Gss Prim Borcu

Benzer durum yaşayıp sonucu merak eden üye veya ziyaretçiler olabilir diye sonucu yazayım dedim.

Bugün SGK ya gittim, hata olmuş prim borcumu silineceğini söylediler. Ama hala sistemde borçlu görünüyorum, borç silmenin de prosedürü var sanırım. :)

Gss borçlarının iptal edilmesi durumu varmış biraz bekleyin hemen ödemeyin sgk da çalışan bir arkadaşım söylemişti

Kurumda çalışan biri olarak borcunuz silinir çakışmış çünkü kaygı etmeyin şu an hala borç gözükmesinin sebebide muhtemelen arkadaşlar çok yoğundur sıra gelmemiştir. Malum şu an yapılandırma var hangi ildesiniz ?

Kurumda çalışan biri olarak borcunuz silinir çakışmış çünkü kaygı etmeyin şu an hala borç gözükmesinin sebebide muhtemelen arkadaşlar çok yoğundur sıra gelmemiştir. Malum şu an yapılandırma var hangi ildesiniz ?
çalışan olarak bilginiz vardır yapılandırma süresi ne kadar ve yukardaki mesajdaki gibi iptal edilme ihtimali var mı tamamen

Kütahyadayım, silinsin de hemen silinmese de olur :) Aynı saat içinde eşim üzerinden muayene olabildim, ama borç silinmesi için not aldı işlemimi yapan kişi. Borç kalmayacak dedi. Tekrar gitmek zorunda kalmam umarım :)

çalışan olarak bilginiz vardır yapılandırma süresi ne kadar ve yukardaki mesajdaki gibi iptal edilme ihtimali var mı tamamen
İptal edilme olasılığı var ama kesin değil yapılandırma süresi 31 ocağa kadar uzatıldı siz yapılandırmayı her ihtimale karşı yapın bence

Back
Yukarı