Gslerim eriyor sanki:(((

evet bende 3 çocuk annesıyım ve hepsını doya doya 2 şer yıl emzırdım benımkılerde kurumakta olan incir gıbı duruyolar nefret edıyorum o görüntüden ama sılıkon fıyatlarına baktım 5 6 mılyardan bahs edılıyo ımkansız bende göğüs şekıllendırıcı aldım hergün masaj yapıyom bır umut işte belkı uyanırlarda şişerler dıye kaydirigubbakcemile3 doğal büyütme işlemı yapan varmı ? önerilerinizi beklıyorum

evet bende 3 çocuk annesıyım ve hepsını doya doya 2 şer yıl emzırdım benımkılerde kurumakta olan incir gıbı duruyolar nefret edıyorum o görüntüden ama sılıkon fıyatlarına baktım 5 6 mılyardan bahs edılıyo ımkansız bende göğüs şekıllendırıcı aldım hergün masaj yapıyom bır umut işte belkı uyanırlarda şişerler dıye kaydirigubbakcemile3 doğal büyütme işlemı yapan varmı ? önerilerinizi beklıyorum

Canım benim maalesef tüm doktorların söylediği tek büyütme yöntemi silikon maalesef başka şansın yok. Sen yine de para biriktirmeye başlazemuszemus

canım ben sadece büyütme oldum
zaten o dediğinizi ben de sordum dr.a
bunu daha önce de yazdım bi yere tekrarlıyım
zaten çok büyük ve sarkık göğüse yapılmıyo bu ameliyat.o zaman sizin o dediğiniz gibi oluyor
ama meme ucu yukarda ise ve doku az ise yapılıyor .
yani mantıklı olan da bu değil mi canım
sarkan deriyi şişirsen bile uç aşağıda kalır mecburen deriyi toparlamak zorunda kalıyorlar
ben de ikinci kez ameliyat olucam muhtemelen çünkü 2- 3 sene sonra bi çocuk daha düşünüyorum
tedavi olması emzirme falan derken tahminen 6-7 seneyi bulur
o zaman da ister istemez gene bozulcak
o zaman da aynı slikonla toplayıp düzeltiyolar
dr.um tercihi bana bıraktı aslında
toparlayarak sonucun daha iyi olucağını zaten söyledi
ama ben ne olursa olsun bi emzirmeden sonra tekrar toparlamayı kaldıramam
iki kez toparlama olucak o zaman
ayrıca düşünsenize toparladı fazla deriyi ve o memelere tekrar süt doldu ister istemez zorlanır meme
bu yüzden pay bırakıldı benim bi miktar
inşallah dediğin karpuza dönmez canım memelerim ama şimdilik çok yeni olduğu için öyle bişe hissetmedim ben benneyaptımki
Merhaba arkadaşlar benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir. Kendinize iyi bakın

Son düzenleyen: Moderatör:
canım inşallah istediğin gibi olur
bu arada göğsümde fibrokist olduğu için genel cerraha gittim.o dediki göğüsde zaten kas çok az olur emzirmeden sora yağa dönüşür tamamen ama göğüslerinde ki yağlar erimeye başlamış ve daha çok erir dedi bunun başka çaresi yok estetik yaptır dedi ama benim daha fazla cesaretim yok canım
bu arda başka böyle olan var mı bazı kadınlar 4 -5 çocuk emziriyo bişe olmuyo benim niye böyle oldu ya:çok üzgünüm:

Konu eski ama güncellenmis...
Benim ablamda da ayni olmustu 2. yegenimden sonra... o da bayagi bunalima girmisti, ama cok sükür 3. cocuktan sonra düzeldiler...
Eger cocuk düsünüyorsan sende de ayni olabilir belki...

bakın burda başka bi dr.un yazısını da buldum tesadüfen eklemek istedim ben de
Geçen yıllar, emzirme ve yer çekimi etkisi ile deri elastikiyet ve hacim kaybı ile kadın göğüsünde sarkma oluşur. Göğüs dikleştirme estetiği veya mastopeksi olarak bilinen estetik ameliyat ile sarkık olan göğüsler tekrar şekillendirilerek yeniden göze hoş görünmesi sağlanmaktadır. Fazlalaşan deri çıkarılır, aşağı yerleşen meme dokusu ve meme başı yukarıda olması gereken yere taşınır. Meme hacmi yetersiz ve aday sutyen ölçüsünün büyümesini de istiyorsa bu ameliyata ek olarak silikon protez ile göğüs büyütme eklenmesi önerilebilmektedir. Hafif sarkmalarda sadece silikon protez uygulaması bile yeterli olabilmektedir.

Birçok kadın hamilelik ve emzirme dönemlerini takiben göğüs dokularında meydana gelen küçülme ve gevşeklik nedeniyle göğüs dikleştirme ameliyatı için başvurmaktadır. Bununla birlikte daha sonra çocuk sahibi olmayı planlayanların meme dikleştirme estetiği isteğini ertelemesi önerilir. Her ne kadar bu girişim hamileliği ve emzirmeyi etkilemese de, hamilelik dikleştirme estetiği uygulanmış göğüsün de sarkmasına neden olacak ve elde edilen güzel sonucu bozacaktır.

opr. dr. Cenk Tokat

canım nasılsın görüşemiyoruz. Herşey yolunda mı birtanem? Yoğunluğun azalınca görüşelim Öptüm.

canım öyle mi diyosun çok sağol
napıyım ikna çalışmalarına başlıyım artık ama zor gibi yaafisfisfis

Eşler önce bir direnç gösteriyorlar ama yaptırınca hepsinin ağzı bir karış oluyor (zevkten tabii) Bence de eğer sizi çok üzen bir durumsa ısrarcı olun .:jeyyar::jeyyar:

Ay yanlış yere yorum yaptım galiba. Benim bilgisayarın beyni karıştı galiba. Özürler.:kedi:

selam canim benim durumumda senin gibiydi 2 cocuktan sonra gogusler sarkti ve ici bosdu zaten oncedende kucuktu iki ameliyat oldum silikon ve diklestirme arti burun ben beyim ilk basda hayir dedi ama ben israr ettim cunku kendimi kotu hissediyordum kilo kaybindan daha bir berbatlasti simdi diyorum iyki yaptirmisim keske onceden yaptirsaymisim insanin kendine guveni geliyor . simdi kendimi cok hos hissediyorum her firsatta gosteriyorum eskiden saklardim ne deyim anlayin . bir arkadas yazmis istemezler ama yaptirinca agizlari ayrik kalir

Konu sahibinin talebi üzerine yorumlara kapatılmıştır...

X