Kontakt Lens Gri lens ama hangi marka??

Ayy canım nasıl makbule geçersin bilemezsin. Hala cesaret edip alamadım. Sen rainbow alınca resim koyarsan inanılmaz sevinirim.Bekliyorum canım yaa

Bende rainbow fantasy line koyu gri sipariş etmeyi düşünüyorum. Şu anda freshlook "Sterling Grey" kullanıyorum. Fena değil ama daha doğal bir gri lens arayışı içersindeyim. Adore bi-grey tam benim istediğim gibi koyu ve doğal bir gri fakat onu da temin edecek bir yer bulamadım malesef. Rainbow fantasy koyu grinin de hiç fotoğrafını bulamadım. Hiç görmeden sipariş edeceğim mecburen. Rainbow gri kullanan arkadaşlar varsa fotoğraf ekleyebilirlerse harika olur. Ben aldıktan sonra fikir edinmek isteyenler için fotoğraf koyabilirim.

Fantasy koyu gri alan olmadı herhalde, açık grisi çok açık, beyaz gibi onu biliyorum ama koyu grisini hiç görmedim. Alınca resim koyarsan çok makbule geçer. Ben de gerçekten merak ediyorum çünkü yakın zamanda Fantasy'nin bir rengini daha almak istiyorum.

yaa kızlar bu rainbow ve fantasy, lenslerin markası mı? Yoksa bi markanın alt ürünü mü? ınternette satılıyo mu? Çok cahilim yaa uffbilmiyorumkismile

Bildiğim kadarıyla "Elite Line" ve "Fantasy Line" Rainbow markalı lensin iki farklı türü. Elite Line haresiz Fantasy Line hareli diye biliyorum ama GalPal arkadaşımız daha iyi bilir bunu kendisi kullanıyor Rainbow çünkü.

anladım canım,teşekkür ederim.Peki internette satılıyomu yoksa sen optiktenmi sipariş ettin?

Rica ederim ne demek =)) Ben henüz sipariş vermedim ama bildiğim kadarıyla internette belirli sitelerde satılıyor. Yasak olduğu için isim veremiyorum burada ama google'da aratırsan çıkar satan siteler zaten. Hiçbir optikte rastlamadım rainbowa şimdiye kadar. Satan optik var mı bilemiyorum.

aa buldum nerde satıldğını.Ama renk kataloğu yok malesef bu kezde,artık kullananların resmini beklemek durumundayım...

en doğal gri gözünüz çok koyu kahve değilse tanita tikaram gri damar olayı yok.

Tanita tikaram'ın grisini bende merak ediyorum aslında. Çok kalın ve rahatsız bir lens diyenler var o yüzden çekiniyorum biraz açıkçası. En az sekiz saat kalıyor gözümde çünkü. Ama doğal durduğunu da çok duydum. Berry sen kullandın mı ya da denedin mi?

canım ben kullanıyorum gerçekten doğal ve damar olayı hiç hiç yok ama pupil boşluğu büyük ve çok rahat bi lens değil yanlız çok ilginçtirki berrycimde denemişti çok rahat bulmuştu lensi hatta bende çok şaşırmıştım

Doğal olduğu konusunda herkes hemfikir demek buna sevindim işte :1rolleyes: Ben rainbow fantasy koyu gri ile tanita tikaram gri arasında karar vermeye çalışıyorum. Rahatlık olayı gözden göze değişiyor belki de.

evet canım rahatlık değişken bi olay.Önceki sayfayı okuduysan ben B&L ile çok rahat ediyorum ama bi arkadaş çok batma yaptığını ve rahatsız ettiğini söylemişti.Demekki herkestte farklı

kalın bir lens ama ben doğallığına bayıldım ikinci kez denediğimde dahada hoşuma gitti mutlaka deneyin.

hala çözemedim fantasymi hareli elite mi biri bi katalog koysa gri delisi bir insanım ben.galpal mint geldimi.

ben freshlook hareli gri kullanmıştım ama şimdi haresiz alacağım daha doğal duruyor. fakat ben okulda tahtayı lensiz çok rahaat görürken lens varken yazıları seçemiyordum:teselli: . benim gözlerim bozuk değil normalde. bide bende baş ağrısı filan yapıyordu..sanırım markadan kaynaklanıyorr

Tanita tikaram ın gri rengini çok merak ediyorum. Gri lens siparişi vericem haftalardır bir tek resme bile ulaşamadım hanımlar lütfen resim konusunda yardımcı olurmusunuz. Bu kaçıncı topik kaçıncı mesajım hiç kimse ilgilenmedi yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler

Koskoca forumda okumadığım topik kalmadı hiç bir yerde bulamadım tanita tikaram gri lens resimlerini. Ama " morisson" ın albümünde çok şükür gördüm bu lensin resmini. Çok çok beğendim.Ayrıca kendisine de çok yakışmış. Bu arada tanita tikaram ın grisi rainbowun light grey rengiyle aynı değil. Bütün gri lens topiklerinde paylaşıyorum bunu. Rainbow açık grinin tonunu bir kaç ton koyulaştırmış. Geçen yılda aynı lensi kullandım onun rengi baya bi açıktı bu yeni gelenler koyu. Nasıl yapacağımı çözdüğüm zaman albüm oluşturup resim paylaşıcam. Bu arada morisson arkadaş listene kabul ettiğin için teşekkürler.

Bak cnm bu B&L gri cok güzel bi renk fakat cok rahatsızlık verici

Eklentiler

• $gri.jpg
    15,9 KB · Görüntüleme: 3.097
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…