• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güçlü Anneler & Güçlü Bebekler 🥰

Benim ilk doğum adı normal olup kendi anormal olanlardan 🤣
İkinci doğum sezeryan oldu.Hasta doğup kaybettiğimiz ikincisi.
Nasipse bu da sezeryan olacak.ikisinde de depend kullandım ama normalde sezeryan da ikisine de oluyor tecrübe ile sabit 😂
2 doğum tecrübesinide yaşamışsın canım biz başımıza ne gelecek bilmiyoruz🤭😂 hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
Kayıbın içinde üzüldüm canım başınız sağ olsun seni cennette bekleyen bir meleğin var ❤
Bence en güzeli zaten hastane sıcak oluyor bir de tüylü tüylü ayağı terletmeye gerek yok 😂
Aynen öyle süslü olucam diye terleyemem 😂😂

Hadi gözün aydin hem prensesleri gördün hem de güzel haberler aldın, 🥰 Aldıklarında hayırlı olsun sağlıcakla giydirmek nasip olsun.Biz bir tanesine al al bitmiyor sizin işiniz daha zor.Allah kolaylık versin
Çok teşekkürler canım 💕 valla düşünün işte aldıklarınızdan birer tane alıyorsunuz 😁

Selam canım maşallah kuzular büyümüş iyilermis çok şükür 🤲🥰
Aldıklarını güzel günlerde sağlıkla kullansınlar inşallah. Evet hersey gerçekten çok pahalı Allah hepimizin yardımcısı olsun
Çok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.

Kesinlikle çok ucuz, 😅😅🤪 ama iyi yapmışsın canım yorumlar değişiyor memnun kalanlarda var. Külot gibi zaten ya çamaşır batırmakran iyidir
Başlayın başlayın yıkamaya onların bide ütüsü var 😅😅

Bende sabah ebebekte gördüm ay bir övmüşler 😅 tamam tamam dedim alıyorum 😅 ama jokerbaby den aldım 😁
Aynen iç çamaşırı niyetine giyerim artık 🤭🤣🤣
İnşallah biberon kullanmamıza gerek kalmaz. Kullanırsak da güle güle kullansın miniklerimiz benim aldığım gece ışık veriyor o yönden de kafam hemen ona kaydı aldım bende iyimi kötümü kullanmak gerekirse anlarız😊😊 emzikde chicco ortodonti aldım

İnşallah inşallah canım güle güle kullansın hepsini. Bak biberon temizleyicisi eklemek lazım listeye unutmayalım. İndirimdeyken almadım ben akıllı
Ben temizliyicide yıkamak için setde aldım işte ilk heves gereksizde olsa alıyoruz 🤭🤭

Aldım onu kuzum bende çamaşır filesi alcam bide biberon kurutucu su🤭🤭
YDUPEAZ5EJA bu arada kızlar LCW çark çevirdim 350 75 TL indirim 🥰 alışveriş yapcak varsa
Çamaşır filesi iyi oluyor küçük parçaları yıkarken bende aldım canım. Biberon kurutucu da aldım 🤭🤭
Biberon kurutucusu ne kız😳 normal bulaşıkları çevirdiğim yere onu da yıkar koyarım bi zahmet kurusun😅😅😅
Ebebekde indirimdeyken almıştım bende kurutucu o eksikmi kalsın dedim 😂😂😂😂

Maşallah maşallah canım 😍 😍
Evet ya maalesef her şey çok pahalı 😒
Daha bir kaç ay önce 800-1000 arası satılan ürünler şuan 1600-1700😒
Teşekkürler canım 💕 yaa sorma nolcak böyle bilmiyorum. Hadi bekleyelim biraz daha alırız diyoruz bir bakıyoruz artmış fiyatlar. Artık ezberlenmiş birşey ülkede herşey artıyor diyip çıkıyorlar işin içinden 😒

Çok teşekkürler canım. 30.haftaya kadar alayım diyorum alacaklarımı. 30.haftadan sonra düzen yapıp yerleştiririm yavaş yavaş. En son da hastane çantamı hazır ederim nasip olursa.
Mantıklı canım 30 a kadar halletmiş ol sonra daha da ağırlaşırsın ikiz taşımak daha zor 🤭

Lazım olur yine kuzum öyle deme 🤭 ben hala arastiriom ki bişe unutmayayim die 🤭🤭🤭
Lazım olmasa da lazım hale getiririm artık 🤭😂
Kirli sepetimiz kaldı onuda halledersem mis😊 Trendyoldan beğendim çok sevimliler ama karar veremiyorum ay bu kararsızlık Allahtan odasına önceden bakıp karar verip aldım 😊😊

Lazım olmasa da lazım hale getiririm artık 🤭😂
Kirli sepetimiz kaldı onuda halledersem mis😊 Trendyoldan beğendim çok sevimliler ama karar veremiyorum ay bu kararsızlık Allahtan odasına önceden bakıp karar verip aldım 😊😊
Evet oda aklımda kuzum ama model bakmadım kirli sepetinin benimde dolap aldık büyük bide beşik tamam ben kıyafet odasına koyucam dolabınıda ama onları seçtik asıl karar vermek büyük seler oluo. annemlere diorum eskiden bu kadar şey yoktu yok emzirme yastığı diorum yok biberon kasigi diorum annem dio bizim zamanimzda yoktu böle seler hakli bizde aldıkça buluoz 🤭🤭

Evet oda aklımda kuzum ama model bakmadım kirli sepetinin benimde dolap aldık büyük bide beşik tamam ben kıyafet odasına koyucam dolabınıda ama onları seçtik asıl karar vermek büyük seler oluo. annemlere diorum eskiden bu kadar şey yoktu yok emzirme yastığı diorum yok biberon kasigi diorum annem dio bizim zamanimzda yoktu böle seler hakli bizde aldıkça buluoz 🤭🤭
Aslında varya büyük şeylere karar vermek daha kolaymış ben avizesini seçerken bu kadar zorlanıcağımı tahmin etmezdim sonunda bebek odasına gidecek bisey bulup dün aldım eşim bile diyor odasını almak daha kolaydı diye 🤭🤭🤣🤣
Biz işte böyle şeylerle büyümedik diye evlatlarımıza olan şeyleri imkan dahilinde almaya çalışıyoruz 😊
Ben emzirme yastığı almadım kaşık biberon alsam mı dedim ondan da vazgeçtim almadım 🤭

Kirli sepeti bunlar çok hoşuma gitti ama karar veremiyorum 🤭 sizede fikir olsun çeşit olarak çok var sevimlilerde🥰

Eklentiler

• Screenshot_20220321-223803_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220321-223803_Trendyol.jpg
    48,7 KB · Görüntüleme: 22
  • Screenshot_20220321-223755_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220321-223755_Trendyol.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 24
  • Screenshot_20220321-223740_Trendyol.jpg
    Screenshot_20220321-223740_Trendyol.jpg
    54,9 KB · Görüntüleme: 27
Aslında varya büyük şeylere karar vermek daha kolaymış ben avizesini seçerken bu kadar zorlanıcağımı tahmin etmezdim sonunda bebek odasına gidecek bisey bulup dün aldım eşim bile diyor odasını almak daha kolaydı diye 🤭🤭🤣🤣
Biz işte böyle şeylerle büyümedik diye evlatlarımıza olan şeyleri imkan dahilinde almaya çalışıyoruz 😊
Ben emzirme yastığı almadım kaşık biberon alsam mı dedim ondan da vazgeçtim almadım 🤭
E tabi tamamlayici seleri seçmek zor olur halısı avizesi perdesi biz aldık biberon kasigi nida çok ovduler aldık☺️☺️☺️🤭 iyi dedin ondan analık yüklendi bize çocuğumu n olsun benim olmadıysa duygusu başladı bide anne adayı diolar bize ben sağdan sola dönerken bile bebeimi dusunuom anayiz işte 🤭🤭

E tabi tamamlayici seleri seçmek zor olur halısı avizesi perdesi biz aldık biberon kasigi nida çok ovduler aldık☺️☺️☺️🤭 iyi dedin ondan analık yüklendi bize çocuğumu n olsun benim olmadıysa duygusu başladı bide anne adayı diolar bize ben sağdan sola dönerken bile bebeimi dusunuom anayiz işte 🤭🤭
Valla her anda onları düşünüyoruz dogduklarında ne yapıcaz bakalım sağlıkla kavuşalım da 🤲❤ adayı da neymiş bildiğin anayız 😊😊

2 doğum tecrübesinide yaşamışsın canım biz başımıza ne gelecek bilmiyoruz🤭😂 hayırlısı olsun hepimiz için 🤲
Kayıbın içinde üzüldüm canım başınız sağ olsun seni cennette bekleyen bir meleğin var ❤

Aynen öyle süslü olucam diye terleyemem 😂😂
Sürpriz olacak size de onun da heyacani ayrı 😄

Back