E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU1
-
kızlar ben 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.
iki yıl emzirdim ama çok hırpalıyarak emdi oğlum
23 yaşından belli göğüslerim sarkık
ama en kötüsü artık iyice kötüleştiler
90 beden takıyodum sütyeni şimdi 80 bedenin içinde yüzüyo
en kötüsü boşluk boşluk oldu ya uzanınca buruş buruş oluyolar valla eşimden utanıyorum resmen
derisini kaldırınca öyle kalıyo bu kadar sarkması anormal değil mi ya kafayı yiyicem uzun süre emzirenlerde başka böyle olan var mı neler yaptınız nolur cevap verin:a015:
mrb bende seninle aynı dertten muzdaribim senin yazdıklarını okuyunca tıpkı ben dedim ama bende sarkma yok bomboş bir deri uzanında buruşmayı bırak dümdüzler zaten küçüklerdi ama dik ve dolgundu şimdi 28 yaşındayım oğlumda 9 yaşında
okadar çok krem şifalı bitki yağlar ve en son karaüzüm çekirdeği mirmirmirmir amaa hepsi fos çıktı bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan başka hiçbir işe yaramadılar 1 ay sonraya randevu aldım silikon taktırıcam anladımki başka yolu yok yazları destekli takıp terlemekten iyisi olsun diye dünya kadar para verip silikon destekler almaktansa artık kökten haledicem darısı başına a.s.
ya canım aynen kozmetiğe bi sürü para döktüm
spor falan fayda yok kas sıkılaşmaya bile gittim her yer sıkılaştı o aynı canım inşallah gelişmeleri burdan paylaşırız
inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum haziran sonunu genelde ameliyat olan arkadaşlar memnun ama olmayanda yok değil birazda olsa korku var istediğim gibi olucakmı diye ama yinede aynaya bakınca kendime cesaret veriyorum olayımda hergünü burda paylaşıcam tıpkı diğer arkadaşlarım gibi ben onlardan yararlandım belki birileride benim bilgilerimden yararlanır
Merhaba ********** canım ya bu siteyi okursan yağ enjeksiyonunu öneren hiç yok, hemen eriyormuş. Bir arkadaş yaptırmıştı, Florans Nightingale'de. Kök hücre tedavisi de şu an kimsenin bilgisi olmayan bişey anladığım kadarıyla, ne idüğü belirsiz. Ayrıca çoğu erkek de karısına hadi koş yaptır demiyor canım. Ben de eşimi zor ikna ettim, kadının isteyip te yapamayacağı şey yoktur. Ben de psikolojimin acayip bozulduğunu, yaptırmamın benim için çok önemli olduğunu anlatmaktan dilimde tüy bitti, ama başardım sonunda. Eşin de ısrarcı olursan anlayacaktır. Hadi sana kolay gelsin.Öptüm.
kızlar ben 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.
iki yıl emzirdim ama çok hırpalıyarak emdi oğlum
23 yaşından belli göğüslerim sarkık
ama en kötüsü artık iyice kötüleştiler
90 beden takıyodum sütyeni şimdi 80 bedenin içinde yüzüyo
en kötüsü boşluk boşluk oldu ya uzanınca buruş buruş oluyolar valla eşimden utanıyorum resmen
derisini kaldırınca öyle kalıyo bu kadar sarkması anormal değil mi ya kafayı yiyicem uzun süre emzirenlerde başka böyle olan var mı neler yaptınız nolur cevap verin:a015:
canım ya benim oğlumda 2 yaşına kadar emdi ama böyle bir sorun yaşamadım
bende doğum yapmadığım halde küçüldüler ve yumuşadılar bende estetik olmak istiyorum ama ailem ve nişanlım istemiyor ne yapıcam bilemiyorum toplantı bahanesiyle şehirdışına çıkıp bende mi estetik olsam acaba ...
ameliyatın umarım başarılı geçmiştir doktor ve ameliyat memnuniyetini bize de açıklarsan çok sevinirimyerimseniben
arkadaşlar ben de emzirdikten sonra göğüslerimin aldığı bu son şekle veya şekilsizliğe çok üzülüyorum. içleri boşaldı ve sarktılar. eğer bir operasyon geçirmek şartsa ki ben ciddi ciddi düşünüuorum, iki operasyon mu olacak? yani biri kaldırmak diğeri de içlerini protezle doldurmak için? o zaman her açıdan zor olur yani. ne diyorsunuz. benim gibi hem içi boşalmış hem de sarkmış göğüsleri olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?