- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
- Konu Sahibi Aylakkadin
-
Çok teşekkür ederimYanar ve güzel olmuyor bence
Benim bi arkadaşım yapmıştı yanmamıştı.Saçlarında ombre vardı.Tabii belki sizin yanmaz, risk almak olur yine de yapmayın en iyisi:)Gri saç cidden çok havalı oluyorSaçlarımı gri yapmak istiyorum. Su an dipleri gelmiş röfle. Alıp boyasam saçlarım yanar mı
Acaba markası ne boyanınBenim bi arkadaşım yapmıştı yanmamıştı.Saçlarında ombre vardı.Tabii belki sizin yanmaz, risk almak olur yine de yapmayın en iyisi:)Gri saç cidden çok havalı oluyor
Hiç hatırlamıyorum ama bilindik market boyalarından diildi sanırım.Ya da ben uzun zamandır boya yapmadığım için vakıf diilim:)Acaba markası ne boyanın
Saçım kolay yanmaz inşallah amin
Hemen baktım uçları seninki gibi. (Ya bu arada bayıldım saçlarına kendin mi boyuyorsun) Zaten amaç uçla kökü bütünleştirme k. Gına geldi dip boyası bilmem ne yapmaktan. Bunu uçlara süreyim sadece uçlar grileşsin diyorum.Gri olması için saclarının Benimki kadar açık renk olması lazım tutmaz yoksa gri içinde en guzeli siyahla cila yapmak boya falan hikaaye
Bende tövbekar olmak istiyorum ama ne zaman boyatmama kararı alsam çözümsüz kalıyor işlerHiç hatırlamıyorum ama bilindik market boyalarından diildi sanırım.Ya da ben uzun zamandır boya yapmadığım için vakıf diilim:)
Hiç hatırlamıyorum ama bilindik market boyalarından diildi sanırım.Ya da ben uzun zamandır boya yapmadığım için vakıf s
Bende tövbekar olmak istiyorum ama ne zaman boyatmama kararı alsam çözümsüz kalıyor işler
Çılgın olsun istiyorumBen de yaklaşık 16 yaşında başladım boyaya 29' a dek hep boyadım.3 yıldır boyamıyorum.Tamamen akana kadar bekledim hep aldırdım uçlarını.Şimdi kendi rengi :) Ama seviyorsanız boyayın
Asil havalı ve sükseliÇılgın olsun istiyorum
Kesinlikle uygun boyayı bulmam lazımAsil havalı ve sükseli)) yap vallahi dünyaya bir kez geliyoruz
O zaman dene zaten kalıcı değil akıp gidiyorHemen baktım uçları seninki gibi. (Ya bu arada bayıldım saçlarına kendin mi boyuyorsun) Zaten amaç uçla kökü bütünleştirme k. Gına geldi dip boyası bilmem ne yapmaktan. Bunu uçlara süreyim sadece uçlar grileşsin diyorum.
Hayalimde harika oluyor ama bu benim fantazimde olabilir
Yarına öğrenebilirsem markasını yazarım mutlakaKesinlikle uygun boyayı bulmam lazım
Sen hangi marka ile boyuyorsunO zaman dene zaten kalıcı değil akıp gidiyorsu anda dipleri kendim boyuyorum kestirdim kendim halledebiliyorun diplerimde beyaz olduğu icin hemen tutuyor
Bende üstler koyu altlar açık kalacak büyük ihtimalBen pembe mavi gri hepsini yaptım yapiyorum kalıci değiller çünkü ama dediğim gibi benim zemin çok açık sarı beyaz gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?