• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gs kkl -Hormon

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
Arkadaşlar merhaba,benim göğüslerim çokk küçük,hormonlarla bir ilgisi var mı merak ediyorum,hiç hormonlarla ilgili test yaptırananınız oldu mu?normal mi çıktı,normal çıkmadıysa bununla ilgili tedavi oldunuz mu,nasıl bir tedavi uyguluyorlar,tedavi işe yaradı mı?adetlerimle ilgili bir sorun yaşamadım hiç,12-13 yaşında oldum ve hep düzenli oldum ama işte göğüslerim çok çok küçük, bir de hormon testi yaptırmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor,kadın doğuma mı?

Not:27 yaşındayım

genelde göğüslerin büyüklüğü genetiktir.. ergenlik döneminde hormonal bi problemden dolayı göğüslerin gelişmemiş olması da ihtimal dahilinde olabilen bir şey . yalnız göğsü her küçük olanda hormonal bi sorun var demek değildir bu .. eğer göğüslerin gelişmemiş olmasının sebebi genetik değilde hormonal bi durumsa ilaçlarla tedavisiyle sadece ergenlikte müdahale edilebilir.. yani göğüs gelişim döneminin kapanmamış olması lazım .

hormon testi yaptırmak için kadın doğuma gitmek lazım .. gerekli görürlerse ordan da endokrine gönderirler.. direkt endokrine de gidilebilir aslında , ama endokrin her hastanede olmaz

Son düzenleme:
genelde göğüslerin büyüklüğü genetiktir.. ergenlik döneminde hormonal bi problemden dolayı göğüslerin gelişmemiş olması da ihtimal dahilinde olabilen bir şey . yalnı göğsü her küçük olanda hormonal bi sorun var demek değildir bu .. eğer göğüslerin gelişmemiş olmasının sebebi genetik değilde hormonal bi durumsa sadece alınan ilaçlarla ergenlikte müdahale edilebilir.. yani göğüs gelişim döneminin kapanmamış olması lazım .

yani benden geçti öyle mi:( ailede bir benim böyle,herkesin büyük .

evet , malesef çoktan geçti :( ama ben öyle bir sıkıntı olduğunu sanmıyorum . çünkü hormonal bi sorununuz olsaydı mutlaka başka şikayetleriniz de olurdu , bir tek göğüslerin gelişmemeiş olmasıyla kalmazdı .. sadece anne teyze ya da halayı baz almamak lazım genetikte .. 9 kuşak öteye kadar dayanabilir.

piyango bana vurmuş yani,anneanne babaanne falan hepsinin maşallahı var:( 9 kuşağı bilemicem tabi.Ne yapalım,yapacak bişey yok o zaman:(

yalnız değilsin aynı dertten muzdarip bir çok insan var :)
çok şükür sağlıklıyız demek lazım . ya meme kanseri olsaydık da göğsümüz alınmış olsaydı değil mi .. ALLAH a çok şükür öyle bir sıkıntımız yok

tabi orası öyle,çok takmıyorum ama dümdüz bir görüntüde özellikle yazın hoş olmuyor,küçücük kızlar plajda önümden geçiyor benden çok göğüsleri var :gitme:ben sadece biraz göğsüm olsun isterdim,75 i doldursam yeterli,daha büyüğünü istemem,ameliyat olmakta istemiyorum,yapay şeylerle de mutlu olmam,bide dediğim gibi zaten büyük göğüs sevmiyorum,75 olması içinde niye ameliyat olayım

o zaman sana başka bi öneri sunayım .. ibrahim saraçoğlu bir kür ile 30 yaş sınırına kadar yaklaşık bir beden büyütebildiğini söylüyor. şahsen beni bir beden kesmez ben o yüzden bu yolu denemiyorum. ama dediğin gibi madem isteğin 75 o zaman deneyebilirsin . yalnız yaklaşık bir yıl sürüyomuş süreç .
fkürün fiyatı da 200 lira mıydı neydi , yalan olmasın şimdi tam hatırlayamıyorum sitesinde var ama istersen bir incele.

haa bir de bu alınan kür, kaç ay gidiyor , tüm süreç bu tek alımla bitiyor mu , yoksa her ay almak mı lazım onu bilmiyorum . mail atıp sorabilirsin .

Ben 14 ' ümü Ocak ayında dolduracagım , 8. sınıfa gıdıyorum ve sınıf arkadaslarımın hepsinin göğüsleri olgunlaşmıs durumda , hepsinin göğüsleri var ancak benım hıc yok bır ara buyuyor gıbı oldu sudyen takmaya basladım ama sadece hafif bir şişkinlikten ıbaret kaldı ve yaklasık ıkı senedır hıc buyumuyor . Adetimi 6.sınıfın basında olmustum ve her zaman duzenlı olarak oluyorum. Sizce doktora gitmeli miyim ? Gitmem gerekirse hangi polinikliğe ?

Arkadaşlar merhaba,benim göğüslerim çokk küçük,hormonlarla bir ilgisi var mı merak ediyorum,hiç hormonlarla ilgili test yaptırananınız oldu mu?normal mi çıktı,normal çıkmadıysa bununla ilgili tedavi oldunuz mu,nasıl bir tedavi uyguluyorlar,tedavi işe yaradı mı?adetlerimle ilgili bir sorun yaşamadım hiç,12-13 yaşında oldum ve hep düzenli oldum ama işte göğüslerim çok çok küçük, bir de hormon testi yaptırmak için hangi bölüme gitmem gerekiyor,kadın doğuma mı?

Not:27 yaşındayım

hormonlara endokrınolojı bakıyo canım kadın doguma gıtme bosuna..benımde hormonlarda sorun var ve gogus gelısımım olmadı ve doktorum bunun ıcın sılıkonun en ıyısı oldugunu soyledı ve pıyasadakı gogus buyutme hapları ve kremlerını hıc onermıyo..yanı sende gıtsen sılıkonu onercegını dusunuyorum cunku baska alternatıfı yook..

bende yaşım 18 falanken kadın hastalıkları uzmanına gidecektim bu sebeple ama hormonlarla oynanıyor diye söylendi bana , ozamanki aklımla cesaret edememiştim.uyguladıkları yöntem "hormon replesman" .

Merhablaar, cok samimice yaziyoorum gercekten 16 yasindayim ve goguslerim nerdeyse dumduz 32B yani 70 falan giyiyorum corekotu yagi denedim ama cok az farketti 6ya giden bi kiz kardesim var ve nerdeyse benimkilerden biraz daha kucuk, genetik olarak kucuk ama ayni zamanda homonlarin gelismemesiyle ilgili olabilir mi sizce doktora gitmeliyim?

Back