Grup Şurup Topiği :)

M e g g

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2009
22.108
85.743
Bu topikte sıkıcı şeyler konuşmak yasak :KK1:

Tartışmasız, polemiksiz bir konu olmasını ve bütün dertlere çare bulacağımızı temenni ediyorum. :KK34:

" yesilpapyon, yakutunkizilatesi ve svsaskim " arkadaşlarımla topiğimizi açmış bulunmaktayız, herkes davetlidir :KK42:

Pamuk şeker tadında bir topik olması dileğiyle :KK16:

Muhabbetimiz bol olsun, topiğimiz sonsuz olsun :)

Bende öyle :KK1:
Katılım arttıkça muhabbet uzaar gider :KK31:

Bizim topik tırt mı çıktııı :KK52:

Hayır ama ben umutluyum derdi olan gelip yazıcak buraya :63:

:KK1:

Bende zorlarsam dert açabilirim başıma sıkıntı yok :KK53:
Ne lakabıııı :KK1:

Şimdi zorlamaya ne dersin:KK9:
Kullanıcı adın çok uzun,ben senin için "aaa eternalhope nerelerde acaba?" mı diyeceğim :KK1:

Ben böyle olsun istemezdim tamamen adminin kararı :KK1: :KK1:
Sen bul istediğin bişiyi söyle tatlım farketmez benim için :KK34:
Benim nerden çıktığı belli olmayan bir derdim var zaten, hani şu imkansız aşk olayım, artık umutsuz olduğum :KK31:
Kullanıcı adıma da ihanet etmiş oluyorum böylelikle :KK1:

Ben böyle olsun istemezdim tamamen adminin kararı :KK1: :KK1:
Sen bul istediğin bişiyi söyle tatlım farketmez benim için :KK34:
Benim nerden çıktığı belli olmayan bir derdim var zaten, hani şu imkansız aşk olayım, artık umutsuz olduğum :KK31:
Kullanıcı adıma da ihanet etmiş oluyorum böylelikle :KK1:

Düşüneyim ben o zaman bunu:97: Bak bir de dert arıyoruz,dert sende asıl :KK1: Bir gelişme falan olmadı mı,eskisi ne oldu,ona karşı bitti mi içindeki tüm sevgi,papyon böyle sorular sormayı nereden öğrendi? :90:

Son düzenleme:
Düşüneyim ben o zaman bunu:97: Bak bir de dert arıyoruz,dert sende asıl :KK1: Bir gelişme falan olmadı mı,eskisi ne oldu,ona karşı bitti mi içindeki tüm sevgi,papyon böyle sorular sormayı nereden öğrendi? :90:

:KK1: :KK1:
Canım benim durumumda şöyle bir gariplik daha var, 3 gün önce yakın bir arkadaşıma bu kişiden bahsediyordum baya konuştuk ettik sonra dersimizin olduğu binanın oraya gidio oturduk diğer arkadaşlarla. Dedim ki bugün göremedim keşke görebilsem dedim ve 5 dakika anca geçmiştir bir baktım binadan çıktı ben tabi :KK53: böyle kaldım çok şaşırdım. Hemen gitti zaten o benim farkımda bile değil :KK31:
Ertesi gün kuzenimle okula gittik oturuyorduk bende ona anlatıyordum dün böyle böyle oldu kalpten diledim karşıma çıktı dedim. Oda bi daha dile bakalım olcak mı dedi. Olur mu öyle şey oyun mu bu sanki dedim sonra telefonumdan resmini gösterdim of keşke bugünde görsem Allah'ım lütfen dedim ve hiç abartmıyorum 1 dakika bile geçmeden gördüm onu..
Yanında da eskisi :KK14:
Konuşarak çıktılar okuldan biz uzakta oturuyorduk görmediler. Anlayacağın durumum çok karışık ve imkansız papyonum :106:

:KK1: :KK1:
Canım benim durumumda şöyle bir gariplik daha var, 3 gün önce yakın bir arkadaşıma bu kişiden bahsediyordum baya konuştuk ettik sonra dersimizin olduğu binanın oraya gidio oturduk diğer arkadaşlarla. Dedim ki bugün göremedim keşke görebilsem dedim ve 5 dakika anca geçmiştir bir baktım binadan çıktı ben tabi :KK53: böyle kaldım çok şaşırdım. Hemen gitti zaten o benim farkımda bile değil :KK31:
Ertesi gün kuzenimle okula gittik oturuyorduk bende ona anlatıyordum dün böyle böyle oldu kalpten diledim karşıma çıktı dedim. Oda bi daha dile bakalım olcak mı dedi. Olur mu öyle şey oyun mu bu sanki dedim sonra telefonumdan resmini gösterdim of keşke bugünde görsem Allah'ım lütfen dedim ve hiç abartmıyorum 1 dakika bile geçmeden gördüm onu..
Yanında da eskisi :KK14:
Konuşarak çıktılar okuldan biz uzakta oturuyorduk görmediler. Anlayacağın durumum çok karışık ve imkansız papyonum :106:

Bunun tek bir açıklaması olabilir,senin kalbin çok temiz:97: içinden geçirdiğin şıp diye oluyor baksana,tabi tesadüf olma olasılığı da yok değil :KK1:
Sadece hoşlanıyorsun değil mi? Hani "aşığım" diyemiyorsun direk? ilk anlattığında bende imkansız diyordum aslında ama neden imkansız olsun ki yahu:97:
Sen eskisine bir adım attın,o hiçe saydı.. Şimdi ona ne yani :KK14:

Bunun tek bir açıklaması olabilir,senin kalbin çok temiz:97: içinden geçirdiğin şıp diye oluyor baksana,tabi tesadüf olma olasılığı da yok değil :KK1:
Sadece hoşlanıyorsun değil mi? Hani "aşığım" diyemiyorsun direk? ilk anlattığında bende imkansız diyordum aslında ama neden imkansız olsun ki yahu:97:
Sen eskisine bir adım attın,o hiçe saydı.. Şimdi ona ne yani :KK14:

Teşekkür ederim canım :) evet tesadüf olasılığı da var zaten ben o gün gördüğümde tesadüf dedim ama içten dilediğimde anında görmem çok tuhafıma gitti. :KK31:
Aşığım diyemem aşık olmam için tanımam gerek diye düşünüyorum.
Hoşlantı var evet ama bu durum bi yandan beni kendine çekiyor bi yandan engel oluyor çok karışık bir his :44:
Arada facesine bakıyorum bunlar baya yakın sanırım, tahmin ettiğimden de çok :KK17:
Benim eskisi birini unutamamış ama kimi, bunu anlıyorum paylaştıklarından. Onun defterini kapattım ben ama aklımı karıştıran büyük ihtimal bahsetmiştir ona benden. Ve bu daha çok imkansızlaştırıyor durumu ne yazık kii. :97:

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım :) evet tesadüf olasılığı da var zaten ben o gün gördüğümde tesadüf dedim ama içten dilediğimde anında görmem çok tuhafıma gitti. :KK31:
Aşığım diyemem aşık olmam için tanımam gerek diye düşünüyorum.
Hoşlantı var evet ama bu durum bi yandan beni kendine çekiyor bi yandan engel oluyor çok karışık bir his :44:
Arada facesine bakıyorum bunlar baya yakın sanırım, tahmin ettiğimden de çok :KK17:
Benim eskisi birini unutamamış ama kimi, bunu anlıyorum paylaştıklarından. Onun defterini kapattım ben ama aklımı karıştıran büyük ihtimal bahsetmiştir ona benden. Ve bu daha çok imkansızlaştırıyor durumu ne yazık kii. :97:

Senin eskisini ben hiç anlamadım,anlayamayacağım da sanırım :KK14:
O defteri kapatman senin hayrına oldu,olmayacak bir şey olduğunu anladık (son mesajından/mesajlaşmanızdan sonra)
Bence de bahsetmiş gibime geliyor benim de,baya yakınsalar eğer.. Belli olmaz ama ya,hayatımızda yarın ne olacağı belli olmuyor. İmkansız dediğimiz şeylerin de olduğunu gördük bu yaşadığımız süre boyunca (çoğumuz) :97: Bunları hissetmenin keyfini çıkar bence,bu "hoşanıyorum,ama çıkmıyoruz" dönemleri pek bir tatlı oluyor :KK1: Kendini de üzme,inan yaşamak çok güzel tadına varmak lazım :KK34:

Canım "hoşlanıyorum ama çıkmıyoruz" muhabbeti olanlar için bence :KK1:
"Hoşlanıyorum ama onun benden haberi bile yok" işte bu en kötüsü :97:
Bende anlamıyorum eskisini inan. Şöyle düşündüm; ben onu faceden silmiştim ya ona söylemedim sonradan. Acaba konuştuktan sonra mı farketti acaba, hani hem düzgünce konuştuk hemde faceden silmiş dengesiz mi bu kız falan demiştir diye geldi aklıma :KK53:
Ama ne yapabilirdim ki oda geç cevap vermeseydi o zaman. :63: :KK1:

Canım "hoşlanıyorum ama çıkmıyoruz" muhabbeti olanlar için bence :KK1:
"Hoşlanıyorum ama onun benden haberi bile yok" işte bu en kötüsü :97:
Bende anlamıyorum eskisini inan. Şöyle düşündüm; ben onu faceden silmiştim ya ona söylemedim sonradan. Acaba konuştuktan sonra mı farketti acaba, hani hem düzgünce konuştuk hemde faceden silmiş dengesiz mi bu kız falan demiştir diye geldi aklıma :KK53:
Ama ne yapabilirdim ki oda geç cevap vermeseydi o zaman. :63: :KK1:

Bak hala neleri düşünüyorsun:101: Tam sopalıksın :KK20:
Ne düşünürse düşünsün beyefendi,boşversene:KK14: Ama ben sana demiştim,"bekle cevap yazar mutlaka" diye. Dinleyenimiz yok ki:63::KK1:

Bak hala neleri düşünüyorsun:101: Tam sopalıksın :KK20:
Ne düşünürse düşünsün beyefendi,boşversene:KK14: Ama ben sana demiştim,"bekle cevap yazar mutlaka" diye. Dinleyenimiz yok ki:63::KK1:

Yok yok düşünmüyorum ki ben :KK17:
Ama ben sabırsızım hemen cevap vermesi gerekiyordu devlet meselesi değil ki günlerce düşünsün :KK1:
Böyle olması gerekiyormuş demek ki, neden öyle yaptım neden böyle oldu demiyorum artık.
Onu tanımasaydım şimdi bir başkasına bunları hissetmeyecektim herşey çok garip aslında herşey yaşanması gerektiği gibi yaşanıyor :KK31:
Neyse tatlım çıkıyorum ben sonra uyanamıyorum :KK1:
Eğer rüyamda görürsem gelişmeleri yazarım buraya :KK9:
Öptüm çookçana görüşürüz :KK16:

Yok yok düşünmüyorum ki ben :KK17:
Ama ben sabırsızım hemen cevap vermesi gerekiyordu devlet meselesi değil ki günlerce düşünsün :KK1:
Böyle olması gerekiyormuş demek ki, neden öyle yaptım neden böyle oldu demiyorum artık.
Onu tanımasaydım şimdi bir başkasına bunları hissetmeyecektim herşey çok garip aslında herşey yaşanması gerektiği gibi yaşanıyor :KK31:
Neyse tatlım çıkıyorum ben sonra uyanamıyorum :KK1:
Eğer rüyamda görürsem gelişmeleri yazarım buraya :KK9:
Öptüm çookçana görüşürüz :KK16:

Hayırlısı işte,ne olacağı hiç belli olmuyor:97:
Tamam canım,yarın konuşuruz (rüyanı da :KK1:)
Bende öptüm büsbüyük,görüşürüz. Huzurlu uykular:KK16:

Papyonum çok karışık rüyalar gördüm ben :44:
Rüyamda ağaçlık yerler gördüm deniz kenarıydı sonra bi bakıyorum ayrıldığım kişi ağaçların ordan geliyor gözleri kıpkırmızı bende ağlıyorum :KK14: o kadarını hatırlayabiliyorum. Sonra uyandım başım çok ağrıyordu geldim nete profiline baktım denize gitmiş yer bildirimi yapmış :KK53:
Ay ben iyice tuhaflaştım ya :26:

X