandim tasiniorum diyince aman dedi sakin yorma az kaldı ☺️☺️

Back
X