- 7 Ocak 2009
- 7.075
- 11.482
- 773
- 34
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
- #14.881
Amin amin ❤Bende öyle istiyorum Rabbim korusun hepsini
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin amin ❤Bende öyle istiyorum Rabbim korusun hepsini
Kahvaltıda bebe bisküvisi biraz labne çok az pekmez veriyorum karıştırıyorum bazen yumurtanın sarısını ekliyorum ama tabi çok yemiyor en fazla 3-4 kaşıkSelam kızlar kahvaltıya yaptığınız değişik şeyler var mı arada tarif verelim bizimki çok kahvaltı sevmiyor ne yapıcam diye şaşırıyorum birde ıspanak denediniz mi
Evet bere bizde de durmuyor meraklı beyefendi sağa sola bakmaktan kaydırıyoBizde çıkmıyoruz nasıl oldu nasıl bulaştı hic anlamadim valla
Asla takamayiz maskeyi bizimkide bere tutmuyor ya çıkarıyor hemen
Bende yastık kılıfı alcamKızlar bu arada şoka oyuncaklar gelmiş bakarsiniz ben ördekli kule aldım oyuncak sepeti aldım
Ispanak, semizotu için 8 ay diyordu. O yüzden beklemedeyim,Selam kızlar kahvaltıya yaptığınız değişik şeyler var mı arada tarif verelim bizimki çok kahvaltı sevmiyor ne yapıcam diye şaşırıyorum birde ıspanak denediniz mi
Sizin oraya erkenden gelmiş biz çarşamba bakınca bazen daha gelmemiş oluyorKızlar bu arada şoka oyuncaklar gelmiş bakarsiniz ben ördekli kule aldım oyuncak sepeti aldım
Ben cesaret edemedim daha ıspanak için alerjik diye okumuştumIspanak, semizotu için 8 ay diyordu. O yüzden beklemedeyim,
Çok geçmiş olsun canım cabubcak toparlar inşallah l.Benim de büyük oğlan çok kötüydü günlerce ateş düşmedi onunla uğraştım yeni düzeldi şükür.Hayırlı akşamlar kızlar gelemedim bakamadım buralara herkes iyidir umarım
benim minik kuzu hastalandı influenza testi pozitif çıktı
Erken farkettikte çok şükür çabucak toparladı
Sagol cnm çok şükür daha iyiyiz sizede çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusunÇok geçmiş olsun canım cabubcak toparlar inşallah l.Benim de büyük oğlan çok kötüydü günlerce ateş düşmedi onunla uğraştım yeni düzeldi şükür.
Geçmiş olsun canım çok şükür düzelmişÇok geçmiş olsun canım cabubcak toparlar inşallah l.Benim de büyük oğlan çok kötüydü günlerce ateş düşmedi onunla uğraştım yeni düzeldi şükür.
Maşallah pasama daha iyiymiş Rabbim korusun hepsiniSagol cnm çok şükür daha iyiyiz sizede çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun
Hayırlı olsun bizim ki de çok huysuz yine dişler galiba yineMaşallah pasama daha iyiymiş Rabbim korusun hepsini
Bizimde ilk dişimiz çıktı geceleri çok huysuzdu nedeni belli oldu
Teşekkür ederiz canımHayırlı olsun bizim ki de çok huysuz yine dişler galiba yine
Daha yeni gördüm maşallah inci gibi olsun dişleriMaşallah pasama daha iyiymiş Rabbim korusun hepsini
Bizimde ilk dişimiz çıktı geceleri çok huysuzdu nedeni belli oldu
Aminn canım benim hayırlı kandillerKandiliniz mübarek olsun
Rabbim dualarımızı hayırlısıyla kabul etsin inşallah ❤