Grmcem bunu hak etmedi...

Kusura bakmayın ama görümceniz kendi ettiğini çekiyor. Bu kadar şerefsiz haysiyetsiz bir adamla neden hala evli kalmak çabasında
Sorun çocukların masraflarıysa yasal olarak zaten baba bunu karşılamak durumunda , çatır çatır tazminatta alır , nafakada.
Çoluk çocuğunada mis gibi bakar, anladığım kadarıyla görümceniz şuan sahip olduğu standartların altına düşmek sitemiyor.
Onur her şeyden üstün olmalı , bir kocanın sevgilisi olacak ve ona ev dayayıp döşeyecek arabalar alacak
karısıda evde oturmuş paşa paşa bekleyecek olacak iş mi?
Kadını bulsanız ne olacak? zaten biliyor diyorsunuz ne değişecek üzüldüğüyle , gururunu yerlere attığıyla kalacak.
hadi bir umut ayrıldılar diyelim sanıyormusunuz ki mutlu olacaklar, kandırmayın kendinizi
Burda yapılacak tek şey var o da belli zaten. Bu arada Allah çocuğuna şifa versin.

görümceniz yıllardır haketmediği bir hayatı yaşıyor olabilir ama bunlara izin veren de bilakis görümcenizdir.
başımıza gelen olayları iyiyiz ama haketmiyordukla çözemeyiz...
ve kusura bakmayın "bana ve çocuklarıma kim bakar savunması" sadece işin kolayına kaçmak...
ee o zaman çek... zaten istediğin bu...
Allahım ne olur bıraksın o kadını dualarıyla olmaz bu iş demi... açacak davasını... kanıtlayacak adamın aldattığını... alacak nafakasını, tazminatını, bir tane de diğer kadına alınan evden kendi üzerine... girecek bir işe çalışacak... kendine de bakacak çocuklarına da... farzedecek ki bir kocası vardı ve öldü... sizlerde yardım edeceksiniz... toparlayacaksınız onu... yeni hayatında kendisine destek sağlayacaksınız...
öyle bir şey ki... siz eğer izin verirseniz, sineye çekerseniz bu haksızlığı, mahkemede bile isatlayamıyorsunuz haklılığınızı...

dedim ama abla boşan bi ev tutarız dayarız döşeriz elimizden geldiğince yardım ederiz dedim yapamam diyo çocuklarımı babasız bırakamam ben kendimden geçmişim artık diyo onlar mutlu oldun yeter diyo

yorumun için çok saol elfida ben aynı şeyi ddiyorum ama yapamam ablacm diyo

öncelikle o kadın nasıl bir kadınmış ki evli ve çocuklu olduğunu bilmesine rağmen görümcenizin eşiyle ilişki yaşamış ve hatta boşanmalarına neden olmak üzere. herşeyden önce yuva yıkanın yuvası olmaz, bu yüzden o kadın eninde sonunda kaybetmeye mahkum.

görümcenize gelince madem artık eşi onu ve çocukları gözden çıkarmış, ayrılıp kendi hayatını kursun, çünkü bu şekilde geçmez hayat. sadece çocuklarının başında baba olsun, maddi destek olsun diye hayatını kendini istemeyen, başkasına aşık olan bir adam için heba etmesin. çalışmıyor anladığım kadarıyla bulabilirse bir iş baksın. kocasından ayrılırken hakim mutlaka çocuklar için nafaka bağlatacaktır görümcenize. bir süre onunla idare eder, sonra iş bulunca kendine ve çocuklarına yeni bir hayat kurar, yeniden nefes almaya başlar...

ayrıca canım yazmayı unutmuşum o kadını bulsanız neye yarar. zaten biliyormuş herşeyi buna rağmen devam etmiş. emin olun o da eniştenizle parası için berberdir, ev araba aldırıyor, kimblir daha neler neler aldırıyor, parasını yiyiyordur eniştenizin. bu kadının yüzüne tükürsen yarabbi şükür der. bulmanıza değmez yani...

ama o adam ve kadının mutlu olacağına inanmıyorum asla, Allahlarından bulsunlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
bence hiçbişey yapmanıza gerek yok
yapsanızda bir fayda getireceğini sanmıyorum
bişiler çoktan bitmiş zaten
boşanmak en doğrusu bu durumda

Allah cezasını versin böyle vicdansızlar bi tarafları kurusun inşallah oruç oruç ağzımı bozuyorum
bence açsın görümcen davayı hem haklıda mahkemede de olan biteni anltasın maddi tazminat davası açsın emin ol sürünür kocası kendine ve çocuklarına ayrı yuva kursun

görümcenizde iyice basitleştiriyor kendini
neyi bekliyorki.....
siz boşuna çareler aramayın onun adına
o hayatından memnun orada oturmakla
kızmayın lütfen
birz gurur olmalı bence....

kardeş boşansın gitsin..
ben avukatım..
valla görümcen benım müvekkilim olsa adamın b.... donuna kadar alırım....
o kadınıda kocayıda rezil rüsva ederdim...
görümcen yeterki istesin...

yazıklarlar olsun böylesi erkek müsvettesine
bu adamla değil aynı yatakta yatmak uyumak aynı çatı altında yaşamak bile mide bulandırıcı
şu saatten sonra islah olmaz olsada bir b... yaramaz
bir an önce boşansın otursun paşa paşa çocuklarıyla
o adamında yüzünü tükürmeye bile değmez hiç umursamam hiç üzülmem ben görümcenin yerinde olsam

madem yapılcak herşeyi yapmışsınız... o zaman yapacak bir şey yok...
ablanız devam edecek sabretmeye bebelerinin masrafları için... Allah büyük...alır mükafatını bir gün inşallah...

Allahım ne kadar sinirlendim anlatamam. Allah ısla etsin bu insanları. Yarabbim çocukları var ya . Bide diyosun enişte çocuklarına çok düşkün hadisin oradan hayatta inanmam düşkün olan insan böle yapmaz dağıtmaz okadar seneden sonra yuvasını.

Ben senin ablan yerinde olcam kendim açarım davayı alırım adamın donuna kadar. Pislik baksın bakalım yontma nasıl oluyormuş. Herşeyine kadar istesin. Zina yapan adama çocuk mocuk verilmez canım.

Alsın herşeyini elindende sürünsün salak herif baksın bakalım ozamanda yanındamıymış sevgilisi? Napacak acaba ozaman kapısına gelmezse bende bişi bilmiyorum. Bi tekmede ben atarım o zaman. Boşansın daha fazlada dötünü kaldırmasın.

dedim ama abla boşan bi ev tutarız dayarız döşeriz elimizden geldiğince yardım ederiz dedim yapamam diyo çocuklarımı babasız bırakamam ben kendimden geçmişim artık diyo onlar mutlu oldun yeter diyo

O zaman yapacak hiç bir şey yok..
Bence siz de üzülmeyin,kendi gerçekten isteseydi,zaten çoktan hayatını yoluna koyardı..
Arkasında ailesi de varmış..
Çocuklar,şu,bu benim için bahanedir..
Hayırlı olsun..

madem yapılcak herşeyi yapmışsınız... o zaman yapacak bir şey yok...
ablanız devam edecek sabretmeye bebelerinin masrafları için... Allah büyük...alır mükafatını bir gün inşallah...

böle düşünüyo işte bir gün banada güler kader diyo öle saf ve temiz bi insan ki anlatamam

İyide çocuklar böyle bir ortamda ne kadar mutlu olabilirler ki ?
Bunu çocuklar birgün duymayacak mı, annelerinin gözündeki yaşı görmeyecek mi?
Yapmasın ya kendisini kandırmasın , kendisi ayrılığa cesaret edemiyor ve çocukları bahane ediyor bana göre.
O böyle taviz verdikçe bir gün o kocası olacak herif gelip "olmuyor , yürütemiyoruz ayrılalım" diyecek

yahu Allah rızası için diye bişey yok. eşi zina yapan kadın da erkek de dinimizce boşanmalıdır. görümcenizin cesareti yok bence.

bütün bu dediklerinize rağmen boşanmıyorsa,kusura bakmayın da görümceniz rahata alışmış. sıkıntıya gelemiyor...çocuklar da, anne evde mutsuzken baba başka kadınla beraberken ,aldatırken , o evde acaip mutlu olurlar ya..
yapacak birşey yok ki bu durumda. konuyu açmanıza bile gerek yokmuş aslında. çünkü görümce kararı vermiş. durumu kabullenmiş.

katılıyorum..kesınlıkle
olan gene cocuklara oluyo...
esı tarafından ıstenmeyen bı kadın olmak cok zor olsa gerek ama kadında o lafı yemeden boşanmalıdır bence..cocuklarını eger gercekden gercekden dusunuyosa boşanırdı yuvasını kurar ve cocuklarına bakardı..
en azından az da olsa hzuurlu bı ortamda buyurdu cocuklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…