Gs evresindeki atlaklar iin zm

yok güzelim bişey diyecek birinin çıkacağını sanmıyorum. çatlaklara estetisyenler bile birşey yapamıyo.

ya aslında ben diz kapaklarımda olan çatlakların görünümünü azaltabildim. aynısını göğüs çevrem içinde yapayım bari.

NOLURRRRR BİLDİKLERİNİZİ PAYLAŞINNNNN EN AZINDAN DENYİP OLUP OLMADIĞINI GÖRÜRÜZ BENDE ERGENLİK ÇAĞINDAYIM AMA YANLIŞ SÜTYEN KULLANDIM GALİBAAA:eek::eek: O YÜZDEN NOLUR PAYLAŞIRSANIZ ÇOK SEVİNİRİRMMM:eek::eek::eek:

bende de aynı sorun var.ergenlik döneminde çatlaklar oluştu.size şunu önereyim: bitkisel yağlar geçirmiyo.kendi adıma söylüyorum,bünyeye göre sonuç değişir ama bende hiç işe yaramadı.

şuan madecassol ve acnelyse kullanıyorum.eskiye göre biraz daha iyi diyebilirim,ama bıraktıktan birkaç gün sonra geri geliyorlar....bu uzun süreli bir tedavi,sabredip denemeye kararlıyım.inşallah bi şekilde kurtulurz.......

bende de aynı sorun var.ergenlik döneminde çatlaklar oluştu.size şunu önereyim: bitkisel yağlar geçirmiyo.kendi adıma söylüyorum,bünyeye göre sonuç değişir ama bende hiç işe yaramadı.

şuan madecassol ve acnelyse kullanıyorum.eskiye göre biraz daha iyi diyebilirim,ama bıraktıktan birkaç gün sonra geri geliyorlar....bu uzun süreli bir tedavi,sabredip denemeye kararlıyım.inşallah bi şekilde kurtulurz.......

canım acnelyse dediğin ne ki senin ben bunu sivilce kremi diye biliyorum yani kalan sivilce izleri için ergenlik çağımda vermişti doktor pembe bi tüpte değil mi?
ve kesinlile hiçbir şey geçirmiyoçatlakları benim de var benim popomun üstünden belime kadar ve göğüslerde hiç bişey çare değil sen acnelyse nasıl kullanıyorsun

bu tedavi yöntemini bi doktor tavsiyesi üzerine denemeye başladım,burada çatlaklarla ilgili bölümde birçok kişinin bunu kullandığını da görebilirsiniz. ben bikaç aydır kullanıyorum,bugüne kadar denediklerimin içinde en iyisi bu ama şöyle bişey de var ;1-2hafta önce çok kızarıklık oldu ve ara vermeye karar verdim,bu kadar zaman hiç sürmedim,sürdüğüm zamanlarda görünümü hafifliyo ama 1-2haftada sanki tedavi hiç etkisini göstermemiş gibi bütün çatlaklar geri geldi,çokkkk moralim bozuldu.....

göğüsümde olması benim bunu sıkıntı halime getirmeme neden oluyo.bacağımda filan olsa o kadar umursamam ama....

bu acnelyse ile ilgili detaylı bilgiyi çatlaklar kısmında alabilirsin .ama ben kısaca yazayım
madecassol sabah akşam
acnelyse sadece akşam sürülüyo.(ilk önce acnelyse 1saat sonra madecassol sürülüyo)

bi süre daha düzenlice kullanmaya devam edeceğim.inşallah geçer.....

kızlar sıcak suyla duş aldıktan sonra soğuk suyla göğüslerinize soğuk kompres yapın.

X