grip bademcik sıkıntıları

fleur1

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
692
302
18
25
kızlar doktora gıtmekten bıktım. dademcıklerım şiş her sabah kalkıyorum şiş ve ağrıyor. bildığinız itkili bı ılaç var mı? teşekkur ederım

Artık kronikleşmiş ona bir çare bulamazsın.. bende yaz kış demeden ayda bir kere doktora giderdm doktorum artık antibiyotik iğne vermekten bikti,gun geçtikçe sana zarar veriyoruz gel ameliyat yapalım dedi en sonunda ameliyat oldum da gecti.. bademcik yüzünden kalp romatizması ile uğraştm yıllarca, çok sükur o hastalık da geçti gitti .. bademcik hafife alınmaz

Artık kronikleşmiş ona bir çare bulamazsın.. bende yaz kış demeden ayda bir kere doktora giderdm doktorum artık antibiyotik iğne vermekten bikti,gun geçtikçe sana zarar veriyoruz gel ameliyat yapalım dedi en sonunda ameliyat oldum da gecti.. bademcik yüzünden kalp romatizması ile uğraştm yıllarca, çok sükur o hastalık da geçti gitti .. bademcik hafife alınmaz
öyle miiiiiiiiiiiiiii. ameliyet oldun. sonra ıyı oldun demek??????:KK61: korkuyorum...

öyle miiiiiiiiiiiiiii. ameliyet oldun. sonra ıyı oldun demek??????:KK61: korkuyorum...
Canim benim bdemcikler doğuştan sislikle dogmusm. Kucuk yaşta vurdu kalp hastalığı sırf bademcik yüzünden hatta yillarca penadur ignesi vuruldum her ay. En sonunda doktor bakti ki bademcikler yaz kış demeden sisme yapıyor ozellikle yazın cok sicakta hemen siser hastanelik ederdi beni. Doktor dayanamadi arttik ilac vermekten bikti kronik artik bu onune geçemiyorum ameliyat sart dedi ve 20yasimda ameliyat oldum şimdi cok hafif faranjit olurum . Eskisi gbi asla değil iyi ki ameliyat olmusum

çok ıyı . geçmiş olsun arkadaş. çok zor bı durumdu

Back