Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evet vodafondan avea ya taşıdım şimdilik çok memnunum daha rahat ve uzun konuşuyorum.sürem bitince ne yaparım bilemiyorum.tekrar avantajlı bir yere taşımayı düşünüyorum ama memnun olursan kalmayıda düşünüyorum.anketiniz için teşekkürler.çok güzel olmuş.
İşim içinde olduğum için bütün hatlarımı ordan oraya gezdirip duruyorum
Ama yine de en iyisi turkcell'in genç tarifesi.. Geçiş yaptığım için extra 40 tl de hediye verdi saolsun turkcell sempatiksalakcinni
Turkcell den vodafon a taşındım. Her yerde çekiyor ama konuşma esnasında ses kalitesinde bozukluklar olabiliyor. Telefondan değil buna eminim, çünkü telefonumu yeni aldım ve modeli de güzel.
Avea kullanıyordum Turkcell in cazip buldugum bir kampanyası için taşıdım numaramı ama 3 ay kullanabildim sonra özüme yani avea ya dönüş yaptım..Avea yla çok mutluyum :dance::teytey:
Turkcell dese ki; bu hattı size veriyoruz, her yerle bedava konuşacaksınız, üzerine de size 100 TL her ay yatırıcaz,, yine geçmeyiz.. Karı koca aynı fikirdeyiz, Çünkü sürekli bizden götürdü kendileri : ))))) Numaramızı vodafone'a taşıdık , çokkk memnunuz, her yerde ama her yerde çekiyor..