- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Ben de diyetten beri sevmiyorum canımBen ara öğün sevmiyorum, bana göre insanın daha çok yeme isteğini dürtüyor.
Balık kızartması kaçamak değil bu arada, eksi geldin hatırla
Bu ara sabit olsam bana yeterEfser özleniyorsun bir an önce işlerini halledersin umarım, bak ben yarın jillian nmtz başlayacağım, kendime mezura bile alacağım sahi geldi mi mail, gelmediyse gmail uzantılı mail adresi olması gerekiyor sanırım
Canım vücudunu tanıyorsan o yönde ilerle, benim vucudum bence aburcubura çok duyarlı, aburcubur yemeyip kahvaltıda ve akşam yemeğinde tıka basa yediğimde hızlı denebilecek şekilde kilo verdiğimi gördüm, annemde diyetteyim dediğinde kilo takılıp kalıyodu bende diyo, annem öğlen-ikindi saatlerinde tek öğün tıka basa canı ne isterse yiyerek 28kilo civarı verdi. Diyetteyim psikolojisinden kurtulsak belki daha hızlı gidecek kilolarımız.Bu ara sabit olsam bana yeterbugün kayınvalidem yemeğe çağırıyor bu hafta da onun artılarını temizlerim
kendimi tekrar motive edip yola devam etmeliyimen iyi bir diyetisyen randevusu yada farklı bir yol çizelgesi bulmalıyım
bu ara kafam dağılsın motive olayım diye bir kaç şey araştırdım kilo problemi alt beyindeki rolünü araştırıyorum
Günaydın canım ben güne diyeti bozarak başlıyorum ancak kahvaltıdan sonra yine tam gaz devam, akşam yemeği dünden kalan bamya ve yeşil mercimek yemeği olacakGünaydın kızlar bugün yoğun ve yorucu bir gün olacak olabildiğince dikkat edicem bakalım ne olacakSarayca inşallah sınavın iyi geçer canım
Canım sen halledersin ara ara olur öyle, kolaymi 100 kilodan 74 kiloya inmekBu ara sabit olsam bana yeterbugün kayınvalidem yemeğe çağırıyor bu hafta da onun artılarını temizlerim
kendimi tekrar motive edip yola devam etmeliyimen iyi bir diyetisyen randevusu yada farklı bir yol çizelgesi bulmalıyım
bu ara kafam dağılsın motive olayım diye bir kaç şey araştırdım kilo problemi alt beyindeki rolünü araştırıyorum
Teşekkür ederim canımAfiyet olsun iyi çalışmalar canım, yarın güzel bir gün olacak sınavın iyi geçecek inşallah
Abur cubur Alışkanlığı diyette olumsuz yönde etkiliyor, kesmen iyi olduBen de diyetten beri sevmiyorum canımöncesinde yine öğle yemeği alışkanlığım yoktu ama akşam yemeğine kadar birsürü aburcubur yiyordum
hakkaten balık beni çook şaşırttı
Kolay gelsin canım, teşekkür ederimGünaydın kızlar bugün yoğun ve yorucu bir gün olacak olabildiğince dikkat edicem bakalım ne olacakSarayca inşallah sınavın iyi geçer canım
Bence yarın artı gelmeyecek sonGünaydın kızlar,
dün uygulamada bugüne kadar aldığım en az kaloriyi görmüştüm, tartıda -500gr geldim, kahvaltıda hazır yufkadan börek var heralde verdiğim 500gramı yarına alırımfakat bile bilede olsa yicem
Sarayca güzel sonuçlarla gel canım
İnsan deneme yanılma ile kendine yol çizmeli, en büyük motivasyon kaynağı insanın kendisi. Annen kendine yol çizmiş mutlu olacağı yöntemi bulmuş ve başarmışCanım vücudunu tanıyorsan o yönde ilerle, benim vucudum bence aburcubura çok duyarlı, aburcubur yemeyip kahvaltıda ve akşam yemeğinde tıka basa yediğimde hızlı denebilecek şekilde kilo verdiğimi gördüm, annemde diyetteyim dediğinde kilo takılıp kalıyodu bende diyo, annem öğlen-ikindi saatlerinde tek öğün tıka basa canı ne isterse yiyerek 28kilo civarı verdi. Diyetteyim psikolojisinden kurtulsak belki daha hızlı gidecek kilolarımız.
bu arada geçmiş yıllarda annemin birçok kez herballife, akapunktur ve diyetisyen deneyimleri oldu ancak hiçbirinde istikrarlı kilo veremedi. Hepsini bıraktı kendi taktiğiyle hedef kilosuna yaklaştı
Afiyet olsun canım hakettin senKahvaltı
2porsiyon yoğurtlu börek
şimdi yaptım kahvaltımı, umarım çarşambaya kadar bidaha bozmam
Canım o kadar kilo vermişsinBu ara sabit olsam bana yeterbugün kayınvalidem yemeğe çağırıyor bu hafta da onun artılarını temizlerim
gitti mi canım misafirlerinGünaydın kızlar bugün yoğun ve yorucu bir gün olacak olabildiğince dikkat edicem bakalım ne olacakSarayca inşallah sınavın iyi geçer canım
kız sana bisey olmazGünaydın canım ben güne diyeti bozarak başlıyorum ancak kahvaltıdan sonra yine tam gaz devam, akşam yemeği dünden kalan bamya ve yeşil mercimek yemeği olacak
Bozma bozma 3 guncuk zaten :)Kahvaltı
2porsiyon yoğurtlu börek
şimdi yaptım kahvaltımı, umarım çarşambaya kadar bidaha bozmam
Ohhh yansın yanlarKızlar bitti sınav çok şükür stresi yetiyordu
Bu gün eksi gördüm ve kilo verme haftam sanırımisi sıkı tutacağım bu hafta
Akşam jillian nmtz videosuna basliycam heyecanliyim
malesef ya oluyoSabah vücuduma şöyle bir baktım acil spor yapmam gerekiyor, hafif sarkmalar oluştu, aslında 6 kg verdim hepi topu ama sarkmaları gözle görebiliyorum ☺
Tabi ki şişko gezmekten iyi, ama çetesi var spor ile görünür sarkmaları önleyebiliriz, göbeğimi saymıyorum orasını spor da paklamazCanım o kadar kilo vermişsin
Sıkılman normal
Birde ideal kilona yaklaştın
Koruma yap istersen
Bikac hafta .. ❤
sen halledersin sakın bırakmak❤
gitti mi canım misafirlerin
kız sana bisey olmaz
Yakarsın
Bozma bozma 3 guncuk zaten :)
Ohhh yansın yanlar
malesef ya oluyo
Bol su spor elimizden geleni yapalım
Olursa da kacarı yok
Şisko gezmekten iyidir
Afiyet olsun gayet ideal bence tartı yüzünü güldürecekBen bugun ne yedim ne içtim ne yazsam bilemedim
Sabah 1 yumurta, 1 kk peynir,3 zeytin,domates
Öglen 1 ciborek
Ara ara 2 incir 1 dilim ayva
Saat 17:00 gibi bir parca dızlama,300 ml ayran
karbonhidratî boll bigun oldu
Cok yemedim evet ama
tartı pek iyi gelecek gibi degil
Kuzum gecmis olsun sınav stresi uykusuz geceler.. esin baksada. Cocuklara bi guzel uyusan keskeÖyle bir yorgunluk var ki imkanım olsa sabaha kadar uyurum
Çok şükür bitti, inan uykusuzluktan cok stresi mahvetti neyse ki bitti.Kuzum gecmis olsun sınav stresi uykusuz geceler.. esin baksada. Cocuklara bi guzel uyusan keske❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?