Grilesmis beyaz camasirlara cagre.

arkadaşlar merhaba benimde sorunum.yumusatıcılarda ölçüsünü bol koyuyorum ama birtürlü havlularım yumuşak olmuyor aksine kazık gibi semsert oluyor ve kokusu kalıcı olan bir yumuşatıcı markası önerin.şimdiden teşekkürler.

ya hanımlar kalıcı olarak grileşen iç çamaşırlarına napıcaz yeni aldığım iç çamaşırlarını giymeden yıkancak olan beyzlarla attım grileşen bazı çamaşırlarınmn yannda yeni aldıklarımda grileşmiş of ya daha giymedim bile nasıl eski haline döner bembeyaz olurlar bi fikir verin bana çamaşır suyunda bekletincede kumaş yıpranıyo domestosta yani.

eşimin beyaz gömleklerini beyaz çamaşırlarla yıkıyorum gömlek olduğu için 40 derecede yıkıyorum ama o zamanda sararıyor son iki seferdir ön yıkama gözüne deterjan yerine domestos çamaşır suyu koyuyorum bir arkadaş çamaşır suyunu deterjana ekliyorum demiş kullanma kılavuzunda ön yıkama gözüne sadece çamaşır suyunu koyun yazıyor birde çamaşır suyu çamaşırları yıpratırmı nasıl yapsam bilemedim şimdi yardım lütfen

arkadaşlar çamaşırları beyazlatıcaz diye enerji sarfiyatını boşa yapıyoruz.60 derecede yıkayın gri olsun önemli değil ne olacak.küresel ısınma varken kim takar beyaz çamaşırı

Ben çamaşırlarımın beyazlaması için ankara sodamatik kullanıyorum. Tavsiye ederim harika oluyor, bembeyaz yapıyor. önceden griydi makineden sanıyordum değilmiş... Ankara sodamatiği markette gördüm her markette yok sanırım ankarada yunus marketten aldım.

bende önce akşamdan 40 derecede omo ve domestosla ana yıkama gözüne koyaraktan yıkarım ama su ısınınca kaparım köpüklü bekler sabaha kadar sabah çalıştırırım o yokamasını bitirir ardından uzun programda 60 derecede bol deterjanla yıkarım sakız gibi çamaşırlarım olur

Konu eski ama insaallah sesimi duyan olur
Esime toz matik deterjanlar alerji yapiyor, bende sivi deterjan kullaniyorum. Beyazlarada domestos ilave ediyorum, ama gelin gorun beyazlar grilesti. Yepyeni camasirlar dururken mecburen yeni camasirlar aliyoruz. Dogal yasam hakkinda bir seminerde dinlemistim, deterjanlarda nano teknoloji kullaniliyor ve bunlar hucrelerinize zarar veriyor zaten beyazlatmiyorlar beyaza boyuyorlar ve bu cok zararli diye, zaten esimede alerji yapiyor.
Bu hali hazirda grileşmiş camasirlarima cozum onerisi olan varmi, nasil beyaza dondurebilirim. Yikamalarda zaten camasir suyu kullaniyorum ama rengine etki etmiyor.
Onerisi olan varsa cok makbule gecer

Ariel deterjan ve leke çıkarıcı kullanırım ve her daim 50-55 arasında yıkarım. Ne morarma ne de grileşme olmamıştır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…