• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gri duvar rengimm

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
acil yardımmm!.. kızlar evi boyatıyoruz eski renkler lilaydı şimdi daha açık tonlar istedim salondaki eşyalarım gri siyah koltuklar ve mobilyalarda siyah ahşap .. boyacı beyaz boyaya gri katıp çok açık gri tonunu yakaldı bende beğenmiştim ama holü boyadık çok açık oldu sanki bilemedim bugün salon boyanacak acaba biraz daha mı koyulaştırsam yoksa renk çok açık iyimidir buz beyazına da benzedi holde fena durmadım ama salonumda nasıl duracak bilemedim lütfen aklınızdan geçen fikirleri bekliyorum :2: boyanan hol ün ve henüz boyanmamış salonumun resminide koymak istiyorum ama nasıl koyacağımı bilmiyorum resim

hadi kızlar benim işim acele fikirlerinize göre bi koşu çıkıp nalburdan renk takviyesi alıcam ama :9:

salon için bej renklerini tavsiye ederim berje beji, kum beji filan madem eşyalar gri siyah boyayla da hepten gri yapmayın bence
tabii karar sizin

bende o kadar araştırmalarımdan sonra marshallın mine renginde karar kıldım, daha yaptırmadıysan bakmanı öneririm..

saol canım mine rengi uçuk mavi ye çok benzeyen bi ton diil mi ? eğer öyle ise bende buz beyazına boyattım uçuk maviyi çağrıştırıyor fikrin için saol canımm

Back
X