• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Paşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım 😊
Bizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdi 🤭

Paşam kabak patates havuc denedi ama çok sevmedi bugün 3ünü karıştırıp sebze çorbası gibi vericem labne peyniri seviyor yoğurt vermeye başlayayım diyorum ek gıda verenler bilgi paylaşımı yapalım 😊
Bebekler için labne oluyor mu normal labne mi canım

Bizimkide sebze çorbası gibi olunca daha keyifle yiyir labne daha vermedim yoğurt vermeye başladım evde mayalıyorum dün yoğurda kayısı marmelat karıştırdım maşallah sevdi 🤭
Maşallah paşaya 🧿
Bende bugün çorba yaptım zorla yedirdim nasıl sevecek benimki 🤷‍♀️🤷‍♀️
Günlük sütle mi yapıyorsun canım kendinize yapar gibimi biz hep kendimiz yapıyoruz yoğurdu ama oglusa Günlük süttenmi yapsam diyorum

Benimki de onu çok sevmedi.peynir yaptım lor çok hoşuna gitmedi zeytinyağı ile robottan çekip krem peynire çevirdim sabahları yumurta ile karıştırıp veriyorum seviyor.yogur yiyor bazen içine elma ekliyorum bazen bebe bisküvisi ile veriyorum.bazen tek meyve cam rende de.Dun tel şehriye yaptım yoğurtlu onu da sevdi.bugin de tahıllı kaşık maması verdim.sebze yanlışı pek değil gibi.Gecen de fasulye ve patates sarımsak pişirip blender yaptım ondan da yedi biraz

Maşallah paşaya 🧿
Günlük sütle mi yapıyorsun canım kendinize yapar gibimi biz hep kendimiz yapıyoruz yoğurdu ama oglusa Günlük süttenmi yapsam diyorum
Evet günlük süt ile yapmalısın pastörize olmalı canım

Maşallah paşaya 🧿
Kendimize yapar gibi yapıyorum canım taze köy sütü geliyor onunla yapıyorum ufak kavanozlara mayalıyorum

Back