Canım geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inş dün akşam bende acayip açtım erken uyudumCok feci kafama taktığım seyler var dr a da gitmek istemiyorum şu süreçte
Benim icin dua eder misiniz?
Dün acliktan midem yapışacaktı öyle uyudum
Sabah +400 çıktı
ciddenşaka gibi
Ne güzel temenniOyy kuzum benim
Senin bugun sınavın vardı değil mi?
Başarılar allah yardımcın olsun
Bildiğin yerlerden çıksın
Attıklarında tutsun
Gunaydın canımm ins❤
Dönem dönem bende de oluyor, kendi kendimizi tedavi etmek yine kendi elimizde, Allah feraha çıkarsın en kısa süredeCok feci kafama taktığım seyler var dr a da gitmek istemiyorum şu süreçte
Benim icin dua eder misiniz?
Dün acliktan midem yapışacaktı öyle uyudum
Sabah +400 çıktı
ciddenşaka gibi
Canım benim kahvalti ne iyi gelmiştir, Güzide sabah kahvalti ve akşam yemeğinde mideni güzelce doyurmalisin,Canım geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inş dün akşam bende acayip açtım erken uyudum
İşte buGünaydın kızlar,
-600gr.demekki balık kızartma da ekmek olmadığı takdirde gönül rahatlığıyla yenebilecekler arasında, yine şaşkınım çünkü neredeyse yarım kilo yağda kızarmış balık yemişimdir
Eki Görüntüle 2699692
Maşallah canım çok güzelGünaydın kızlar,
-600gr.demekki balık kızartma da ekmek olmadığı takdirde gönül rahatlığıyla yenebilecekler arasında, yine şaşkınım çünkü neredeyse yarım kilo yağda kızarmış balık yemişimdir
Eki Görüntüle 2699692
Bende -100 grBenimde kilom sabit dün çok artı olur dedim ama olmadı,
Hem de nasıl sabah olsun kahvaltı yapayım dedim ama baş ağrım var bugün ödem suyu yaptım kendime bu hafta regli olabilirimCanım benim kahvalti ne iyi gelmiştir, Güzide sabah kahvalti ve akşam yemeğinde mideni güzelce doyurmalisin, ☺
Canım sporla sadece 7gün destekleyebildim, sporla birlikte sıkılaşsam çok iyi olacaktı, ekmek ve aburcuburu/şekeri tatlıyı hayatından çıkardığında gerçekten çok farkediyomuşİşte buçok güzel canım eşin sok yaşayacak
Aç bırakma kendini, doya doya yiyerek kilo vermenin tadını yaşamanı istiyorum, yeter ki yediklerin sağlıklı olsun,Hem de nasıl sabah olsun kahvaltı yapayım dedim ama baş ağrım var bugün ödem suyu yaptım kendime bu hafta regli olabilirim
Sağol canım hepimize maaşallah bazı haftalar az bazı haftalar çok vererek adimle birlikte ilerliycezMaşallah canım çok güzel
Hemde çokCanım sporla sadece 7gün destekleyebildim, sporla birlikte sıkılaşsam çok iyi olacaktı, ekmek ve aburcuburu/şekeri tatlıyı hayatından çıkardığında gerçekten çok farkediyomuş
Bence cok mesekkatli bi durumun icindeyimCanım geçmiş olsun ciddi bir şey değildir inş dün akşam bende acayip açtım erken uyudum
yaa masallah ilk defa diyet yapmanın ekmeğini yiyorsun kuzumGünaydın kızlar,
Eki Görüntüle 2699692
Masallah sana
kız daha girmedin mi sınav kactaNe güzel temenniattiklarim tutsun lütfen
Cok guzel gececek ins
Aminn ben nasıl edem kendimi tedaviDönem dönem bende de oluyor, kendi kendimizi tedavi etmek yine kendi elimizde, Allah feraha çıkarsın en kısa süredekeske mümkün olsa
Ne kaa guzell yaaBenimde kilom sabit dün çok artı olur dedim ama olmadı,
Bende 3 kasik yogurt yiyip 400 gram arti olmayi becerdimaferin bana
Bende -100 gr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?