- 5 Mart 2014
- 7.767
- 10.616
- 298
Bence farkı göremeyen üzülsünüzüldüm ya
Bence muthis fark var
Ama olmuyor mu ki diyorum simdi
Motive mi kırmadı ama dedigim gibi o kadar emeğim var canım sıkıldı
Bilmiyorum ki canım kötü niyetli olmadığını düşündüm ama
Olabilir
Sonra kendinin kilo aldığından bahsetti
canım tadı gayet guzel
Canın atistirmalik isterse deneyebilirsin
Ellerine sağlık canım
2. Ay ( 18.09.2020-16.10.2020) başlangıç kilo 18.09.2020 25.09.2020 02.10.2020 09.10.2020 16.10.2020 1 aylık fark Sarayca 75.75 70.75 70.40 70.00 @Efser 100.70 (80.00) 75.80 74.60 74.40 M Minikkelebk (91.50)
77.0077.00 75.60 74.50 friendlyfriendly 61.80 - 60.70 58.80 G guziss35 80.90 - - 78.5
Bu hafta hiç artı yok harikayiz
Afiyet olsun bence olmazsınSağol canım, tavada kızartma yedim ekmek yemedim ama balığı çoook yedim bence yarın kesin +yım
Akşamları yiyip yiyip sabah bakalım tartıda nolcak diye merakla beklemekte keyifliymişAfiyet olsun bence olmazsın
Aynen, bende yarın artı gelebilirim ama yarın dikkat edersek ertesi gün eksi gelirizAkşamları yiyip yiyip sabah bakalım tartıda nolcak diye merakla beklemekte keyifliymiş
Canım o şişkinlik yarına geçerSoda içince zaten yağ dolu olan göbeğim iyice şişiyo, oturduğum yerde kendime bakınca hiç kilo vermemişim gibi hissediyorum
Ayy kuzum ya sanki yerimde saymaya başladım bakalım nereye kadarAynen, bende yarın artı gelebilirim ama yarın dikkat edersek ertesi gün eksi geliriz
Canım kısa sürede güzel kilo verdinAyy kuzum ya sanki yerimde saymaya başladım bakalım nereye kadar
afiyet olsun canımAkşam yemeği
Taze fasulye
Salata
3 ceviz
Yarım kase karışık kuruyemiş
Şuan cokk acimm aslinda cok az yedim ama artık bunyem alıştıArada olur canım çok değil hem. Ufak kaçamaklar tadında bırakılırsa çok artı getirmiyor, afiyet olsun
Dimi dimi yolda gorenler cevirip ne yaptın diye sormaz öyle olsaNasıl olur 17 kilogözlerinde bir sıkıntı olmalı yada fotoğraf çekim hatası olmalı iyi tarafından bak demek ki yüzün cokmemis
Akşamları yiyip yiyip sabah bakalım tartıda nolcak diye merakla beklemekte keyifliymiş
Dimi dimiM Minikkelebk bence fotoğraf yanılgısı, çünkü maalesef fotoğraflar öyle oluyo belli olmuyo, sen çook kilo verdin hemde her görenin şaşıracağı halde bence
Bizz ilkilk defa bu akşam cay icmedkÇay içiyorum, bu gün akşam baya yediğim için aç değilim, yarın kilom ne olacak acaba, yemek cok değildi ama kuruyemiş biraz fazla oldu, yedikçe yiyesi geliyor insanın, en son artık yeter dedim ve bıraktım, pişman değilim gözüm doydu
Eki Görüntüle 2699579
hadi basalim gazaaaaa1 ayın dolmasına 2 hafta var ve ben 2 haftada 750 Gr verebildim bu iki haftayı iyi değerlendirmeliyiz. Pazar günü akşam jillian nmtz videosuna başlamak istiyorum, gerçi 68 kg gibi başlarım diyordum ama plan değişti
Canım bu gün sabahliycam enerjik olmam lazımafiyet olsun canım
Kuruyemiss diyecektimki pisman degilim yazmışsınçiğ kuruyemiştir ins diyorum O zaman
Şuan cokk acimm aslinda cok az yedim ama artık bunyem alıştı
Bunu yasam tarzı halien getirmem lazım
Dimi dimi yolda gorenler cevirip ne yaptın diye sormaz öyle olsa
Esime söyledim dediki goz dr una gözüksün
güldüm kız
Sabah tartı heyecanı her gece var
Yesende yemesende
O surprizi merak ediyosun
Dimi dimibaşkalarının demesine luzum yok zaten
Onemli olan benim kendimi iyi hissetmem
DahA oralara cok var amA o yolda İlerlemekte Güzel
Bizz ilkilk defa bu akşam cay icmedk
Esim cok gecgeldi
Bende en fazlayemek veririm dedim ceza olarakAfiyet olsun canım
hadi basalim gazaaaaa
Ama bnm haftam pek icacici gecmeyecek gibiyarın yolculuk var
Daha ne olsun
Oyy kuzum benimCanım bu gün sabahliycam enerjik olmam lazımsanırım yarında ipin ucu kaçabilir, pazar sınav var pazartesiden itibaren ful dikkat diyorum☺
Eşin güzel demiş ama fotoğraf çekim acısıda önemli, yine de arkadaşının kötü niyetli olmadığını varsayalım,
Gitmeye karar vermişsin, ben senin abartmayacağını biliyorum güveniyorum sana
Gunaydın canımm insGünaydın kızlar güzel bir hafta olsun herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?