grip salgını

fisfis

yalansın dünya..
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2014
610
599
103
kızlar ilk defa böle bi grip görüyorum. millet kırılıyo. en belirgin belirtisi ise hapşırmak ama 1 kere değil en az 4-5 kere peş peşe. şu ara grip olanların hepsi öyle. grip virüsle bulaşır, virüs de kolay kolay yok olmaz ama iyileşmek için napmak lazım. bu arada siz de dikkat edin.

Evde dinlenmek lazim. Ben pek hasta olmuyorum. Masallah.
Olunca da gecmesini bekliyorum geciyor.

ayyy evet bende gribim, kardeşimde.hapşır hapşır öldük.. burnum tıkandı inanılmaz baş ağrısı yapıyor ben grip olunca hep burnum tıkanır başağrısı yapar.kardeşimin burnu akar silmekten yara olur.sizede çok geçmiş olsun.ben ilaç almadım bol meyve ve su içtim dün ve bugün daha iyiyim.

öncelikle geçmiş olsun. bu kadar sık hapşırtan başka bi grip daha görmedim. inanın yaz olduğu için camlar açık bizim evden hapşırma sesi, iki dk sonra başka evden, sonra diğerinden.. trajikomik.. bunu da görmedim demem artık. çok değişik bi grip türü..

Aynen öyle bende gülüyordum halimize yaz ortasında nasıl başardık diye ama salgınmış.mevsimlerde,mikroplarda,virüslerde şaşırdı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…