• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?

Sabah tam bal oluyorlar uyku alınmış keyif yerinde şebeklik yapıp duruyor 🥰 gözünü açar açmaz sanki hiç uyumamış gibi gülmeler konuşmalar ❤️❤️
He ya o sabahki halleri bş başka oluyor 🥰🥰 bu sabah duygulandım ama ya 😅
Transfer günleri aklıma geldi hiç unutmuyorum transfer olduktan sonra doktorun ekranı çevirip işte şu parlaklık senin embriyon demesini 🥰🥰🥺

Kızlar bebeğine ventrikülomegali tanısı konup sağlıklı doğum yapan var mı? Kaç haftalıkken kaç mm idi ventrikülleri?
Geçmiş olsun bizim topikde böyle bir durum yaşayan olmadı Rabbim şifa versin melegine sağlıkla kucağına almak nasip olsun 🤲

He ya o sabahki halleri bş başka oluyor 🥰🥰 bu sabah duygulandım ama ya 😅
Transfer günleri aklıma geldi hiç unutmuyorum transfer olduktan sonra doktorun ekranı çevirip işte şu parlaklık senin embriyon demesini 🥰🥰🥺
Her zaman hatırlıcaz o anları ❤️❤️

Benim kuzu spanın etkisi ile sanırım maşallah sübhanallah güzel uyuyor bende uyudum sayesinde 🥰 kalktım uykumu almışım alışık değil bünye uyumaya 🤣🤣🤣 bu saatte de ev işi yapılmazki🤭🤭 en iyisi geri uyku depolamak😂😂
Maşallah canım sende eve sıpa keyfi kurcan ne yapcan seninki keyif adamı demekki 🤭🤭🐣🐣 bnde istiorum gtmdj bizimki suyu sevio skinti sudan cikmk eti kesilme gbi aglio çıkınca ☺️☺️

Maşallah canım sende eve sıpa keyfi kurcan ne yapcan seninki keyif adamı demekki 🤭🤭🐣🐣 bnde istiorum gtmdj bizimki suyu sevio skinti sudan cikmk eti kesilme gbi aglio çıkınca ☺️☺️
Bizimkide suyu seviyor masajdan sıkılıyor 🤭
Eşime diyorum eve jakuzi mi yaptırsak 😂😂😂

Zor 🤣🤣 koca dana oldular sıgmazlar :KK70: :KK70:
Geçen ben filesiz bi yıkayım dedim. Az bi su koydum tabanına. Bide örtü serdim bebeyi koydum başladı ağlamaua😅 o bile şaşırdı bunun içine niye girdik diye. Bide korkudan çiş yaptı😅😅 ayakları da kaldırıp atıyor su her yere sıçrıyır falan😅 öyle bir maceraydı. Küveti doldursam evi su bastırır minnoş içinde tepincem diye 😅😅

Geçen ben filesiz bi yıkayım dedim. Az bi su koydum tabanına. Bide örtü serdim bebeyi koydum başladı ağlamaua😅 o bile şaşırdı bunun içine niye girdik diye. Bide korkudan çiş yaptı😅😅 ayakları da kaldırıp atıyor su her yere sıçrıyır falan😅 öyle bir maceraydı. Küveti doldursam evi su bastırır minnoş içinde tepincem diye 😅😅
🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Ya kıyamam paşama korkarmışta 🥰🥰

Bizimki alışkanlık yaptı yıkarken direk ışık önce sol tarafta kim varsa sulanio🤭🤭😁 geçen ablamla yikicaktik eşim dedi sola otursun bide komple kuruoz🙈
Bu arada ya sabah dikiş yerim agriodu şimdide sanki hastalancsk gibi kasik ağrım var çok kötü agri hemde durulcak gibi deil bı kere adet oldum bida olmadım tekme de atio karnıma siznduzenlo adet oldunuz mu bugün aksi gibi durmuo bebem

Nefes0858 Nefes0858 teşekkürler beybisuuu ayy şokta çok güzel oyuncaklar varmışşş🤩🤩🤩
Bu arada aynı mama sandalyesi a1. 1de daha uygun
Bunlar getirdiyse bimde getirir yakında ben onu bekliycem onunki minderli falandı😅😅

Bizimki alışkanlık yaptı yıkarken direk ışık önce sol tarafta kim varsa sulanio🤭🤭😁 geçen ablamla yikicaktik eşim dedi sola otursun bide komple kuruoz🙈
Bu arada ya sabah dikiş yerim agriodu şimdide sanki hastalancsk gibi kasik ağrım var çok kötü agri hemde durulcak gibi deil bı kere adet oldum bida olmadım tekme de atio karnıma siznduzenlo adet oldunuz mu bugün aksi gibi durmuo bebem
Ben henüz hiç adet olmadım canım
Üşüttün mü acaba ondan mı ağru

Back
X