- 19 Kasım 2020
- 22.004
- 48.079
- 548
- Konu Sahibi Catlak-kurabiye
-
- #4.081
Akşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diyeKızlar koşun koşun ebebekde ıslak mendil indirimleri başladı
Akşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diye
Niilll sen kesin hesaplamışsındır hangisi daha uygunEzgininAnnesi
Evet ya 2. 1 TL cidden saçmalıyor. Fiyatı da çıkarıyorlar normalin üstüneBen artık ara verdim diyordum ki bugünbakacağım. Adet sayılarıyla oynuyorlar. 1 paketi 5tl ve altına gelirse uygun cnm.
Artık bunlar da aynı.
2.si 1 TL de artık fiyatlar uçtu.
Bende baktım ya pek indirimli gibi gelmedi banaEvet ya 2. 1 TL cidden saçmalıyor. Fiyatı da çıkarıyorlar normalin üstüne
24lü paketinde 4 buçuk gibi bir rakama geliyordu galiba. Bugün alırız ya e bebekten
Hangisi canım e bebek miBende baktım ya pek indirimli gibi gelmedi bana
Hangisi canım e bebek mi
Diğer markaları bilmiyorum ama baby turco alcam ben
Aynen bizim de ev için normal bir marka varİlk başlar için unibaby ya da sleepy sonrasında baby Turco aldım. Geçen 1 tane açtım eve. Esim diyo bunlar çocuğun ne kullanıyorsun. Gitmiş eve a101den almış
Normalde 7den aşağı yok ama. Ben bı 24 daha alıp kapatayım diyorum 100 paket e tamamlayıpAynen bizim de ev için normal bir marka varbebişinkiler ayrı
Bu arada akşam yanlış hesaplamışım sanırım tanesi 4 buçuk değilmiş ya amanSsevincli nin dediği gibi çok bir indirim yok dursun şimdilik
Evet cnm e bebekten baktimHangisi canım e bebek mi
Diğer markaları bilmiyorum ama baby turco alcam ben
100 mü olacak hey maşallahNormalde 7den aşağı yok ama. Ben bı 24 daha alıp kapatayım diyorum 100 paket e tamamlayıp
Bende 1 paket denemek için açtım bizimkide hemen çocuğun bu ne kullanıyorsun diyorİlk başlar için unibaby ya da sleepy sonrasında baby Turco aldım. Geçen 1 tane açtım eve. Esim diyo bunlar çocuğun ne kullanıyorsun. Gitmiş eve a101den almış
En iyisi canım temiz içerikliymiş ya güvenle kullanabilirizEvet cnm e bebekten baktim
Bende baby turco aldım
Ben kendi cildimdede test ettim onayladımEn iyisi canım temiz içerikliymiş ya güvenle kullanabiliriz
Ben aldım canım bayağı indirime girmiştiAkşam hesap yapıyordum ikincisi 1 TL olunca mı daha uygun diye
Niilll sen kesin hesaplamışsındır hangisi daha uygunEzgininAnnesi
Aleyküm selam canimSelamın aleyküm canlar hayırlı cumalarımız olsun inşallah❤
Bana arkadaşım almıştı anı defteri gibi olanlar varya ilklerini yazmak içinBu arada bebişine not yazmak isteyenler e bebekteki anne bebek defteri gayet güzelmiş. Biz geçen alışveriş yaparken onu da ekledik kargoya anı olsun dedik. Küçük bir şey sanıyordum ama baya iyiymiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?