• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Grmcem bunu hak etmedi...

Ne olmuşsa olmuş, hatalılar belli zaten de konu o değil..

Eşi açıkca görümcenize boşanalım demiş, hoş o demese bile bu kadar ayyuka çıkmış, artık herkesin bildiği bir ilişkiye göre, boşanma teklifini görümcenizin yapması , hatta teklif değil de direkt mahkemeye gidip davayı görümcenizin açması gerekirken, görümceniz hala boşanamam diyormuş..

Anlamak imkansız..
Maddi durumlar iyiymiş eniştede, 2.kadına ev araba aldığına göre, çocuklarına nafaka vs. de verecek seve seve..

Görümcen biran önce boşansın, ne alabilirse de alsın enişteden..2.kadına yağdırabilen adam, çocuklarına, çocuklarının anasına da , boşanırken elbet cimrilik yapmaz..Yapamaz..

Hemen bi avukatla görüşün derim. Çocuklar için de endişelenmeyin bence.
Zina yapan adama verilir mi çocuklar?
Çocuklarına da ister alsın ister almasın bakmak zorunda.
En yakın zamanda sürüm sürüm sürünür inşallah.

ne kadınlar varya allah bildiği gibi yapsın
birde ev araba almıss yuh yanı afedersiniz ama yuhhhh
bence boşanmalı bu kadarda olmaz
zaten boşanamaz dıye bu kadar rahat adam birde herkez biliyor
okadncağızn suçu ne?nasıl bir ezıklık grurszlukdur çok üzüldm.
bence boşanmalı ...

Bu koca kılıklı pis zampara kıymete binmiş iyice..
Anlamadığım şu,bir adam beni aldatacak hem de kerelerce,ben bunu bileceğim ve daha da hırsla ona sahip çıkacağım,hele hele inatla boşanmayacağım,pehhhhh
Var ya,onu boşarım,donuna kadar da alırım,donsuz yollarım,öbür karıya da kolaylık olur :delphin:

bak arkadaşım görümcenin kaynanası görümceleri kayınpederi çok severler

bundan 2 hafta önce kayınpederi ablamı aramış demişki bankadan tam 30 milyar çekmiş kızım bu ne yapıyor demiş oğlunu peşine düşmüş ve o zaman zarfında köşeye sıkışıp bişey yapamaamış ablam diyo ki telefon çalışıyo diyo meşgule alıyo diyo sinir oldu diyo çünkü babası takip ediyo biliyo diye ......

öle yani tek taşlar pırlantalar bi gör neler neler

arkadaşım adam öle çakal ki hiç birşey kendi üstüne değil babasının üstüne daha sonra birinden duymuşlar .. boşanınca hak talep edemez demiş ...
ve bu insan ailenin tek oğlu 3 tane ablası var çok şımarık büyümüş

adam çakalsa sizden ondan çakal olun..bunca sene çekmiş görümcen......gidin mahkemeye .gerekli işlemleri yapın......istiyeceginiz ne varsa isteyin.......
verin cezasını oda şok olsun.......:1shok::1shok:
o mallar babsının üzerine ise o kadınada ev almışsa.......babnında haberi var demektir ki.......
buna nasıl izin verebiliyorlar aileler anlamıyorum........
görümcenizi torunlarını düşünmüyorlar mi ki gidip ev araba alınıyor.......kafamçokkarıştı

arkadaş inanın akşamda beri ne benim nede eşimin gözüne uyku girmedi yıllardır hep biz mutlu etmeye çalıştık bi yere gideriz çocukları alırız gezdiririz falan ......
ama ablamla sorunu çocuklarını alır gezdirir falan çok düşkün ama bi keresinde eve gelmiş demiş ki ben bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum yemin ederm demiş bırakamıyorum aslında sen ondan daha güzelsin daha iyi ve şefkatlisin ben bunu bile bile bırakamıyorum

Sizin Görümceniz Oluyor değilmi
Peki sizin kocanız bu işe nediyor Ben onu merak ettim!!

benim tanıdığım biri ablasının kocasının sevgilisine gitmiş. evini basıp bıcak çekmiş bu adamı bırakacaksın yuvası yıkılmayacak diye dövmüş bi de kadını. (tamam iyi bi örnek değil ama ) sonra kadın puff. Adam ne kadar aradıysa bulamadı :roflol:

bak arkadaşım görümcenin kaynanası görümceleri kayınpederi çok severler

bundan 2 hafta önce kayınpederi ablamı aramış demişki bankadan tam 30 milyar çekmiş kızım bu ne yapıyor demiş oğlunu peşine düşmüş ve o zaman zarfında köşeye sıkışıp bişey yapamaamış ablam diyo ki telefon çalışıyo diyo meşgule alıyo diyo sinir oldu diyo çünkü babası takip ediyo biliyo diye ......

öle yani tek taşlar pırlantalar bi gör neler neler
:1ninca:
Bu arada kayınpederde işin içinde yani

Maalesef yapacak bir şey yok..
Görümceniz durumu kabullenmiş..
Adamın babası bile oğlu ile konuşmaya çekiniyor mudur nedir?
Her olay zaten gözünüzün önünde cereyan ediyor ama sadece ahhhlar vahhlar dan başka bir hareket yok..:1closedeyes:

kocam bişey yapmazmı geberticem diyo bulmaya çalışıyo işte iş çığrından çıktı artık diyo ......

En başından eşiniz durumu biliyordu
hatta çocukları alıp gezmeye çıkartıyordunuz
En başında niçin müdahele etmedi!
Kendi ailesiyle neden konuşmadı
Kocanızın ailesinin destek olması gerekir.

Boş geldi bana yapılcak çok şey var ama
Herkes ahh vahh demiş
Yazık yani

En başından eşiniz durumu biliyordu
hatta çocukları alıp gezmeye çıkartıyordunuz
En başında niçin müdahele etmedi!
Kendi ailesiyle neden konuşmadı
Kocanızın ailesinin destek olması gerekir.

Boş geldi bana yapılcak çok şey var ama
Herkes ahh vahh demiş
Yazık yani

Yazık tabii..
İnsanın kendi ailesi destek olmazsa,başkaları zaten ezip geçiyor..
Çünkü özgüvenin oluşmuyor..:1closedeyes:

yapılması gereken çok yaptık biz arkadaşlar ama adam yapcağından geri kalmıyo eşim takip ettirdi tehdit etti oturdu konuştu yok adam anlamıyo anlamıyo ailesi zaten el bebek gül bebek büyütmüş hiç bişey demiyolar ......... yaşamayan bilemez şimdi herkese karşıdan basit gibi geliyo ama olmuyo ben bile bu kadar olduğunu tahmin etmiyodum ...... ama ablam çok sabırlı bi insan

bence görümcen zamanında kabul etmekle hata yapmış
2. kadını bile bile evliliğini devam ettirmekle yani,
anlaşmalı olarak boşansın

yapılması gereken çok yaptık biz arkadaşlar ama adam yapcağından geri kalmıyo eşim takip ettirdi tehdit etti oturdu konuştu yok adam anlamıyo anlamıyo ailesi zaten el bebek gül bebek büyütmüş hiç bişey demiyolar ......... yaşamayan bilemez şimdi herkese karşıdan basit gibi geliyo ama olmuyo ben bile bu kadar olduğunu tahmin etmiyodum ...... ama ablam çok sabırlı bi insan

Arkadaşım bakın;
Adamla neden uğraşıyorsunuz ki..
Yapılması gerekenler gerçekten çok basit.
Çekin alın görümcenizi,bir de avukat tutun,açsın davasını kızcağız..gamyoncuiremsu
O mal mülke tazminat da alır,nafaka da..
Kadıncağıza gelince; sabırlı olmaktan başka çaresi yok ki..:çok üzgünüm:

demezmiyiz ya eşim düzgünce konuştu tehdit etti neler neler yaptı ama adam anlamıyo
ablam çok sabırlı çok her seferinde diyom sende peygamber sabrı var diye

görümceniz sesini çıkarmamış kabullenmiş,gidecek yeri bakacak kimsesi olmadığı için..
çok zor olmalı,neden sahip çıkmıyorsunuz...sahip çıkılmadığında kadın herşeye maruz kalıyo..

Back