Guatr, bebek, mutsuzluk..

bernisko

Popüler Üye
Pro Üye
Anneler Kulübü
13 Mart 2019
1.731
7.413
158
Merhabalar bu konu nereye acılır bilemedim ama buda benim derdim buraya yazayım.. Ceza alabilirim ama olsun..

Ben ve eşim bebek istiyoruz. Bu ayın basından beri korunmadık. Çok inanıyordum olacagına belirtileri okudugumda bende de vardı (sanırım kendimi çok dinledim) ama sanırım regl olacagım 2 günüm kaldı. Kahverengi leke geldi dün gece ve daha sonra hiç gelmedi.

Birde bende guatr var. Sanırım bazen bebek olmasına engel oluyormuş ilaç kullanmak gerekliymiş. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olur musunuz? En kısa zamanda doktora gideceğim zaten.

Off yaaa😭 o kahverengi lekeden sonra umut kalmadı bende. çok istiyordum bebek.. 👶🏼😔

Son düzenleme:
Merhabalar bu konu nereye acılır bilemedim ama buda benim derdim buraya yazayım.. Ceza alabilirim ama olsun..

Ben ve eşim bebek istiyoruz. Bu ayın basından beri korunmadık. Çok inanıyordum olacagına belirtileri okudugumda bende de vardı (sanırım kendimi çok dinledim) ama sanırım regl olacagım 2 günüm kaldı. Kahverengi leke geldi dün gece ve daha sonra hiç gelmedi.

Birde bende guatr var. Sanırım bazen bebek olmasına engel oluyormuş ilaç kullanmak gerekliymiş. Bu konuda bilgisi olanlar bana yardımcı olur musunuz? En kısa zamanda doktora gideceğim zaten.

Off yaaa😭 o kahverengi lekeden sonra umut kalmadı bende. çok istiyordum bebek.. 👶🏼😔
Oncelikle gecms olsun ve allah gonlunuze gore versin.bildgm kadariyla guatr icin ilac kullaniyosanz ve degerleriniz normal cikiyorsa ilacla gebelige engel degil.kadin dogumcuya gdip bu konuyu danistinizmi kontrol ve muayene oldunuz mu

Oncelikle gecms olsun ve allah gonlunuze gore versin.bildgm kadariyla guatr icin ilac kullaniyosanz ve degerleriniz normal cikiyorsa ilacla gebelige engel degil.kadin dogumcuya gdip bu konuyu danistinizmi kontrol ve muayene oldunuz mu
Tesekkur ederim.. guatr icin gitmistim 5-6 ay önce ama ilaç vermediler. kadın doguma gitmedim..

Guatr hamilelige engel degil. Eger ilac kullaniyorsaniz ve tsh normalse tabi. Bebek isini stres yapmayin akisina birakmaya calisin

Korunmayi daha yeni birakmissiniz. Bizde soyle bir dusunce var: ben bebek istemezken asla olmasin, istedigim zaman da hemen olsun. Bu dusunceden kurtulmaya bakin. Vardir onun bir zamani
evet çok haklısınız

Benim de guatrım var. Kontrole gittiğimde ilaç vermediler. Nodüllerim olduğunu ciddi sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. Hamile kaldım. Hamilelik kontrollerim de tsh değerim yüksekti ilaç kullanmaya başladım. Değerlerim düştü. Çok şükür sağlıklı hamilelik geçirdim sağlıklı bir de bebeğim oldu. Üzülme Allah büyüktür sabırlı ol.

Benim de guatrım var. Kontrole gittiğimde ilaç vermediler. Nodüllerim olduğunu ciddi sorun teşkil etmeyeceğini söylediler. Hamile kaldım. Hamilelik kontrollerim de tsh değerim yüksekti ilaç kullanmaya başladım. Değerlerim düştü. Çok şükür sağlıklı hamilelik geçirdim sağlıklı bir de bebeğim oldu. Üzülme Allah büyüktür sabırlı ol.
Sagol canım..😔

Annemde de guatr var
Çocukluğundan beri
3 kez hamile kalmış
Ayrıca ümit vermek istemem ama kahverengi leke belirtidir
İlk hamileliğimde benim de geldi
Hatta hasta oldum diye ped koymuştum:)
Umarım Allah gönlünüzü göre verir
Sağlıklı hayırlı bir bebeğiniz olur

Annemde de guatr var
Çocukluğundan beri
3 kez hamile kalmış
Ayrıca ümit vermek istemem ama kahverengi leke belirtidir
İlk hamileliğimde benim de geldi
Hatta hasta oldum diye ped koymuştum:)
Umarım Allah gönlünüzü göre verir
Sağlıklı hayırlı bir bebeğiniz olur
Annemde de var. Ondada bir sorun olmadı guatr. Ama doktora gitmekte fayda var sanırım🙂
Hamilelik belirtisi oldugunu okudum bende ama genelde adetimden önce böyle lekelenme oldugu icin ihtimal vermiyorum. Az önce yine oldu 😞

Guatr bende de var canım. Hamileligimde ilaç kullandım her gün 1 tane hap. Çok şükür sağlıklı doğdu 6 aylık. Allahım sana da nasip etsin insallah

Gebe kalmak için öncelikle stres yapmayın zamana bırakın..benim tsh değerimin düşüklüğü gebeliğin 4.ayinda fark edildi..cok uzulmustum geç kaldım diye..ama bebeğim sağlıklı doğdu çok şükür..mutlaka kadın doğuma da gidin polikistik över vs için

Back
X