Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Grip olmak döllenme şansını azaltır mı
- Konu Sahibi nurpinarr
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
Hayır canım alakası yok gripin millet alkollü iken bebek tutuyorsaYokmu bi fikri olan
- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
Benim arkadaşım antidepresan kullanırken hamile kaldı düşün bende 1,5 yıl oldu ama olmuyor eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu geçen ay bekliyorum inşallahYargılamayın olumlu sonuç alamayınca insan böyle her şeyi kafaya takıyor. Femera ve ovitrelle kullandım iğnenin 6.günü fakat ben 3 gündür grip oldum. Döllenme şansını düşürür mü bu durum
Doğru orası öyle ama işte öyle kolay yoldan olmayınca en ufak şeyi kafaya takar oluyoruz. İnşallah sonuç alırsın sendeBenim arkadaşım antidepresan kullanırken hamile kaldı düşün bende 1,5 yıl oldu ama olmuyor eşimde varikosel çıktı ameliyat oldu geçen ay bekliyorum inşallah
- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
Maalesef canım sen beni gör birde küçüçük detayı bile kafama nasıl takıyorum.Sizde bir problem var mı peki kaç aydır bekliyorsunuzDoğru orası öyle ama işte öyle kolay yoldan olmayınca en ufak şeyi kafaya takar oluyoruz. İnşallah sonuç alırsın sende
1,5 yıl hemen hemen 2 yıl. Eşimde sorun yok vende pcos ve diyabet var . Hsg çekildi ondan sonra 2 defa 1 doğal 1 ilaçla gebe kaldım ikiside kimyasal oldu şimdide pıhtılaşma çıktı. Şuan yine ilaç kullanıyorum ne olacak bilmiyorum ama çok yoruldumMaalesef canım sen beni gör birde küçüçük detayı bile kafama nasıl takıyorum.Sizde bir problem var mı peki kaç aydır bekliyorsunuz
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.499
- 48
- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
Allah en kısa zamanda nasip etsin sizede.Olucak Allahın izniyle hiç üzülmeyin benim adet günüm bugün ama olmadım bekliyorum çaresizçe artık bende çok yıprandım ve yoruldum1,5 yıl hemen hemen 2 yıl. Eşimde sorun yok vende pcos ve diyabet var . Hsg çekildi ondan sonra 2 defa 1 doğal 1 ilaçla gebe kaldım ikiside kimyasal oldu şimdide pıhtılaşma çıktı. Şuan yine ilaç kullanıyorum ne olacak bilmiyorum ama çok yoruldum
Teşekkür ederimEn büyük düşmanınız kafanızda konuşmanız stresten uzak durun . Allah isterse hiç bisey engel olamaz bunu unutmayın . Tedavinizi uygulayın bol bol meyve sebze takılın kendınızı yormayın diyet ve sporla bedenınızı destekleyın
Amin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın aşılama denediniz mi canım ? Eş de sorun olunca genelde aşılamadan sonuç alıyorlarAllah en kısa zamanda nasip etsin sizede.Olucak Allahın izniyle hiç üzülmeyin benim adet günüm bugün ama olmadım bekliyorum çaresizçe artık bende çok yıprandım ve yoruldum
- 20 Kasım 2023
- 335
- 78
- 18
- 25
Hayır canım denemedik doktor doğal yol ile olur dediği içinAmin canım. İnşallah güzel sonuçlar alırsın aşılama denediniz mi canım ? Eş de sorun olunca genelde aşılamadan sonuç alıyorlar
- 16 Temmuz 2023
- 1.840
- 4.692
- 53
Hayır grip döllenmeyi etkilemez.Yargılamayın olumlu sonuç alamayınca insan böyle her şeyi kafaya takıyor. Femera ve ovitrelle kullandım iğnenin 6.günü fakat ben 3 gündür grip oldum. Döllenme şansını düşürür mü bu durum
Hadi akalım inşallah doğal yolla olur olmazsa tedaviyle olur inşallahHayır canım denemedik doktor doğal yol ile olur dediği için
Teşekkür ederimHayır grip döllenmeyi etkilemez.
- 6 Mart 2024
- 2.542
- 2.499
- 48