- Konu Sahibi PembeKelebek
-
arkadaşım adam öle çakal ki hiç birşey kendi üstüne değil babasının üstüne daha sonra birinden duymuşlar .. boşanınca hak talep edemez demiş ...
ve bu insan ailenin tek oğlu 3 tane ablası var çok şımarık büyümüş
arkadaş inanın akşamda beri ne benim nede eşimin gözüne uyku girmedi yıllardır hep biz mutlu etmeye çalıştık bi yere gideriz çocukları alırız gezdiririz falan ......
ama ablamla sorunu çocuklarını alır gezdirir falan çok düşkün ama bi keresinde eve gelmiş demiş ki ben bırakmak istiyorum ama bırakamıyorum yemin ederm demiş bırakamıyorum aslında sen ondan daha güzelsin daha iyi ve şefkatlisin ben bunu bile bile bırakamıyorum
:1ninca:bak arkadaşım görümcenin kaynanası görümceleri kayınpederi çok severler
bundan 2 hafta önce kayınpederi ablamı aramış demişki bankadan tam 30 milyar çekmiş kızım bu ne yapıyor demiş oğlunu peşine düşmüş ve o zaman zarfında köşeye sıkışıp bişey yapamaamış ablam diyo ki telefon çalışıyo diyo meşgule alıyo diyo sinir oldu diyo çünkü babası takip ediyo biliyo diye ......
öle yani tek taşlar pırlantalar bi gör neler neler
kocam bişey yapmazmı geberticem diyo bulmaya çalışıyo işte iş çığrından çıktı artık diyo ......
En başından eşiniz durumu biliyordu
hatta çocukları alıp gezmeye çıkartıyordunuz
En başında niçin müdahele etmedi!
Kendi ailesiyle neden konuşmadı
Kocanızın ailesinin destek olması gerekir.
Boş geldi bana yapılcak çok şey var ama
Herkes ahh vahh demiş
Yazık yani
yapılması gereken çok yaptık biz arkadaşlar ama adam yapcağından geri kalmıyo eşim takip ettirdi tehdit etti oturdu konuştu yok adam anlamıyo anlamıyo ailesi zaten el bebek gül bebek büyütmüş hiç bişey demiyolar ......... yaşamayan bilemez şimdi herkese karşıdan basit gibi geliyo ama olmuyo ben bile bu kadar olduğunu tahmin etmiyodum ...... ama ablam çok sabırlı bi insan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?