- Konu Sahibi gulbeyaz_31
-
kızlar direk konuya giriorum saçım platinden bi ton koyu fotoğraf eklemeyi bilmiorum maalesef bilsem yüklicem de .. bende dip boyamı yapmak için dün garnier ın boyasını almıştım en açık sarısını tercih ettim ama benim hatamdır ki ii okumadan boyayı almışım ve en açık gümüş sarısı yazomuş sonradan fark ettim ama geç oldu şimdi sadece diplerime vurduğum için arka ve iç taraflarda özellikle bişey yok normal ama önlere çok sürmüştüm boyayı ve önler hemen hemen gümüşlü grili gibi bişey olmuş saçlarımı açık bıraktığımda pek belli olmuo fakat topladığımda kötü görünüo eşim biraz kalsın yıkandıkça akar o bişey olmaz dio sizce napmam lazım ben bide boya aldım az önce boyarım die ama voila nın platin sarısını aldım kapatır die burdada voila nın olumsuz yorumlarını görünce kullanmak istemedim bana bi akıl verin lütfen napabilirim
sedefimm çok deişik bi yöntemmiş ama bu boyadan grileşti akarmı ki gerçekten zaten şu saçımda denemediğim bişey kalmadı galibaa
sacının fotografını cok merak ettim
eklemek istersen söyleyim.
resmi bilgisayara yukledıkten sonra konuya cevap yaz bölümünde üst tarafta 2.sırada resimli ikonlar var ya orada image yazan yere tıkla resmi direkt blgisayardan kopyalıyorsun.
anlatabildim mi bilmiyorum:26:
sedefimm çok deişik bi yöntemmiş ama bu boyadan grileşti akarmı ki gerçekten zaten şu saçımda denemediğim bişey kalmadı galibaa
yani platin sarısı olmazmı hangi renk almam lazım
Eki Görüntüle 555318 bu canım inş yapabilmişimdir
çok saol reptomim bu aldığım platin sarısı voila nın ama voila içinde burda pek öneren yok kutudaki enkle alakası olmuo diolar
sedefimm çok tşk ederim sayende grilerimin birazı gitti yarın bi kere daha yapcam domatesin buna etkili olcağını tahmin etmemiştim ama çok saol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?