:) kadın benim temsili durumum.Allahım daha neler görcem
O kadın kim bacımm
Gecmiş olsun bu arada
vallaha şimdi kalkıp yapıcam. yılbaşında bi eğlenelim dedik şu halime bak. bir türlü de hafiflemediCok gecmis olsun bol pulbiberli tavuk corbasi balli ihlamur dogal yollari bi dene bakalim genelde bana hep iyi gelir
Yap yap iyi gelir bogazlarin yumusar biraz terle birazda oh biseyin kalmaz :)vallaha şimdi kalkıp yapıcam. yılbaşında bi eğlenelim dedik şu halime bak. bir türlü de hafiflemedi
turpla ballı tarif nedir. .ben de faydalansam..Geçmiş olsun ben zatürre oldum 3 hafta önce ve şuan 3. Antibiyotiğe başladım. İçmeyim diyorum ama mümkün değil ağrıdan,öksürük ve geniz akıntısından delireceğim. Ufaklıkta hasta tabi. 3 haftadır evde mikroptan adım atamıyoruz. Bol c vitamini,ıhlamur adaçayı. Annemin turp ve ballı ilginç ama etkili tarifleri ve tavuk suyuna çorba gibi yöntemlerle 3 gündür nispeten iyiyim.
Siyah turbu dolma yapar gibi üstten oyun içine bal koyun.Sabah yaptıysanız akşama kadar ,akşam yaptıysanız sabaha kadar bekletin.O bal sulanıyor,şurup haline geliyor.Boğaz enfeksiyonu varsa tavuk suyu boğazdaki bakterileri öldürüyor.Birde soğuk algınlığı ilacını soğuk suyla değil de sıcak suyla hatta içine limon damlatarak içmek daha etkili.Çoğu insan gripken tylol hot alıp sıcak suda eritir içer. Tvde Dr bu ilacın bu denli etkili olmasının nedeni sıcak suyla içilmesinden dedi. Başka bir ilacı da sıcak suyla içersen aynı etki görülür dedi.turpla ballı tarif nedir. .ben de faydalansam..
1- Ben balın içine toz zencefil katıyorum bir kaşık, bi kaç damla da limon damlatıp minik bir kavanoza koyuyorum. Günde 3-4 defa bi kaşık yiyin..
2-Yeşil çay- adaçayı- rezene- kuşburnu- ıhlamur çok etkil çaylardır... Demleyin ve için, ben poşet yapıyorum:))
3- bol bol meyve, özellikle elma...
4-b vitamini kullanıyorum..
5- Çaydanlığın buharına yüzümü tutup nefes alıp veriyorum...
hastalık metodlarım bunlar... geçmiş olsun :)