haftalık kilo bildirimim
başlangıç kilom : 83.1 kg
geçen haftaki kilom : 68.2 kg
bu haftaki kilom : 66.9 kg
fark :-1.3 kg
toplam fark :-16.2 kg
hedef : 60 kg
ne zamana kadar? 20 temmuz 3013 kızımın doğum gününe kadar
60 olduktan sonra diyete devam mı ? diyet değil, sağlıklı yiyecekler yiyerek 52-53 kg olmak istiyorum.
ne zamana kadar? süre önemli değil. 3-5 ayda 100 gr da olsa eksilere düşebilmeliyim...
kilo bildirimim
geçen hafta : 68.9 kg
bu hafta : 68.2 kg
fark : -0.7 kg
toplam fark : -14.9 kg8:
haftalık kilo bildirimim
geçen haftaki kilom : 68.2 kg
bu haftaki kilom : 66.9 kg
fark :-1.3 kg
toplam fark :-16.2 kg
hedef : 60 kg
ne zamana kadar? 20 temmuz 3013 kızımın doğum gününe kadar
60 olduktan sonra diyete devam mı ? diyet değil, sağlıklı yiyecekler yiyerek 52-53 kg olmak istiyorum.
ne zamana kadar? süre önemli değil. 3-5 ayda 100 gr da olsa eksilere düşebilmeliyim...
Mahzenim canım hosgeldin sefa geldin. Bel fitigindan dolayi cook gecmis olsun.
Oncelikle belirtmek istiyorum ben karatay diyeti degilde sadece karatay teyzenin soylediklerine kulak asiyorum. mesela Ekmeği kestim, karbonhidrati bol olan yiyecekleri kestim, artik kacamak yapsam da canım ekmek degil, kuruyemis, pulgur pilavı, sarma, dolma gibi seyler istiyor. Bu saydiklarimi zaten yiyorum da, kacamak yaptığım zaman aşırı yiyorum.sabah ilik su mutlaka içiyorum. Lor ve yogurdu karistirip yiyorum ( kaymak gibi oluyor) kalori sayiyordum ama gene bildigimi yiyordum ( son 1 aydır saymiyorum) yuruyusude baya zaman oldu yapamadim. Ve en onemlisi aksam 6-7 gibi yemeyi kestim. En kisa zamanda günlüğünu ac. Her zaman destek olurum. Buraya yazinca daha cok motive oldum ben, eminimki sende cok keyifli vereceksin kilolarini. Ayriyetten diyete ( saglikli beslenme diyeyim) basladiginda illada yurumek zorunda degilsin. Once biraz kilo verirsin, sonra yürüyüş ile kilo vermeyi hizlandirirsin.
Canım heyecanla gunluk acmani bekliyorum. Bol bol konusuruz gene...iyi geceler....
Günaydın canım, populer diyetlere çok hakim değilim de Karatay diyeti ile Karatay teyzenin söyledikleri farklı mı yani? Eğer öyleyse nasıl farklar var? bu arada ben Canan Hocaya sempati duyuyorum :) ama ekmeği de çook seviyorum nasıl kesicem bilemiyorum
teşekkür ederim canım , şimdi diyorum ki keşke aralıkta başladığım diyet ve sporu bırakmasaydım şimdi çok daha farklı olurdu ama yapacak bişey yok, geçmişe takılmıycam ve önüme bakıcam senin yolundan gidecem ilk hedefim 70 ama süre sınırı koysam mı bilemiyorum :)
haftalık kilo bildirimim
başlangıç kilom 83.1 kg
geçen haftaki kilom 66.9 kg
bu haftaki kilom 66.4 kg
fark -0.5 kg
toplam fark -16.7 kg
500 gr bence iyi çünkü bu hafta dikkatsizdim, akşam geç saatlerde atıştırdığım oldu,kaçamaklarımda çoktu ayrıca... şimdi kahvaltımı lor domates salatalık biber yiyecem :)
mahzencim haftada bir simit günü ilan ediyorum kendime , bu gün canım istemiyorda, yarın yerim herhalde :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?