Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
merhaba 3 aylık bebeğim var. bu sabah uyandığımda boğazım acıyo burdumda bir hareketlilik ve birazda başım ağrıyo ne yapmalıyım bebeğimi nasıl koruyacağım acil yarımlarınızı bekliyorum.............
geçmiş olsun canım benimde 7 aylık bir kızım var ve grip oldum yeni.bol bol ıhlamur içiyorum c vitamini alıyorum meyve yiyorum.ayrıca tıbbi maske takıyorum kızıma bulaşmasın diye.umarım en kısa zamanda iyileşiriz bebeklerimize bulaştırmadan
bal ve limon karıştırıp iç arkadaşım
diğer arkadaşlarında dediği gibi maske ve ıhlamurda kullan
ayrıca grip oldn diye kızını sütten kesme kendinden uzaklaştırma
bende emzirme döneminde olmuştum kızımda olmuştu dr kesinlikle ilacı anne stü devam demişti
acil şifalar diiliyorum
geçen haftalarda eşim ve ben çok kötü grip olmuştuk. ıkimizin de yerinden kalkacak hali yoktu. Evde maske kullandık ama sonuçta aynı havayı soluyoruz ve ben 1,5 aylık bebeğimi emzirmek için yaklaşıyorum diye korkuyordum. Çok şükür o hasta olmadı anne sütü korurmuş. Bense sadece minoset ve bol bol ıhlamur içtim. Endişelenme bol bol emzir. Yine de maske tak
Önerileriniz için çok teşekkür ederim hemen ocağa ıhlamur koyuyorum. Onun haricinde balık yağı hapı ve bitki çayı içtim balık yağı hapı bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş..... herkese sevgilerimle....
bende yaklasık bir hafta önce nezle olmustum esime ve evdeki bakıcımıza kadar bulastığı halde 2 aylık bebişime hiç birsey olmadı allaha sükür burnunda en ufacık hırıltı duysam fizyolojık suyu sıkıp burun aspiratörüyle cektim.size tavsiyem öyle bir durum olussa bile burnunu acık tutmaya calısın hiç birsey olmaz allahın izniyle,anne sütü antikorlarını bebiş asker olarak kullanıyor iç savasta merak etmeyin..