Guarana hakkında bilgisi olan var mı acaba.

Guarana bitkisi varmış brezilyada kola dan bile çok tüketiliyormuş ve enerji vererek zayıflamaya yarıyormuş. deneyen var mı acaba. haberini falanda yapmışlar şimdi.

HABER: Guarana zayıflatır mı? haberi - Sağlık

bugün gazetesi haber yapmış.

diyetisyenim guarana formula die bir hap almamı söylemişti metabolizma yaşım gerçek yaşımdan 14 yaş büyük çıktığı için. ama ilaç pahalı diye almadım yerine içinde guarana olmayan solgar'ın bir ilacını aldım fayda görmedim şimdi guarana denemeyi düşünüyorum.

diyetisyenim guarana formula die bir hap almamı söylemişti metabolizma yaşım gerçek yaşımdan 14 yaş büyük çıktığı için. ama ilaç pahalı diye almadım yerine içinde guarana olmayan solgar'ın bir ilacını aldım fayda görmedim şimdi guarana denemeyi düşünüyorum.
diyetisyenler pek ilaç tavsiye etmezler ama şaşırdım. ama internette biraz araştırdım çok memnun kalanlar var.birde ne kadar dı almak istediğinde çok mu pahalıydı.

Son düzenleme:
selam, ben bundan 2-3 ay önce birbirini tamamlayan bir formül almi$tim, yani hem guarana+ye$il çay+kola çay olarak hemde guarana hapi, ve o kadar para verdim hiçbir faydasini görmedim, ne i$tahimi kapati nede açti, kutulari bitirdim birdahada almam...tavsiye etmiyorum parana yazik

diyetisyenler pek ilaç tavsiye etmezler ama şaşırdım. ama internette biraz araştırdım çok memnun kalanlar var.birde ne kadar dı almak istediğinde çok mu pahalıydı.[/QUOTE

diyet ve ilaç yanyana gelince hepimizin aklına şu para tuzağı baştan saçma ilaçlar geliyor kalp çarpıntısı baş dönmesi yapan hatta ölüme kadar götüren ilaçlar. diyetisyenim bana GNCnin bikaç ürününü almamı söyledi biride guarana formula adlı metabolizma hızlandırıcı. hepsi 200 küsür tutuyordu ama ben diyetisyeni dinlemeden gittim Solgar'dan farklı şeyler aldım şimdi guarana almayı düşünüyorum.

diyetisyenler pek ilaç tavsiye etmezler ama şaşırdım. ama internette biraz araştırdım çok memnun kalanlar var.birde ne kadar dı almak istediğinde çok mu pahalıydı.[/QUOTE

diyet ve ilaç yanyana gelince hepimizin aklına şu para tuzağı baştan saçma ilaçlar geliyor kalp çarpıntısı baş dönmesi yapan hatta ölüme kadar götüren ilaçlar. diyetisyenim bana GNCnin bikaç ürününü almamı söyledi biride guarana formula adlı metabolizma hızlandırıcı. hepsi 200 küsür tutuyordu ama ben diyetisyeni dinlemeden gittim Solgar'dan farklı şeyler aldım şimdi guarana almayı düşünüyorum.

hmmm gerçekten çok tutuyormuş.bende gnc marka tok tutucu bişeyler alıyorum ama sanırım bu yeterli değil. birde metabolizmayı hızlandıran bişeyler olması lazım yanında. anladım canım çok teşekkür ederim.

aslında diyetisyenin sana önerdiği diğer ürünleri ögrenmek isterim ama ilaç adı paylaşamıyoruz sanrırım sıkıntı olucaktır.

3 ilaçtan biri guarana idi. biri balık yağı hapı (balık yağı hapı;aç karına içildiği zaman göbek eritiyormuş.) biride sarı kantaron hapıydı stres için.

ben diyetisyenin verdiği programa uyamadığım için gitmeyi bıraktım günde 1 saat yürüyüş yapamadım bol su içemedim öğünlerim protein ağılıklı olmadı filan.

Guarana GNC aldım kullanmaya başlıyorum metabolizma hızlandırıyormuş ayrıca spor öncesi içinde L- Carnitin likid Solgar aldım bir haftaya sonucu bildireceğim kullananlardan haber bekliyorum sevgiler:) guarana için sabah akşam yemeklerden 45dk önce tek doz dedi eczacı ama ben sadece öğlen yemek öncesi 2 doz almayı düşünüyorum ne dersiniz arkadaşlar??

Back
X