Merhaba arkadaşlar benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir. Kendinize iyi bakın