grip aşısı

taha0203

EVLİ-MUTLU-ÇOCUKLU:)
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2009
354
2
arkadaşlar kafam çok karıştı.eminim siz de benimle aynı durumdasınızdır.bebeğinize grip aşısı yaptıracakmısınz yada yaptırdınız mı.ne yapmam gerektiğine bi türlü karar veremedi.pişmanlık duymak istemiyorum.CADIARZU:uhm:

biz evde kendimiz olduk, annem babam da oldu yani bebeğin etrafındaki herkes oldu, kızıma yaptırmadık ama hiçbir yere çıkamıyoruz evde hapis olduk, bazen ona da yaptırsam kurtulsam diyorum ama...yani ilk doz yapılacak 3-4 hafta sonra 2. doz...zaten 1 ay öyle geçecek...bilemiyorum yani...aslında doktor da yaptırın dedi ama biz kendimiz olarak kısmen çözmeye çalıştık bu sorunu...

ya arkadaşlar yokmudur başka yorum yapacak olan.lütfen yardıma ihtiyacım var.sizler yaptırdınız mı?

Biz de Can için iki tane mikrobiyoloji prof'una danıştık. ikisi de bebekte kronik bir rahatsızlık yoksa ve kreşe/yuvaya gitmiyorsa 1 yaş altına önermiyoruz, evde izole edin dedi. sağlık ocağını arayıp sorduğumda ise 2 yaş altında hiçbir bebeğin henüz aşıya getirilmediğini söylediler. Zaten 1.5 aydır evden hiç çıkmıyoruz ve misafir kabul etmiyoruz. Babası da gelince duş almadan yaklaşmıyor Can'a. Risk alamadığım için bu yolu seçtim. Tabi herkesin kendi tercihi. Aşı hakkında konuşulanlar soru işareti yarattı açıkçası. bu şekilde götürebildiğim kadar götürücem. Sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…