Bence iyi tercih, ellerine sağlık hamarat arkadaşımyok yok tuzlu degil ama yağlı
Kendim yaptım dün
Aksam gec diye tadına bakamadım
Bugunde dayanamadım iste ama cok yemedim zaten Tadımlık oldu
yok yok tatlı kapya
Adımı kapya diye degistirsem iyi olacak
ben tabi kiKızlar haftaya pazartesi jillian nmtz videosuna basliycam, 69 u görürüm inşallah, benimle yapmak isteyen özelden gmail adresini göndersin
Bu video cardio değil, tamamen yağ yakıp kas yapıyor, sarkan yerleri topluyor, boyun omuz sırt yanlar göbek alt göbek ile devam edip bacaklarda bitiriyor 1 saat ama ilk bir kaç gün sonra çok zevkli oluyor...
Kimler sımsıkı taş gibi olmak istiyor
ne kaa guzel benimde 58 olaydi kafama takmazdim böyleCanım üst bacak 58☹
Emin misin hepimize yollayacak misinGmail bekliyorum
Bende aynıBen jöle kıvamında titrek titrek geziyorumbende 60 ları bekliyorum
ben tabi ki
Yapabilir miyim bilmiyorum ama gapmak icin elimden geleni yaparım
ne kaa guzel benimde 58 olaydi kafama takmazdim böyle
Benden 3 kilo fazlasın ama 3 cm
Azsın
Bu matematige gore 3 kilo verince 6 cm az olacakzihni Sinir matematigi oldu biraz ama benimkinden baya iyisin
Emin misin hepimize yollayacak misin
Kapyayı bende severim hatta tüm yemeklerime eklemeye çalışırımyok yok tuzlu degil ama yağlı
Kendim yaptım dün
Aksam gec diye tadına bakamadım
Bugunde dayanamadım iste ama cok yemedim zaten Tadımlık oldu
yok yok tatlı kapya
Adımı kapya diye degistirsem iyi olacak
Ben de öyle düşünüyorum canım, kaldı 9günüm hedefim 9günde 2kilo abarttım çok biliyorumdaAfiyet olsun canım çok güzel ilerliyorsunuz spor da yapıyorsun, 1-2 haftaya gözle görülür fark olacak bence
Bende aynı
titrek topiğBende jöle gibiyim inan, jolede güzel tabir yalnız
Düne kadar çok iyiydim dün spordan sonra ayak bileğim hafif ağrıyodu şu an hafiften topallamaya başladımGeçmiş olsun hareketler zor oluyorsa çok zorlama sakatlanmani istemeyiz
Sağol kuzum Hala canım istiyo ama kontrol edilebilir düzeyde yemem aslaAra ara oluyor, galip gelmişsin helal sana
Bravo canım süpersinBugünden artıların çoğu gittibiraz yedim
Bencede çoook iyiyiz azimliyiz kararlıyızHaklısın canım, kk diyet paylaşımı açısından çok iyi, ama bizim grup bence bi şahane
hayır hep birlikte Cipcitir olcaz insMatematik olarak süper canım sen bu azimle beni bile geçersin
titrek topiğ
Bence işi sıkı tutarsan verirsinBen de öyle düşünüyorum canım, kaldı 9günüm hedefim 9günde 2kilo abarttım çok biliyorumda
Ne kadarda doğru, sağlıklı beslenme ekmeksiz hayat gibisi yokmuş bayılıyorum bu yaşam tarzına inşallah istikrarlı olurumVücut toksikleri atmaya çalışıyormuş, oruç tuttuğumuz da ilk bir iki gün hemen hemen herkes yaşıyor bunu, sağlıklı beslendikce zararlı maddeler olmayacak daha dinç ve sağlıklı hissedeceksin kendini☺
Bravo canım süpersin
Evet hazırımben tabi ki
Yapabilir miyim bilmiyorum ama gapmak icin elimden geleni yaparım
ne kaa guzel benimde 58 olaydi kafama takmazdim böyle
Benden 3 kilo fazlasın ama 3 cm
Azsın
Bu matematige gore 3 kilo verince 6 cm az olacakzihni Sinir matematigi oldu biraz ama benimkinden baya iyisin
Emin misin hepimize yollayacak misin
Bende aynı
Verirsin senBen de öyle düşünüyorum canım, kaldı 9günüm hedefim 9günde 2kilo abarttım çok biliyorumda
titrek topiğ
Dikkat et sakatlanma canımDüne kadar çok iyiydim dün spordan sonra ayak bileğim hafif ağrıyodu şu an hafiften topallamaya başladımacemi sporcu bu kadar olur bırakmam sporu kardiyo yapmadan devam ederim
Sağol kuzum Hala canım istiyo ama kontrol edilebilir düzeyde yemem asla
Bencede çoook iyiyiz azimliyiz kararlıyız
90 kiloyken takmiyodumEvet hazırımbacak kalınlığını takma ya sporla incelecek o bacaklar
Ben bayılırım boyle abidik gubidik seyleredeğişik bir tarif karnıbahar görürsem aklımda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?