Grmcelere gck olanlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU3

Ziyaretçi
ya gerçekten bazı davranıslar ınsanınn sınırınııı bozuyor acayıp annemınn yerınde olsam hıc cekemezdımm valla sankiii biz sabancıyızz tamam yapıılan ııyılıkler soylenmez ama aşıolar artık bu kdarr yuzsuzluk olmazki ama halamınn kızınaa telefon alınıcakk babamm aldıı parasınıı vermıyolar.küçük amcam yenı evlendii eşyalarınıı aılece aldılar herayy taksıt oduyor butun kardeşler babamm kendısınınkı oduyor bıde obur abblası veremıyormus onunkınıde veriyor.veremedıgınden degıl işine gelmıyor.buraya gelıyorlar cumbur cemaat kendı evlerı gıbı mutfaga gecıppp dolap karıstırmalar yemekk hazırlamalar oturuyolar bas koseye garıbımm annemm ortada gezıyo.en son sınır oldgumuz şey babam telefon almış yenii halamm duymuş hemen arıyoo eskısını bana ver bukadar yuzsuzluk olurmu yaa daha neler nelerr annemınn yerınde olsamm agızlarınn payınıı verrdım bı guzellll

he sen annenın görümcesine sinir oluyorsun..bende senin görümcen sandım..

bu arada bu benim fikrim katılırsınız katılmazsınız bu sıze kalmış bence gorumceyı veya kaynanayı kendı aılenizden bırı olaraktan gorursenız hıc bır sorun olmaz..
dusunun ki
kardesınız evınıze geldı..dolabı actı bıseyler yedi..buna kızılmaz..ama gorumcesı aynı seyi yapsa..hemen bir tepkı gosterılır..o kım oluyorda benım dolabımı acıyor gıbılerınden laflar edılır..oda can oda can oda kardes oda kardes..

ya çok sinirlenmişsin karışık kuruşuk çözebilene aşkolsun:)))))))

görümce dediğin kişi senin halan aslında

benim halam gelsin dolabımı karıştırsın ne var bunda yani o benim halam ya babamın kardeşi

bence bu babanızın ve annenizin meselsi o onun parasını ödemiş o yardım etmek istememiş falan

sizin paranız varsa çalışıyorsanız şöyle diyebilrsiniz

siz ne yaparsanız yapın paranızı karışmıyorum ama ben vermiyorum sıkışırsanız kendiniz idare edin.

isterseniz siz vermeyin yada vermiyorsanızda karışmayın bence para onların parası kimse kimsenin hakkını yemiyor sonuçta...

Bende şaşırdım okuyunca, kimden bahsediliyor dedim bir an. Görümce meğer annenin görümcesiymiş.
Bende nidam034 ve ilarzu'nun söylediklerine aynen katılıyorum.

DAHA çok sey varda yaz yaz bıtmezz sinir bozucu davranıslar var çokk gerçektenn düşünün yenı telefonn almıssınız hemen haberi duyulmmuş sizi arıyor oburunude baana ver diye ihtiyacıda yok telefona baana gore cok yanlıs gelıyo bunlar sızınn dusuncelerınze saygıı duyuyorum

annen sesini çıkaramıyosa sen çıkar ozaman

Görümce edasıyla süzüldüm içeriye, dedim bakiym ne oluyo bu gelin hanıma, derdi ne:)

Okudum okudum bişy anlamadım , konunun içinde görümce aradım bulamadım :)

Neyse ki arkadaşların yorumlarından çıkardım :)

Söz konusu görümce halaymış meğer...

Takma kafanı canım yaa, annen çıldırmıyor sen de çıldırma ...

kötükedihüsovalla halamı sevemdiğim için sana katılıyorum,aynı benim halam yüzsüzün teki,bencil,cimri babamı yıllarca sömürdüler saf babamda kardeşim die neler yaptı onlara,nooldu benim düğünüme bile gelmedi,hakkımısı helal etmiyorus.
valla halnasa da saf sanmasınlar herkesi çoluğu çocuğu var baban onu düşüneceğine sana 2 lira fasla versin.enayi yerine koymasınlar.
aman bana hala demeyinklava:

baban yeni telefon aldıysa eski telefonu istemesinde ben bi sömürülme görmedim canım
ayrıca mutfağa girip ne güzel yemek yapıyo,dolabı açıyo ne var bunda?yabancı gibi görüp soğuk durmuyo annende oturuyo fenamı:dance:
k.bakma tatlım ama abartılıcak hiç bi şey görmedim ben

annen karışmıyosa belki bi bildiği vardır.. anneni koru ama ezdirme...fazlada karışma belki sonunda sen kötü olursun

Yaşın kaç bilmiyorum ama bana annesinin etkisinde fazlaca kalmış küçük bir kızmışsın gibi geldi.

Yaşın kaç bilmiyorum ama bana annesinin etkisinde fazlaca kalmış küçük bir kızmışsın gibi geldi.

:1rolleyes: 19 fazla büyük degılımm ama neyın ne oldugununn farkındayımm.naniknanik

Bence senin sorunun akrabalarınla iyi iletişim kuramaman ve yakınlaşamaman. İnsan sevinir, akrabaları evlerini ziyaret ediyor diye. Onları bir yabancı gibi görmen oldukça yanlış. Ayrıca şuan senin olup bitenlere karışman hadine değil. Babanla kardeşleri arasındaki samimiyeti sen bilemezsin. Geçmişte yaşadıklarını paylaştıklarını, birbirlerine olan vefa borçlarını. Ve ek olarak senin paranıda yemiyorlar, kendi kazandıkları parayı harcıyorlar sana soracak değiller, nereye nasıl harcayacaklarını.

Yazdıklarından çıkardıklarım, ailenin tek çocuğusun, akrabaların size geldiklerinde bir şekilde mutsuz oluyorsun, belki hiç kimse seninle ilgilenmiyor geri planda kalıyorsun hep. Ve sanırım babanın eski telefonunu sen almayı düşünüyordun cokacimcoook ki, buraya gelip büyük bir problemmiş gibi bundan bahsetmişsin. :1closedeyes:

Ayrıca davranışların, olayları algılayışın hiç yaşını yansıtmıyor gerçekten de çocuk gibi :1closedeyes:

Annemin görümcesi diye bahsettiğin kişi senin halan yaa... Canın kanın....
Annen sesini çıkarmıyorsa belki halnden memnun şikayeti olmadığı için ses çıkarıyordur.... Belki o da kızıyordur ama aile ilişkleri yıpranmasın soğukluk olmasın diye ses çıkarmıyordur...
Bunları düşündün mü hiççç
Bence yeni ergenler gibi davranmışsın... O babanın kardeşi, eski telefonunu istemesi kadar doğal ne olabilir ki... Eğer sen veye annen kullanmayacaksanız babanız veiri, birinizden birinin ihtiyacı varsa da kızım kulllancak eşim kullanıcak diye vermez...
PAra babanızın telefon babanızın siz niçin bu kadar asabiyet yapıyorsunuz anlayamadım... Sizin ihtiyaçlarınızı mı yerine getirmiyorlar? O zaman babanızla güzel güzel konuşursunuz, baba halamın payına düşen taksitleri de sen ödüyorsun, ihtiyacı yok aç değil açık değil kendisi de ödeyebilir bu yüzden bizim zorunlu ihtiyaçlarımnız aksıyor dersin... O da seni anlayışla karşılayacaktır....
19 yaşındasın okuyormusun çalışıyormusun yoksa evkızımısın bilmiyorum ama çok çocukça düşünüyorsun, sonuçta bunları yapan şahıs alt kat komşunuz değil halanız...

valla hayret ettim sana.
bu ne kindir bu ne düşmanlıktır anlamadım.
sen bahsettiğin kişiye de seslenirsen annemin görümcesi mi diyorsun?
senin nezdinde sıfatı hala oluyor o kişinin..

senin kardeşin ya da ablan senden eski telefonunu istese bu kadar veryansın eder misin?
vay yüzsüz uyuz oluyorum sana der misin?
o da aynı şey işte..
abisinden istemiş.
bu ne şiddet, bu ne celal..

şimdi kendi halasına bunları diyen yarın kendi görümcesini dipsiz kuyuya atar gibi..

annen ne düşünüyor halanlarla ilgili bu durumdan bi memnuniyetsizliği varmı yoksa abilerinin evi istedikleri gibi davransınlar mı diyor.
annen takmıyorsa sende takma

ben hem halamlara hemde görümceme gıcık oluyorum. bakın kızlar herkesin halası bir değil benim halamda gelince evimize aldığımız herşeyi kıskanır laf söylerdi annemde sinirlenirdi ama ses çıkartmazdı sonuçta misafir diye. ben hala ne diyorsun allah sanada versin derdim çenesini kapatırdım. birgün geldi benimde üniv sonucum geldi kazandığım için çok sevinmiştik ama halam sevinmed neymiş onun oğlu okumamış hemen kavgaya kalktı anneme çattı. çık git abimin evi felan bende sen çık git babamın olduğu kadar bu ev bizim dedim. sonra dahada nefret ettim onların yüzünden annem tansiyon hastası ve 10 sene önce ölümden döndü bu yüzden. birkaç ay önce yine onların yüzünden yüz felci geçirdi.
yani tahmin ediyorum ki arkadaşın halası da böyle bir tip iyi niyetlerini suistimal etmiş. sakın annenizi ezdirmeyin ben çok destek olmama rağmen evlendikten sonra annemin her zaman yanında olamıyorum.
kim olursa olsun ister hala ister teyze dayı anneme laf söyletmem, evimizide asla karıştırtmam.

ya aynenn oyle davulun sesi uzaktan hoş gelir.neyse sağolun arkadasşlar

Kiz halasina gicik olanlar diye bir baslik atsaydin ya keske. :roflol:

Bende bir hala olarak bazi seyleri (maddi degil manevi) hak gorurum kendime,
yegenlerim de cok sukur bayilirlar bana, bende onlara. opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…