Gslerim eriyor sanki:(((

E

EU1

Ziyaretçi
kızlar ben 27 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.
iki yıl emzirdim ama çok hırpalıyarak emdi oğlum
23 yaşından belli göğüslerim sarkık
ama en kötüsü artık iyice kötüleştiler
90 beden takıyodum sütyeni şimdi 80 bedenin içinde yüzüyo
en kötüsü boşluk boşluk oldu ya uzanınca buruş buruş oluyolar valla eşimden utanıyorum resmen
derisini kaldırınca öyle kalıyo bu kadar sarkması anormal değil mi ya kafayı yiyicem uzun süre emzirenlerde başka böyle olan var mı neler yaptınız nolur cevap verin:a015:

en kötüsü boşluk boşluk oldu ya uzanınca buruş buruş oluyolar valla eşimden utanıyorum resmen
derisini kaldırınca öyle kalıyo bu kadar sarkması anormal değil mi ya kafayı yiyicem uzun süre emzirenlerde başka böyle olan var mı neler yaptınız nolur cevap verin:a015:

mrb bende seninle aynı dertten muzdaribim senin yazdıklarını okuyunca tıpkı ben dedim ama bende sarkma yok bomboş bir deri uzanında buruşmayı bırak dümdüzler zaten küçüklerdi ama dik ve dolgundu şimdi 28 yaşındayım oğlumda 9 yaşında
okadar çok krem şifalı bitki yağlar ve en son karaüzüm çekirdeği mirmirmirmir amaa hepsi fos çıktı bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan başka hiçbir işe yaramadılar 1 ay sonraya randevu aldım silikon taktırıcam anladımki başka yolu yok yazları destekli takıp terlemekten iyisi olsun diye dünya kadar para verip silikon destekler almaktansa artık kökten haledicem darısı başına a.s.

ya canım aynen kozmetiğe bi sürü para döktüm
spor falan fayda yok kas sıkılaşmaya bile gittim her yer sıkılaştı o aynı canım inşallah gelişmeleri burdan paylaşırız
mrb bende seninle aynı dertten muzdaribim senin yazdıklarını okuyunca tıpkı ben dedim ama bende sarkma yok bomboş bir deri uzanında buruşmayı bırak dümdüzler zaten küçüklerdi ama dik ve dolgundu şimdi 28 yaşındayım oğlumda 9 yaşında
okadar çok krem şifalı bitki yağlar ve en son karaüzüm çekirdeği mirmirmirmir amaa hepsi fos çıktı bekleyip hayal kırıklığına uğramaktan başka hiçbir işe yaramadılar 1 ay sonraya randevu aldım silikon taktırıcam anladımki başka yolu yok yazları destekli takıp terlemekten iyisi olsun diye dünya kadar para verip silikon destekler almaktansa artık kökten haledicem darısı başına a.s.

ya canım aynen kozmetiğe bi sürü para döktüm
spor falan fayda yok kas sıkılaşmaya bile gittim her yer sıkılaştı o aynı canım inşallah gelişmeleri burdan paylaşırız

inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum haziran sonunu genelde ameliyat olan arkadaşlar memnun ama olmayanda yok değil birazda olsa korku var istediğim gibi olucakmı diye ama yinede aynaya bakınca kendime cesaret veriyorum olayımda hergünü burda paylaşıcam tıpkı diğer arkadaşlarım gibi ben onlardan yararlandım belki birileride benim bilgilerimden yararlanır :eek:

canım inşallah istediğin gibi olur
bu arada göğsümde fibrokist olduğu için genel cerraha gittim.o dediki göğüsde zaten kas çok az olur emzirmeden sora yağa dönüşür tamamen ama göğüslerinde ki yağlar erimeye başlamış ve daha çok erir dedi bunun başka çaresi yok estetik yaptır dedi ama benim daha fazla cesaretim yok canım
bu arda başka böyle olan var mı bazı kadınlar 4 -5 çocuk emziriyo bişe olmuyo benim niye böyle oldu ya:çok üzgünüm:
inş cnm sabırsızlıkla bekliyorum haziran sonunu genelde ameliyat olan arkadaşlar memnun ama olmayanda yok değil birazda olsa korku var istediğim gibi olucakmı diye ama yinede aynaya bakınca kendime cesaret veriyorum olayımda hergünü burda paylaşıcam tıpkı diğer arkadaşlarım gibi ben onlardan yararlandım belki birileride benim bilgilerimden yararlanır :eek:

[ı]arkadaşlar başka kimse yok mu bu yağ dolgulu bi yöntemden bahsediyolardı bilgisi olan var mı acaba[/ı]

...................................................................................

eşim ameliyata razı olmuyo bu yağ dokusuyla lakalı bişe bilen yok mu ya da yaptıran
geçen hangi programdı hatırlamıyorum bi dr artık yağ alımı yaptığımız bölgenin yağını drekt göğse dolduruyoruz ve yeni teknikle erimiyo dedi
hem basen ya da göbek neyse o gidiyo hem de memeler kalkıyo hayal gibi ya bilen var mı
dr.un adını göremedim ortasına yetiştim ya
:çok üzgünüm:

canım öyle mi diyosun çok sağol
napıyım ikna çalışmalarına başlıyım artık ama zor gibi yaafisfisfis
Merhaba ********** canım ya bu siteyi okursan yağ enjeksiyonunu öneren hiç yok, hemen eriyormuş. Bir arkadaş yaptırmıştı, Florans Nightingale'de. Kök hücre tedavisi de şu an kimsenin bilgisi olmayan bişey anladığım kadarıyla, ne idüğü belirsiz. Ayrıca çoğu erkek de karısına hadi koş yaptır demiyor canım. Ben de eşimi zor ikna ettim, kadının isteyip te yapamayacağı şey yoktur. Ben de psikolojimin acayip bozulduğunu, yaptırmamın benim için çok önemli olduğunu anlatmaktan dilimde tüy bitti, ama başardım sonunda. Eşin de ısrarcı olursan anlayacaktır. Hadi sana kolay gelsin.Öptüm.

canım ya benim oğlumda 2 yaşına kadar emdi ama böyle bir sorun yaşamadım

canım çok şanslısın o zmn ne güzel
bugün arkadaşlarla toplandık herkes sende bi gariplik var zayıfladınmı dedi yok dedim
göğüslerim yok sadece artık dedim:)
onlar da aaa evet çok ufalmış göğüslerin dediler inanın tşört dümdüz nerdeyse ya:a015:
canım ya benim oğlumda 2 yaşına kadar emdi ama böyle bir sorun yaşamadım

Arkadaslar,

ben de 9 ay emzirdim, eskiden super goguslerim vardi, ama hamileyken neredeyse 3 katina ciktigi icin simdi daha yumusak ve ufak :KK43:

Seklinden memnun oldugum ve de sarkma olmadigi icin silikon taktirmayi dusunmedim, ama yag transferinin iyi bir cozum olacagina inaniyorum. Yani ici biraz doldugu saman cok daha diri ve hoz gozukurler diye dusundum. Bu ameliyati olan var mis aranizda?

canım ben doğum yapmadığım halde benimkiler de anlattığın gibi küçülmeye başladılar, hiçbir anlam veremiyorum bu duruma, resmen içi boşalmış gibi...Uzun zamandır estetik olmayı düşünüyordum ve sonunda kararımı verdim, cumartesi günü silikon operasyonuna giriyorum, doktorum tamamen eski haline döneceğini söyledi..Bence bu kötü psikolojiyle yaşamaktansa çaresine bakmak zorundasın..

bende doğum yapmadığım halde küçüldüler ve yumuşadılar bende estetik olmak istiyorum ama ailem ve nişanlım istemiyor ne yapıcam bilemiyorum toplantı bahanesiyle şehirdışına çıkıp bende mi estetik olsam acaba ...

ameliyatın umarım başarılı geçmiştir doktor ve ameliyat memnuniyetini bize de açıklarsan çok sevinirimyerimseniben

Benimde gençliğimde erimeye başlamıştı ve bebekten sonra tamamen sönmüştü. İkna etmeye bakmakta fayda var. Çünkü önünde sonunda öğrenecekler. O zaman senin için daha kötü olur. Hem kararlı bir bayanın karşısında kimse duramaz:))))

Tecrübeyle sabittir.

arkadaşlar ben de emzirdikten sonra göğüslerimin aldığı bu son şekle veya şekilsizliğe çok üzülüyorum. içleri boşaldı ve sarktılar. eğer bir operasyon geçirmek şartsa ki ben ciddi ciddi düşünüuorum, iki operasyon mu olacak? yani biri kaldırmak diğeri de içlerini protezle doldurmak için? o zaman her açıdan zor olur yani. ne diyorsunuz. benim gibi hem içi boşalmış hem de sarkmış göğüsleri olan var mı?

arkadaşlar ben de emzirdikten sonra göğüslerimin aldığı bu son şekle veya şekilsizliğe çok üzülüyorum. içleri boşaldı ve sarktılar. eğer bir operasyon geçirmek şartsa ki ben ciddi ciddi düşünüuorum, iki operasyon mu olacak? yani biri kaldırmak diğeri de içlerini protezle doldurmak için? o zaman her açıdan zor olur yani. ne diyorsunuz. benim gibi hem içi boşalmış hem de sarkmış göğüsleri olan var mı?

Canım benim doktorum en az izle problemi çözmeyi önermiş ve silikon ile dikleştirme gerekmedende hoş olabileceğimi ıspat etmişti. Bir yazı okumuştum Naci Bey'de o arkadaşa aynı şeyi önermiş ve aynı şeyi yapmış.

Benim bildiğim meme başı karşıya bakıyorsa büyütme ameliyatı çözüm olabilir. Böyle bir durumda dikleştirme şart diyenleri sorgulamak için bir daha araştırma yapmak lazım.

Yönteme doktorun karar verir. Eğer sarkıklık ve göğüs dokun fazlaysa sadece dikleştirme, sarkıksa ve dokun azsa veya büyümesinide istiyorsan, dikleştirme artı silikon protez şarttır. Tek bir operasyon içinde silikon yerleştirilir ve dikleştirme yapılır. İzleri I- İ- lolipop ve ters T şeklinde olur. Bildiğim bu kadar çok iyi araştırmanı kafandaki tüm doktorlar ile görüşmeden ameliyat tarihi almamanı öneririm.

hangi şehirde bu ameliyatı yapan doktorlar ?isim adres vs ayrıca ücreti ne kadar slikon veya dilkeştirme yazabilir misiniz

benimde göğüslerim emzirmeden sonra sarktı ve boşaldı aynen bende utanıyorum eşimden .dDğer arkadaşlar gibi çok özeniyorum slikona. önceden nette slikon yaptıran bayanların göğüs fotosuna bakmıştım hiç güzel olmamışlardı ben pamela anderson gibi büyük yuvarlak ve di,k istiyorum acaba doktorlar yapabiliyoorlar mı ona benzer

Merhaba arkadaşlar benimde dikleştirme ve silikon yapıldı. Ameliyattan evvel ben de herkes gibi fazla iz istemiyordum tabii ki ama daha önceden ameliyat olduğum doktoruma sorduğumda bana meme ucunun normal bir memede köprücük kemiğine göre 20 santimden daha aşağıda olmaması gerektiğini aksi taktirde dikleştirme olmadan silikon konamayacağını söyledi. Ben de bu forumda okuduğum ve başka birkaç doktora maille sordum, hatta bir arkadaşımı ameliyat eden Profösör Murat Topalan'a muayeneye gittim sırf iz kalmasın diye. Herkes aynı şeyi söylüyordu. Durum benim anladığım kadarıyla şudur Meme sadece silikonla büyütüldüğünde ilk zamanlarda dik sert ve doğal görünüyor, ancak aylar ilerledikçe boş çuvala atılan karpuz misali protezle beraber sarkık deri aşağıya iniyor. Forumda bazı arkadaşlar aman sarkarsa sarksın sonra yine toplatırız demişlerdi. Benim bunun için maalesef ne psikolojim , ne param ne de zamanım müsait. Bu durumda olup bana inanmayan arkadaşlar lütfen hakikaten iyi araştırıp ameliyat olsunlar. Reklam nitelikli yazılara inanmayın, 3 doktor dolaşın 2 si aynı şeyi söyleyecektir. Kendinize iyi bakın

X