- 3 Mayıs 2008
- 124
- 4
- Konu Sahibi no.comment
selam arkadaşlar.6 ay önce doğum yaptım ve maalesef gögüslerim hem aşırı yumuşadı,hemde küçüldüler sertleştirmek ve büyütmek için ne yapabiliim bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gögüslerinize her banyodan sonra 5 er dakika soguk su tutun arkadaslar kan dolasımını hızlandırıo bölece sıkılastırıyo ayrıca 15 günde bir buz masajı yapın gercekten işe yarıo bence deneyin :)
ennn etkili yöntemi söylüyoruuuum: burda okuduğum bi paylaşımdan sonra uygulamaya başladım.banyoda KALIP SABUNLA göğsünüze yuvarlak bi biçimde masaj yapın................
muhteşem bi sonuç kızlar.deneyin......
AktarLarda bulunan fındık yağıyLa hergun goguslerinize fındık yağını yedirene kadar dairesel masajlar yaparak harika sıkı ve dik göğüslere kavuşabilirsiniz kız kardeşimde doğumdan sonra gogusleri yumusadı ve sarktı bu söylediğimi yaptıktan 1 ay sonra mukemmel goguslere kavustu deneyin memnun kalırsınız arkadasımın dediği gibi duşta soğuk suya tutmakta işe yarıyor öptüm..
paylasımın ıcın tesekkurler yalnız ben fındık yagının tuylenme yaptıgını duymustum.kardesınde boyle bır sorun oldumu.yoksa gonul rahatlıgıyla kullanalımmı
paylasımın ıcın tesekkurler yalnız ben fındık yagının tuylenme yaptıgını duymustum.kardesınde boyle bır sorun oldumu.yoksa gonul rahatlıgıyla kullanalımmı
gögüslerinize her banyodan sonra 5 er dakika soguk su tutun arkadaslar kan dolasımını hızlandırıo bölece sıkılastırıyo ayrıca 15 günde bir buz masajı yapın gercekten işe yarıo bence deneyin :)