• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gri saç

Gri olması için saclarının Benimki kadar açık renk olması lazım tutmaz yoksa gri içinde en guzeli siyahla cila yapmak boya falan hikaaye
Hemen baktım uçları seninki gibi. (Ya bu arada bayıldım saçlarına kendin mi boyuyorsun) Zaten amaç uçla kökü bütünleştirme k. Gına geldi dip boyası bilmem ne yapmaktan. Bunu uçlara süreyim sadece uçlar grileşsin diyorum.
Hayalimde harika oluyor ama bu benim fantazimde olabilir 😁😁😁😁

Ben de yaklaşık 16 yaşında başladım boyaya 29' a dek hep boyadım.3 yıldır boyamıyorum.Tamamen akana kadar bekledim hep aldırdım uçlarını.Şimdi kendi rengi :) Ama seviyorsanız boyayın 😊

Hemen baktım uçları seninki gibi. (Ya bu arada bayıldım saçlarına kendin mi boyuyorsun) Zaten amaç uçla kökü bütünleştirme k. Gına geldi dip boyası bilmem ne yapmaktan. Bunu uçlara süreyim sadece uçlar grileşsin diyorum.
Hayalimde harika oluyor ama bu benim fantazimde olabilir 😁😁😁😁
O zaman dene zaten kalıcı değil akıp gidiyor 😁 su anda dipleri kendim boyuyorum kestirdim kendim halledebiliyorun diplerimde beyaz olduğu icin hemen tutuyor 🤪

Ben pembe mavi gri hepsini yaptım yapiyorum kalıci değiller çünkü ama dediğim gibi benim zemin çok açık sarı beyaz gibi

O zaman dene zaten kalıcı değil akıp gidiyor 😁 su anda dipleri kendim boyuyorum kestirdim kendim halledebiliyorun diplerimde beyaz olduğu icin hemen tutuyor 🤪
Sen hangi marka ile boyuyorsun😬
Boyayarak bir yerden sonra aynı tonu bulmasam da kestirerek bulurum diye düşünüyorum😁

Back