- Konu Sahibi PembeKelebek
-
elaleme değil bize anlatıyo kimsede bilmez bizden başka arkadaşım yorumun için saol:umursamaz:Görümcen her iki durumda da kazanır. Sabrederse sevap alır, ama bu durumda öyle gidip insanlara ağlamıyacak hiç sesini çıkartmayacak. Bu durumla gerçekten barışık yaşayacak, çocuklarını dahi bu konuda rahatsız etmeyecek, onlara da güzel bir dille anlatacak.
İkinci durumda da ailesinin desteğiyle boşanmaya giderse herşeye katlanacak, daha huzurlu olacaksa cesaretini toplayıp ne gerekiyorsa yapacak.
Ama lütfen saaadece ağlama sızlamayla kalmasın. Yukarıdakilerden birini seçsin benim tavsiyem.
Her ikisini de gördüm. Her ikisinden de örnekler var hayatımda.
Biriden birini seçmezse sadece kendisini değil sizi de çocuklarını da yıpratır boşuna.
Hayırslısı neyse o olsun inşallah.
Allah sabır versin.
Görümcen her iki durumda da kazanır. Sabrederse sevap alır, ama bu durumda öyle gidip insanlara ağlamıyacak hiç sesini çıkartmayacak. Bu durumla gerçekten barışık yaşayacak, çocuklarını dahi bu konuda rahatsız etmeyecek, onlara da güzel bir dille anlatacak.
İkinci durumda da ailesinin desteğiyle boşanmaya giderse herşeye katlanacak, daha huzurlu olacaksa cesaretini toplayıp ne gerekiyorsa yapacak.
Ama lütfen saaadece ağlama sızlamayla kalmasın. Yukarıdakilerden birini seçsin benim tavsiyem.
Her ikisini de gördüm. Her ikisinden de örnekler var hayatımda.
Biriden birini seçmezse sadece kendisini değil sizi de çocuklarını da yıpratır boşuna.
Hayırslısı neyse o olsun inşallah.
Allah sabır versin.
çocukların haberi yok zaten ama sölede bişey var eşi bundan 1 ay önce çocuk istemiş benim bu kadar malım mülküm iki çocuğamı kalacak demiş ablamda kesinlikle karşı çıkmış ve yıllardır hap kullanıyo eşide bu yapılan çirkin şeyin onun çocuk istememesi yüzünden olduğunu sölemiş
işte işin kötüsü o şimdi boşanınca sebep o olcakmış gibi ben çocuk istedim yapmadı
işte işin kötüsü o şimdi boşanınca sebep o olcakmış gibi ben çocuk istedim yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?