• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket GSM numaranizi tasidiniz mi ?

GSM numaranizi tasidiniz mi ?

• Evet, Turkcell'den Vodafone operatorune tasidim.

OY: 63 14,2%
  • Evet, Turkcell'den Avea operatorune tasidim.

OY: 36 8,1%
  • Evet, Vodafone'dan Turkcell operatorune tasidim.

OY: 18 4,1%
  • Evet, Vodafone'dan Avea operatorune tasidim.

OY: 17 3,8%
  • Evet, Avea'dan Turkcell operatorune tasidim.

OY: 30 6,8%
  • Evet, Avea'dan Vodafone operatorune tasidim.

OY: 23 5,2%
  • Hayir tasimadim gayet memnunum GSM operatorumden.

OY: 218 49,1%
  • Hayir henuz tasimadim ama Avea'ya tasimayi dusunuyorum.

OY: 10 2,3%
  • Hayir henuz tasimadim ama Turkcell'e tasimayi dusunuyorum.

OY: 13 2,9%
  • Hayir henuz tasimadim ama Vodafone'na tasimayi dusunuyorum.

OY: 16 3,6%

• Ankete Katılan
    444

ben memnunum ama eşim Vodafone a taşımayı düşünüyor.

Evet vodafondan avea ya taşıdım şimdilik çok memnunum daha rahat ve uzun konuşuyorum.sürem bitince ne yaparım bilemiyorum.tekrar avantajlı bir yere taşımayı düşünüyorum ama memnun olursan kalmayıda düşünüyorum.anketiniz için teşekkürler.çok güzel olmuş.

İşim içinde olduğum için bütün hatlarımı ordan oraya gezdirip duruyorum kaydirigubbakcemile4
Ama yine de en iyisi turkcell'in genç tarifesi.. Geçiş yaptığım için extra 40 tl de hediye verdi saolsun turkcell sempatiksalakcinni

Turkcell den vodafon a taşındım. Her yerde çekiyor ama konuşma esnasında ses kalitesinde bozukluklar olabiliyor. Telefondan değil buna eminim, çünkü telefonumu yeni aldım ve modeli de güzel.

Avea kullanıyordum Turkcell in cazip buldugum bir kampanyası için taşıdım numaramı ama 3 ay kullanabildim sonra özüme yani avea ya dönüş yaptım..Avea yla çok mutluyum :dance::teytey:

avea kullanıyorum taşımayı düşünmüyorum bazen beni kızdırsa da.. memnunum operatörümden

Turkcell den vodafone taşıdım. Gayet memnunum, birbuçuk senedir kullanıyorum çekmediği bir yer olmadı şimdiye kadar

yıllardır turkcell hattı kullanıyordum
faturalar fazla gelmeye başlayınca aveaya geçtim...memnunum

Turkcell dese ki; bu hattı size veriyoruz, her yerle bedava konuşacaksınız, üzerine de size 100 TL her ay yatırıcaz,, yine geçmeyiz.. Karı koca aynı fikirdeyiz, Çünkü sürekli bizden götürdü kendileri : ))))) Numaramızı vodafone'a taşıdık , çokkk memnunuz, her yerde ama her yerde çekiyor..

hayır taşımadım taşımayı düşünmüyorum vodafoneden memnunum

vodafonedan aveaya tasıdım gyet memnunum bazen sapıtıyo cekmiyo bazı yerlerde ama genede seviyorum ben operatörümü

Back