- 23 Mayıs 2007
- 3.705
- 1.994
- 723
- Konu Sahibi PembeKelebek
-
yorumun için çok saol elfida ben aynı şeyi ddiyorum ama yapamam ablacm diyogörümceniz yıllardır haketmediği bir hayatı yaşıyor olabilir ama bunlara izin veren de bilakis görümcenizdir.
başımıza gelen olayları iyiyiz ama haketmiyordukla çözemeyiz...
ve kusura bakmayın "bana ve çocuklarıma kim bakar savunması" sadece işin kolayına kaçmak...
ee o zaman çek... zaten istediğin bu...
Allahım ne olur bıraksın o kadını dualarıyla olmaz bu iş demi... açacak davasını... kanıtlayacak adamın aldattığını... alacak nafakasını, tazminatını, bir tane de diğer kadına alınan evden kendi üzerine... girecek bir işe çalışacak... kendine de bakacak çocuklarına da... farzedecek ki bir kocası vardı ve öldü... sizlerde yardım edeceksiniz... toparlayacaksınız onu... yeni hayatında kendisine destek sağlayacaksınız...
öyle bir şey ki... siz eğer izin verirseniz, sineye çekerseniz bu haksızlığı, mahkemede bile isatlayamıyorsunuz haklılığınızı...
yapılması gereken çok yaptık biz arkadaşlar ama adam yapcağından geri kalmıyo eşim takip ettirdi tehdit etti oturdu konuştu yok adam anlamıyo anlamıyo ailesi zaten el bebek gül bebek büyütmüş hiç bişey demiyolar ......... yaşamayan bilemez şimdi herkese karşıdan basit gibi geliyo ama olmuyo ben bile bu kadar olduğunu tahmin etmiyodum ...... ama ablam çok sabırlı bi insan
dedim ama abla boşan bi ev tutarız dayarız döşeriz elimizden geldiğince yardım ederiz dedim yapamam diyo çocuklarımı babasız bırakamam ben kendimden geçmişim artık diyo onlar mutlu oldun yeter diyo
madem yapılcak herşeyi yapmışsınız... o zaman yapacak bir şey yok...
ablanız devam edecek sabretmeye bebelerinin masrafları için... Allah büyük...alır mükafatını bir gün inşallah...
İyide çocuklar böyle bir ortamda ne kadar mutlu olabilirler ki ?dedim ama abla boşan bi ev tutarız dayarız döşeriz elimizden geldiğince yardım ederiz dedim yapamam diyo çocuklarımı babasız bırakamam ben kendimden geçmişim artık diyo onlar mutlu oldun yeter diyo
dedim ama abla boşan bi ev tutarız dayarız döşeriz elimizden geldiğince yardım ederiz dedim yapamam diyo çocuklarımı babasız bırakamam ben kendimden geçmişim artık diyo onlar mutlu oldun yeter diyo
katılıyorum..kesınlıklebütün bu dediklerinize rağmen boşanmıyorsa,kusura bakmayın da görümceniz rahata alışmış. sıkıntıya gelemiyor...çocuklar da, anne evde mutsuzken baba başka kadınla beraberken ,aldatırken , o evde acaip mutlu olurlar ya..
yapacak birşey yok ki bu durumda. konuyu açmanıza bile gerek yokmuş aslında. çünkü görümce kararı vermiş. durumu kabullenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?