• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Green Witch Tarot Kartı

Camkozalagi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2019
4
0
1
Arkadaşlar merhaba ben Ann Moura’nın Green Witch Tarot kartlarını yada farklı tarot kartları arıyorum. Nerde bulabileceğim hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? İnternet üzerinden çok araştırdım ama herhangi bir sonuç alamadım. İstanbul’da bulabileceğim bir adres varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar merhaba ben Ann Moura’nın Green Witch Tarot kartlarını yada farklı tarot kartları arıyorum. Nerde bulabileceğim hakkında bilgisi olan varsa bilgi verebilir mi? İnternet üzerinden çok araştırdım ama herhangi bir sonuç alamadım. İstanbul’da bulabileceğim bir adres varsa ve paylaşırsanız çok sevinirim. Teşekkürler şimdiden
Amazon sitesinde baktim varmis ordan git siparisi al 24,42 euro :)

Baktım evet Amazon’da var ama Türkiye’den almak istedim. D&R da yok maalesef. Yardımınız İçin teşekkürler
Buldunuz mu ? Ben de farklı desteler için dönem dönem internette ve d r larda çok dolaştım ama yok maalesef, 2.eli de alınacak bişey değil.Amazon u ben de kullanmıyorum bulursanız böyle bir yer lütfen bana da dönüş yapın.Sevgiler

Back